Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum herkesın atesı kendınedır tabı adet samanı yada yumurtlama oncesı kaçtı atesın ona nazaran yukseldıyse evet benım mesela 36.1 36.2 den 36.6 ya çıkıyor ben çatladı dıyebılıyorum
İşte ben yeni başladım canım bir defa baktım öyle 36.4 dü normal ateşim bazen 36.2 üzeribe çıkmaz hiç yinede ilk oldugu için bilemiyorum işte canım size her sabah ölçüp soracam artık canım

Bende Eltime kızdım bak milletin etkileri rüyaların da görüyor sen napıyorsun dıye 😂
Ben düşük yaptıgım hamileligimde annem ile kayınvalidem görmüş bebegim oldugunu hamileydim ama onlar bilmiyordy düşüncede hiç söylemedim zaten 😂

Ben en son yuruyemıyordum yarısını yapamadım bıde yapsam ne olacaktı 🤣
Ay ben dişimi sıktım yaptım videoyu komple ☺️ Benim yaptığım daha hafif ama seninkinden.

Yarın da doktora gideceğim geçen ay bu ayı pas geçmemi söylemişti bende çok üstünde durmadım ama yine de teste çok yüklendim demek ki umudum hiç azalmıyor, yürüyerek değil sürünerek gideceğim galiba 🤭 dua edin artık vücudum yeni gebeliğe hazır olsun doktor desteğiyle de çalışmalara düzenli başlayabilelim

İşte ben yeni başladım canım bir defa baktım öyle 36.4 dü normal ateşim bazen 36.2 üzeribe çıkmaz hiç yinede ilk oldugu için bilemiyorum işte canım size her sabah ölçüp soracam artık canım
Mesela şuan bir anlam ifade etmiyor ama 36.9 ateşim öyle bakıyorum akşamları iş olsun diye

X