Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geçen sene klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım. İğneyi yaptıktan bir gün sonra ve birer gün arayla yaklaşık 4 5 kez ilişki takvimi oluşturdu doktorum. Biz genelde çatlama ve bir gün sonrası önemli diye düşünüyoruz ya belki daha uzun süre değerlendirmek gerekiyordur. O ay tuttu

Otoriter ve temizse tam benlik ben de koç burcuyum ve liderlik yönümü çocuklar üzerinde çok fazla uygularım gibi geliyor ama kendisi otoriter ve titzse fazla karışmam yorulmam gibime geldiii
Aynı odayı paylaştığım ofis arkadaşım Koç burcuydu bende Başak. İkimizde doruklarda gösteriyoruz burç özelliklerimizi ve çok uyumluyduk. En iyi anlaştığım kişiydi iş yerinde

Aynı odayı paylaştığım ofis arkadaşım Koç burcuydu bende Başak. İkimizde doruklarda gösteriyoruz burç özelliklerimizi ve çok uyumluyduk. En iyi anlaştığım kişiydi iş yerinde
Evet başak burcuna baktım öyle arkadaşım olaymış çok iyi anlaşırmisiz sanırım realde arkadaşım olsan senle de çok iyi anlasirdik

Evet başak burcuna baktım öyle arkadaşım olaymış çok iyi anlaşırmisiz sanırım realde arkadaşım olsan senle de çok iyi anlasirdik
Bende aynı şeyi düşündüm hem çok disiplinli hem çok tatlış birisiydi. Çok çabuk öfkelenirdi ama centilmenliğinden ödün vermezdi. Eli bıçaklı civciv gibiydi tahminim sende öylesindir

Ebe iyi güzel demişte nasıl dusunmicez acaba istemsizce aklmda yani

Canım yumurtlamadan adete kadar kasıkta batma sancı göğüs ağrısı şişmmesi ucuna dokunamama hepsi yumurtlama değer dirdiğimiz için oluyor malesef gebelik belirtisi için adet gününün geçmesi gerekir 6 ydır her ay bunları yaşıyorum adete kadar

Pco varmı benim de düzensiz malesef
lesef

Kızlarım selam nasılsınız sizi çok özledim, hastalığım bugün daha iyi çok şükür. Ve mfk ürünlerim geldi hemen başlayacağım :) adet gecikmem devam ediyor ve gebe değilim, sıkıntı olmaz dimi? Bi de hepsini aynı anda almamız sorun olmaz dimi?? Özellikle sizden cevap istiyorum aşklar ) bebekheyecani Niqu fnd_50

Eklentiler

• 1FD27524-970F-4A14-8CAF-F8574DD8164E.jpeg
    185,9 KB · Görüntüleme: 61
Canım benim öncelikle hoş geldin çok sevindim toparlan daha da iyi ol. Zaten Mfk ürünleri de iyi gelecek sana.hiçbir sorun olmaz ben yarım saat arayla alıyorduk hepsini. Hiç bir sıkıntı olmaz istediğin zaman başlayabilirsin

Bnde fermometer uygulamasını indirdım
Bayaa Bi kurcaladım ama ovulasyon testi yüklemeyi beceremedım
Eğer bılıyorsanız tarıf edermisnız
Canım aşamaları ekledim.

Eklentiler

• 5214959B-E21E-49D7-872E-BB30C7220AAF.jpeg
    40,2 KB · Görüntüleme: 49
  • F35BFB67-4779-4324-BB6D-BF7C22CB853B.jpeg
    40,9 KB · Görüntüleme: 36
  • 10FF6132-19E3-468C-9729-868CE42A5D50.png
    41,9 KB · Görüntüleme: 44
teşekkürler canım benim oluruna birakicam artık düşünmemeye calisicam guzel haberlerle gelsin ins

Hemen başla kuzum..hiç bir sorunu yok canım..adet söktürücü masajını yap günde 2 defa

Valla bende aynıyım iste biraz anlattim 6 7 aydir olmuyor diye oda hic düşünme dedi cok etkiler dedi birseyin yoksa bile süreci uzatirsin dedi ama nerde o kabiliyet bugun manti yaptim zaman gecsin diye
Eşim banada diyor cok takıyorsun diye ama işte elde değil bir şekilde düşünürken araştırırken buluyorum birde yaştan dolayı acele etmem gerekmiş gibi geliyor

Bn sizde pik göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…