- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.797
- 88
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.541
Annemin lafıyla Allah eksikliklerini göstermesin ama bazıları hiç o saygıyı haketmiyorOlumsuzu bırakın bağıra bağıra kovdu beni kapısı açıktı dışarda millet bana acıyarak baktı psikolojim bozuldu o an eşim beni görünce iyi misin ne oldu dedi olmuşum sapsarı, bir süre donup kalmışım Allaha havale ettim o günü asla unutamam
Şiddete karşıyım ama bazen dayak yiyen doktora da üzülmüyorum demek ki birisinin kuyruğuna basıyorlar ki sabrı olmayan dövüyorAnnemin lafıyla Allah eksikliklerini göstermesin ama bazıları hiç o saygıyı haketmiyor
Sen kendi doktoruna bir sor kuzum adetlerin düzenlimi gecikme oluyor muÖyle bir görüntü yokta çok yumurtam var yumurtalıklatımda zaten benim kendi doktorum farklı buna enfeksiyon için gitmiştim o bu kadar üstüne düşmemişti bu konunun 6 ay deneyin gelin demişti
Valla söylemedi hatta dedi yumurtalıkların ne kadar kaliteli bende dengemi şaşırdım artıkAaa öyle mi diyorlar
Bir sene olmaması normal görülüyor ancak genel muayene amaçlı gitseniz zaten polikistikover varsa söylemez mi ?
Bu aptal doktorlar yüzünden morelimiz düşüyor rabbim iyi doktorlara denk getirsin benimde 1kızımvar ikinci çocuğu yedi aydır deniyoruz 3 kimyasal oldum bu gidişimde tüp bebek yap dedi hiç bir kan tahlili test araştırmadan birde kimyasallar seni üzüyorsa çocuk yapma dediYa benimde içim rahat etmedi enfekdiyon için bir doktora gitmiştim bilgi alayım dedim. Ya hayır kötüde olabilir ama direk böyle demesi canımı sıktı yani bana çok kötü tedavisi olmaz gibi yansıttı
Canım zaten yumurta fazlalıgı pcos belirtisi olarak ortaya çıkıyor lh fsh öyle gösteriyorValla söylemedi hatta dedi yumurtalıkların ne kadar kaliteli bende dengemi şaşırdım artık
Çok sağol.Herkesin güzel haberlerini alırız burda sırayla umarım.Ne güzel nasip işte olacağı varsa her olumsuzluğa rağmen yolunu buluyor demekki sağlıkla hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsun inşallah
Gerçekten bazılarıda bir değişik ya ne var bı tahlilde sankiBu sonuçlara bakarak dedi işte beynimden vurulmuşa döndüm başka doktora gösterdim saçmalamış dedi orda içime su serptiler
Rabbim nasip edince nasıl dizayn ediyorEvet Eminim,çünkü eşim muhtemel ovulasyon günümde ve o hafta şehir dışındaydı.1 hafta sonra tek korunmasız ilşki yaşadık zaten.muhtemelen bnm yumurtlama günüm 1 hafta gecikti ve tam o güne denk geldi. .ovulasyon takibi yapmadım nasıl olsa eşim yok yapamicaz o hafta diye .şans yani denk geldi işte.
En güzeli öyle bir doktordan çıktığında kapıda diğer bekleyenlere anlatçan bana böyle böyle yaptı bence gitmeyin falan diye ya da internette ziyaret değerlendirme çıkıyor e nabız da yazcan oraya nette ifşa etçeksin her yere yazcaksın şikayet falan ben öyle bir ikisini yazdım intikam almış gibi keyifli oluyorŞiddete karşıyım ama bazen dayak yiyen doktora da üzülmüyorum demek ki birisinin kuyruğuna basıyorlar ki sabrı olmayan dövüyor
Üzer tabi üzmemesi acayip bir şey ne bekliyorlar bizden anlamıyorum.Bu aptal doktorlar yüzünden morelimiz düşüyor rabbim iyi doktorlara denk getirsin benimde 1kızımvar ikinci çocuğu yedi aydır deniyoruz 3 kimyasal oldum bu gidişimde tüp bebek yap dedi hiç bir kan tahlili test araştırmadan birde kimyasallar seni üzüyorsa çocuk yapma dedi
Evet biliyorum ama inci sıralı görüntüsü gibi değil yinede öyle galiba onuda kabullenelim napalımCanım zaten yumurta fazlalıgı pcos belirtisi olarak ortaya çıkıyor lh fsh öyle gösteriyor
Ayyy canım hamile misin cok sevindimmmm kucagına almak nasip olsun sağlıcaklaaaAllah razı olsun canım
Tahmini yumurtlama dan yaklaşık 4-5 gün sonra kasıklarımda bir rahatsızlık vardı ama bu ay ilk Elif psikolojiktir dedim otururken kalkarken yürürken sol kasıkta hep rahatsızlık hissediyordum ve bu günlerde sadece beyaz akıntı gördüm
Onun dışında adet öncesi akıntı dahil hiç belirtim yoktu canım şimdi ise bel ve kasıklarımda çok kasılma var
Mide bulantısı dün ve bugün çok var
Göğüs damarları çok belirgin
Ve ek olarak adet öncesi ara ara sırtım ağrıyordu üşütüyorum zannediyordum
Zaten kötüledim ki, yazmak lazım heryere dur yapayım onu daEn güzeli öyle bir doktordan çıktığında kapıda diğer bekleyenlere anlatçan bana böyle böyle yaptı bence gitmeyin falan diye ya da internette ziyaret değerlendirme çıkıyor e nabız da yazcan oraya nette ifşa etçeksin her yere yazcaksın şikayet falan ben öyle bir ikisini yazdım intikam almış gibi keyifli oluyor
Birde direk tüp bebek dedi ilaç var ondan önce aşılama varGerçekten bazılarıda bir değişik ya ne var bı tahlilde sanki
Aynen öyle ya ben tecrübeyle alakalı olduğunda düşünüyorum bugün bunuda anladımBirde direk tüp bebek dedi ilaç var ondan önce aşılama varnasıl doktor olmuş anlamıyorum
Evet canım haklısın öyle yapacağımAynı yer ve saatte 2 gün sonra ver sonra kafa karışıklığı oluyor
Kesinlikle yaşını başını almış ama tecrübe yokAynen öyle ya ben tecrübeyle alakalı olduğunda düşünüyorum bugün bunuda anladım
Hakkımızda hayırlısı olsun canımKesinlikle yaşını başını almış ama tecrübe yok
Canım biz bu ay ilk defa denedik adet bittiği günden itibaren yumurtlama haftası bitene kadar gün aşırı değerlendirdik yumurtlama olduğu gün (akşam-sabah) öncesi ver sonrası günler de bir kere ve sonra haftada bir değerlendirdik. Allahın izniyle şuan hamile görünüyorum bir aksilik olmaz ve değerlerim düzenli artarsaKızlar merhaba 18 ocaktan 27 ocağa kadar doğurgan dönem uygulamaya göre ve 23ü de yumurtlama günü gösteriyor. 18inden 27sine kadar 1 dolu 1 boş yumurtlama günü de gün aşırı düşünüyorum mantıklı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?