Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiin İnşAllah 🤲🏻 Şimdi olsaydı 6 aylık olacaktı belki ek gıdaya geçecektik yavaş yavaş emekleyecekti diye düşünmekten kendimi alamıyorum sonra mezardaki görüntüsünü düşünüyorum aklımı kaçıracak gibi oluyorum nasıl geçecek bilmiyorum
her ne kadar geçmişi düşünmemeye çalış desemde biliyorumki elinde değil canm vardır bir hayır demekten başka söyleyecek yok tabiki seninde moralini yüksek tutman sabırlı olman gerek neyin ne zaman olacağı hiç belli olmaz :KK66:

her ne kadar geçmişi düşünmemeye çalış desemde biliyorumki elinde değil canm vardır bir hayır demekten başka söyleyecek yok tabiki seninde moralini yüksek tutman sabırlı olman gerek neyin ne zaman olacağı hiç belli olmaz :KK66:
Öyle tabi. Sabırlı olmaya sakin kalmaya çalışıyorum. Bir gün bana da nasip olacak İnşAllah 🤲🏻

Kızlar merhaba. Ben uygulamadaki takibimi paylaşıyorum. Bu ay ovulasyon testi kullandım. 17 Aralık’ta Pik gördüm. Kalpli olanlar değerlendirdiğimiz günler. Reglime 10 gün kaldı. Bugün itibariyle kasıklarımda minik batmalar var. Güncellemek için yazdım buraya. 😊 Bakalım, 8-9 gün sonra yaparım test. Sevgiler
Maşallah çok güzel degerlendirmisin canım tak tak tak 😅 inşallah hayırlı haberlerini alırız 14.16.18 değerlendirme günlerimiz aynı bende 17 ve 18 de pik gördüm 🥰

Sağlık ocakları da devlet hastanelerine yolluyo kanları zaten ne fark eder sadece geç çıkar sonuç
Valla bende bilmiyordum..ama burda kızlar kaç defa test vermişler sonuç özellere bakarak değerler düşük gösteriyor hep..sonra unutdum kim idi deyen..sağlık ocağı öyleymiş dediler ve bende vazgeçtim tabi

Merhaba kızlar ben 6 aylık evliyim her ay tabiki bebek bekliyorum olmuyor bu ay sat: 2 Aralık bat: 10 Ocak gibi olabilir gecikiyor
Bu ay farklı bir şekilde yumurtlama dönemim bitince bile göğüslerim o kadar büyüdü ve ağrıyor ki kasık ve bel sızlamam da var ya sizce hormon yüksekliği mi hamilelik belirtisi olur mu yani bu kadar erken inşallah bebek isteyen herkese rabbim nasip etsin içinde bize de

Arkadaşlar merhaba😊 Ben daha bu ay denemeye başladım. Sizin bilginizden faydalanmak istedim. Benim sat:6 Aralık bat:3 Ocak. Ben şehir dışında çalıştığım için sadece haftasonları değerlendirebileceğiz. Ayın 16sı ve 18ini değerlendirdik ama bugün sağ kasığıma ağrı girdi sonra akıntı başladı. Çatlama bugün mü olmuştur 🥹 bu ay boşa mı gitti
Sat ve batlarimiz aynı hic belli olmaz canım nasip benim pazar ve pazartesi oldu yumurtlamam

Kızlar dün hastaneye gitmiştim yumurtam 16 mm di. Bugün eczaneden ovü testi aldım miratech markalı.. İkinci idrarla sıvı almadan yaptım Böyle çıktı. Bu ne demek.. C cizgisi bu kadar silik olması normal mi.. Bilen açıklama yapabilir mi ateşim de sabah 35.9 a düşmüştü

Eklentiler

• IMG_20221221_123613.jpg
    IMG_20221221_123613.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar dün hastaneye gitmiştim yumurtam 16 mm di. Bugün eczaneden ovü testi aldım miratech markalı.. İkinci idrarla sıvı almadan yaptım Böyle çıktı. Bu ne demek.. C cizgisi bu kadar silik olması normal mi.. Bilen açıklama yapabilir mi ateşim de sabah 35.9 a düşmüştü
Testbozuk olabilir canım C çok silik çıkmış

Test çalışmıyor demek canım

Test bozuk..benim bozuk testim öyle göstermişti

Kızlar siz test bozuk diyince ikinci yi yaptım oda böyle çıktı hepsi mi bozuk ki. Başka marka mı alayım acaba

Eklentiler

• IMG_20221221_131407.jpg
    IMG_20221221_131407.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 44
Arkadaşlar merhaba😊 Ben daha bu ay denemeye başladım. Sizin bilginizden faydalanmak istedim. Benim sat:6 Aralık bat:3 Ocak. Ben şehir dışında çalıştığım için sadece haftasonları değerlendirebileceğiz. Ayın 16sı ve 18ini değerlendirdik ama bugün sağ kasığıma ağrı girdi sonra akıntı başladı. Çatlama bugün mü olmuştur 🥹 bu ay boşa mı gitti

Üzülme canım, biz de bu ay ilk deniyoruz ama yumurtlamayı kaçırdım sanırım, 1 ay gitti gibi hissediyorum benim de moralim bozuldu ama hayırlısı böyleymiş demek ki daha onumuzde çok ay var :)

Kızlar ben de ovulasyon testi denemek istiyorum, ateş takibi yapıyordum ama bendeki dijital alından ölçülüyor o yüzden doğru sonuç veriyor mu bilmiyorum ateşim 36.2yken yükseldi hep 36.5 36.6 civarlarında ama bat'a 2 hafta var daha hamilelik olamaz sanırım. İnnovita nasıl önerir misiniz?

X