Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun yastıktan kafamı kaldırınca kafam dönüyor yani bence bu hamilelik belirtisi olamaz ama ilginç ilginç şeyler yaşıyorum acaba kan ilaci veya troit ilaci yaparmi 🤔

Helal sana bee :) :) Rabbım yardımıcımız olsun bebısım hadı bakalım evet devam bırakmadım bugun beeeess olacak ınsallah sıklmayayım dıye farklı farklı vıdeolar yapıyorum sımdılık bakalım fark olacak mı :)
Yaa çok teşekkür ederim ☺️ Desteğin benim için çok değerli 🥰

Fark olacaktır ya ☺️ Hemen kilo vermesekte metabolizmayı çalıştırıyoruz. Daha kaliteli yumurtlarız :KK73:

Henüz catlamamıs bugünleri değerlendir eli kulağında canım
Dün akşam değerlendirdik kuzu bugün boş kısmetse yarın dolu yaparız. Yok zaten daha 13. Gün bugün 623188E4-3A08-49EB-91CC-94E6C62FEB4B.jpeg

bebekheyecani bebekheyecani askim sende durumlar nedir var mı bebis hissiyatı falan den jel kullandım bu ay dimi
Yavrum valla bi his yok gibi varsa bile görmezden geliyorum şu anlık 🤣🤣 üzülmek istemiyorum çünkü. Ama kasık ağrım var böyle pıt pıt atıyor gibi hissediyorum bazen. Belim bacağım ağrıyor 😘 evet aşkım kullandım

Yavrum valla bi his yok gibi varsa bile görmezden geliyorum şu anlık 🤣🤣 üzülmek istemiyorum çünkü. Ama kasık ağrım var böyle pıt pıt atıyor gibi hissediyorum bazen. Belim bacağım ağrıyor 😘 evet aşkım kullandım
Ay bak pit pit damar gibi atıp seyiriyorsa ihtimali yüksektir 🤩umutlanmayalim da sürpriz bir şekilde gelsin o zaman

Bigun metrodayim hic unutmam ayaktayım o pıt pıt dediğin şey oldu elimi karnıma koydum ve içimden dedimki ben hamileyim ve hamileydim oğluma 🥰

X