- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.481
Aynı odayı paylaştığım ofis arkadaşım Koç burcuydu bende Başak. İkimizde doruklarda gösteriyoruz burç özelliklerimizi ve çok uyumluyduk. En iyi anlaştığım kişiydi iş yerindeOtoriter ve temizse tam benlik ben de koç burcuyum ve liderlik yönümü çocuklar üzerinde çok fazla uygularım gibi geliyor ama kendisi otoriter ve titzse fazla karışmam yorulmam gibime geldiii
Evet başak burcuna baktım öyle arkadaşım olaymış çok iyi anlaşırmisizAynı odayı paylaştığım ofis arkadaşım Koç burcuydu bende Başak. İkimizde doruklarda gösteriyoruz burç özelliklerimizi ve çok uyumluyduk. En iyi anlaştığım kişiydi iş yerinde
Bende aynı şeyi düşündümEvet başak burcuna baktım öyle arkadaşım olaymış çok iyi anlaşırmisizsanırım realde arkadaşım olsan senle de çok iyi anlasirdik
Kesinlikle bende öyleyimBende aynı şeyi düşündümhem çok disiplinli hem çok tatlış birisiydi. Çok çabuk öfkelenirdi ama centilmenliğinden ödün vermezdi. Eli bıçaklı civciv gibiydi tahminim sende öylesindir
Ebe iyi güzel demişte nasıl dusunmicez acabaCanim streste cok buyuk etken cok zor sana diyorum ama bende çok düşünüyorum ama düşünmemek lazım gerçekten ben sürekli kafa dağıtmaya çalışıyorum 7 aydir olmuyor ebe dusunursen olmaz dedi düşünme stres yapma dedi
Canım yumurtlamadan adete kadar kasıkta batma sancı göğüs ağrısı şişmmesi ucuna dokunamama hepsi yumurtlama değer dirdiğimiz için oluyor malesef gebelik belirtisi için adet gününün geçmesi gerekir 6 ydır her ay bunları yaşıyorum adete kadarİnşallah hayırlısıyla olur kuzum isteyen herkesin bizim de ama göğüs ağrısı ilk defa oldu şaşırdım yumurtlamadan bi kaç gün sonra şişip ağrı olunca hamilelikle alakası olabilir mi acaba bel ve kasık sızısı ağrısı hafif bilmiyorum inşallah vardır reglime daha çok var düzensiz bir de hayırlısı inşallah olur hepimizin
lesefİnşallah hayırlısıyla olur kuzum isteyen herkesin bizim de ama göğüs ağrısı ilk defa oldu şaşırdım yumurtlamadan bi kaç gün sonra şişip ağrı olunca hamilelikle alakası olabilir mi acaba bel ve kasık sızısı ağrısı hafif bilmiyorum inşallah vardır reglime daha çok var düzensiz bir de hayırlısı inşallah olur hepimizin
Valla bende aynıyım iste biraz anlattim 6 7 aydir olmuyor diye oda hic düşünme dedi cok etkiler dedi birseyin yoksa bile süreci uzatirsin dedi ama nerde o kabiliyet bugun manti yaptim zaman gecsin diyeEbe iyi güzel demişte nasıl dusunmicez acabaistemsizce aklmda yani
Canım benim öncelikle hoş geldin çok sevindim toparlan daha da iyi ol.Kızlarım selam nasılsınız sizi çok özledim, hastalığım bugün daha iyi çok şükür. Ve mfk ürünlerim geldi hemen başlayacağım :) adet gecikmem devam ediyor ve gebe değilim, sıkıntı olmaz dimi? Bi de hepsini aynı anda almamız sorun olmaz dimi?? Özellikle sizden cevap istiyorum aşklar) bebekheyecani Niqu fnd_50
Canım aşamaları ekledim.Bnde fermometer uygulamasını indirdım
Bayaa Bi kurcaladım ama ovulasyon testi yüklemeyi beceremedım
Eğer bılıyorsanız tarıf edermisnız
Canim streste cok buyuk etken cok zor sana diyorum ama bende çok düşünüyorum ama düşünmemek lazım gerçekten ben sürekli kafa dağıtmaya çalışıyorum 7 aydir olmuyor ebe dusunursen olmaz dedi düşünme stres yapma dedi
Tamam yaptımTakvimde o günün üzerine tıkla sonra sağ altta çıkan artıya tıkla. Lh testi yazar akıllı yüklemeye tıkla foto çek. Yüzde olarak oranlıyor düşük veya doruk diyor. Kaydet demeyi unutma
Hemen başla kuzum..hiç bir sorunu yok canım..adet söktürücü masajını yap günde 2 defaKızlarım selam nasılsınız sizi çok özledim, hastalığım bugün daha iyi çok şükür. Ve mfk ürünlerim geldi hemen başlayacağım :) adet gecikmem devam ediyor ve gebe değilim, sıkıntı olmaz dimi? Bi de hepsini aynı anda almamız sorun olmaz dimi?? Özellikle sizden cevap istiyorum aşklar) bebekheyecani Niqu fnd_50
Eşim banada diyor cok takıyorsun diye ama işte elde değil bir şekilde düşünürken araştırırken buluyorum birde yaştan dolayı acele etmem gerekmiş gibi geliyorValla bende aynıyım iste biraz anlattim 6 7 aydir olmuyor diye oda hic düşünme dedi cok etkiler dedi birseyin yoksa bile süreci uzatirsin dedi ama nerde o kabiliyet bugun manti yaptim zaman gecsin diye
Bn sizde pik göremedimKızlar benim yumurtlama dün oldu mu acaba ya? Dün pik değil dedik. Bugün sabah 10 da ve akşam 18 de iki kere yaptım.. 10 daki koyu gibi.. 18deki çok silik bir çizgi.. ama dün değil dendi :/ kafamda deli sorular.. 16. Gün bugün.. genelde 14te 15te görürdüm pik..