- 31 Ağustos 2012
- 21.726
- 35.029
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.241
Hayırlı olsun canim. Sağlıcakla kucağına al ,Çok sağol bebişim darısı sana ve isteyen herkese inşallah bat sat 27 Kasım bat 26 aralikti bebiş bir problemimiz yoktu eşimde varikosel vardı ama ameliyat olmuştu düzenli olarak 2 3 aydır deniyoruz belirti sadece bel ağrısı ve göğüs hassaslığı vardı bugün de aşırı uyku hali ve sanki regl günüm yaklasmis gibi ağrılarım var
Yumurtlamadan hemen sonra başladı canım benimki de birbkac aydır yumurtlamadan hemen sonra başlıyordu ama bu ay şişkinlik de eşlik edince bir de damarlar belirginleşti tahmin etmiştim o yüzdenGöğüs hassasiyeti ne zaman başladı bnim yumurtlama bitti bugün goguslerim sizliyo acaba gecmi çatladı yumurta anlamadimki niye boyle oldu yani benim regliye 1 hafta 10 gün kala olurda boyle yumurtlamadan sonra olunca acaba bugün mü çatladı diye suphelendim
Sağol kuzumHayırlı olsun canim. Sağlıcakla kucağına al ,
Yaaa sen hamişsin kuzum..ilk sensin bu gruptaÇok sağol bebişim darısı sana ve isteyen herkese inşallah bat sat 27 Kasım bat 26 aralikti bebiş bir problemimiz yoktu eşimde varikosel vardı ama ameliyat olmuştu düzenli olarak 2 3 aydır deniyoruz belirti sadece bel ağrısı ve göğüs hassaslığı vardı bugün de aşırı uyku hali ve sanki regl günüm yaklasmis gibi ağrılarım var
Yaaa çok sağol aşkımYaaa sen hamişsin kuzum..ilk sensin bu gruptasağ salim ilerlesin ya..darısı bizlere İn şa Allah
Amin Allah canımYaaa çok sağol aşkımdarısı sana ve topigimizdeki tüm anne adaylarına inşallah arkamdan geliyorsunuz tabiki hepiniz tek tek
İnşallah ya. Bu arada kan tahlili yaptırdın mi beta kaç geldi merak ettimYaaa çok sağol aşkımdarısı sana ve topigimizdeki tüm anne adaylarına inşallah arkamdan geliyorsunuz tabiki hepiniz tek tek
Yok canım henüz yaptırmadım testte biraz daha koyulasmasini ve batı bekleyeceğimİnşallah ya. Bu arada kan tahlili yaptırdın mi beta kaç geldi merak ettim
Mervecim ilk bebiş miYok canım henüz yaptırmadım testte biraz daha koyulasmasini ve batı bekleyeceğim
Evet canım ilk bebis olcakMervecim ilk bebiş mi
78cdf6 Ovulation charts on FertilityFriend.com oldu galiba sağol canmKuzu sharing yazan yerde home page gibi bir yer mi ne vardıoradan yapıyorsun
Bat ne zamandı senin bide lh testi kullanmismiydin kullandıysan pikten kac gun sonra ogrenmis oldunYumurtlamadan hemen sonra başladı canım benimki de birbkac aydır yumurtlamadan hemen sonra başlıyordu ama bu ay şişkinlik de eşlik edince bir de damarlar belirginleşti tahmin etmiştim o yüzden
ben heralde şimydiye on kere kan vermiştimEvet canım ilk bebis olcak
Bir kaç kere yalancı pozitifle verince zor tutuyorum zaten kendimiHeeee
ben heralde şimydiye on kere kan vermiştimhelal olsun valla
Bu gece değerlendirsek mi? 2 gündür üst üsye oldu. Ama boş geçmekten de korkuyorumDeğil canım bi kac güne olur gibi
Canım senin kaçıncı gününTesti yaptım yumurtlama şimdilik yok canlar
4 canım..adetim biten günü başladım benCanım senin kaçıncı günün
O zaman yarı dene canı sperm kalitesi düşmemiş olur hem bide pikten sonra çatlıyor 2 güne çatlar yani o zaman yarın ve öbür gun degerlendirBu gece değerlendirsek mi? 2 gündür üst üsye oldu. Ama boş geçmekten de korkuyorumYarın pik olur bence çünkü uzun sürmüyor nemim