- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.061
Valla bilemiyorum ki kuzu uygulama daha bir şey demedi inşallah öyledirYerlesme dususumu yoksa oooo @pozitifbiri ben bıle ogrendım bu ates ısını helal sana beee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bilemiyorum ki kuzu uygulama daha bir şey demedi inşallah öyledirYerlesme dususumu yoksa oooo @pozitifbiri ben bıle ogrendım bu ates ısını helal sana beee
Ayyy amin inşaallah canımAy bende görür görmez aynı şeyi düşündüm İnşAllah hayırlısıyla öyledir Mervenur277
Şeffaf bende gördüm su gibi parlak şuan kremsi akımtım varNormal beyaz akıntı cnm
Ben genelde yumurta akıntısı gördüğüm zaman şeffaf oluyor
Ben en son yuruyemıyordum yarısını yapamadım bıde yapsam ne olacaktıBende yaa bir iki güne açılırız. Sabah yataktan kalkabiliriz İnşAllah
Kuzum herkesın atesı kendınedır tabı adet samanı yada yumurtlama oncesı kaçtı atesın ona nazaran yukseldıyse evet benım mesela 36.1 36.2 den 36.6 ya çıkıyor ben çatladı dıyebılıyorumŞeffaf bende gördüm su gibi parlak şuan kremsi akımtım var
Bende Eltime kızdım bak milletin etkileri rüyaların da görüyor sen napıyorsun dıyeRüyalara inanır mısınız bilmem eltim bu ay beni rüyasında görmüş gebelik müjdesi veriyormuş inşallah çıkar imagination forever
Bu zamana kadar çok kişi öyle rüyasında görmüştü de eltim ilk defa gördü inanasim geldi şöyle eltine de çabuk hemen rüyanda gör beniBende Eltime kızdım bak milletin etkileri rüyaların da görüyor sen napıyorsun dıye
İşte ben yeni başladım canım bir defa baktım öyle 36.4 dü normal ateşim bazen 36.2 üzeribe çıkmaz hiç yinede ilk oldugu için bilemiyorum işte canım size her sabah ölçüp soracam artık canımKuzum herkesın atesı kendınedır tabı adet samanı yada yumurtlama oncesı kaçtı atesın ona nazaran yukseldıyse evet benım mesela 36.1 36.2 den 36.6 ya çıkıyor ben çatladı dıyebılıyorum
Ben düşük yaptıgım hamileligimde annem ile kayınvalidem görmüş bebegim oldugunu hamileydim ama onlar bilmiyordy düşüncede hiç söylemedim zatenBende Eltime kızdım bak milletin etkileri rüyaların da görüyor sen napıyorsun dıye
Ay ben dişimi sıktım yaptım videoyu komple Benim yaptığım daha hafif ama seninkinden.Ben en son yuruyemıyordum yarısını yapamadım bıde yapsam ne olacaktı
Mesela şuan bir anlam ifade etmiyor ama 36.9 ateşim öyle bakıyorum akşamları iş olsun diyeİşte ben yeni başladım canım bir defa baktım öyle 36.4 dü normal ateşim bazen 36.2 üzeribe çıkmaz hiç yinede ilk oldugu için bilemiyorum işte canım size her sabah ölçüp soracam artık canım
Benim dakika başı olcesim geliyorMesela şuan bir anlam ifade etmiyor ama 36.9 ateşim öyle bakıyorum akşamları iş olsun diye
Peki sürekli kendimi hamile gebe test bebekle görmem elzemmidirartık çok gördüğüm için aaaa acaba hamilemiyim bile demiyorum bünye alıştıBende Eltime kızdım bak milletin etkileri rüyaların da görüyor sen napıyorsun dıye
Kaynanamın konşusu rüyasında görmüştü kaynanamın torunu oluyormuş..o ay hamile kalmıştım ben..ben inanıyorum canımRüyalara inanır mısınız bilmem eltim bu ay beni rüyasında görmüş gebelik müjdesi veriyormuş inşallah çıkar imagination forever
E hadi inşallah benimki de doğrudurKaynanamın konşusu rüyasında görmüştü kaynanamın torunu oluyormuş..o ay hamile kalmıştım ben..ben inanıyorum canım
Mervenur277bende varım, 2 aralık- 5 ocak, 16ı çatlama iğnesi oldum, 2 gundür karın ağrım var adet gibi
Bağımlılık yaptığını söylemeliydiniz kaybettim ve evde deli gibi ates ölçeri arıyorum esim iste mesaj attım adam ne bu ateş ölçerle arandaki aşk diyor cevap veremedimBenim dakika başı olcesim geliyor
Sperm kalitesi için iyi değil canım mfk dan mı oldu böyleBir günde iki değerlendirme fazla dimi Bu mfk'lar fazla geldi off ya çok üzülücem