- 9 Mart 2022
- 8.274
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.291
- 128
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.521
Özel olup öyle demesi de saçma olmuş değerleriniz çok kötü değil, ilaçla biraz sporla normale döner diye düşünüyorumBen özele gittim ama artık ordada her doktor ilgilenmiyor onu anlıyorum vallahi canımı sıktı
O ilişki olduğuna emin misin peki daha evvelinden olamaz mıİlişkiden 1 hafta sonra sonuç çıktı gerçekten ben de şaşkınım .laboquick markası
Hamilesin canım maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah. Gözün aydın olsun darısı bizlere .Kızlarım bana bi el atın bat 10 ocaktı ilk testim
Tebrikler bu arada sağlıkla gelişsin inşallahİlişkiden 1 hafta sonra sonuç çıktı gerçekten ben de şaşkınım .laboquick markası
Bir doktor var diyor bir doktor yok diyor ama galib ağır pko yok ama bir pko var galiba canva
Canım banada var gibi geldi ama istersen daha detaylı bir doktora görün canım pko varsa zaten ultrasonda minik minik siyah yuvarlaklar olur etrafındaBir doktor var diyor bir doktor yok diyor ama galib ağır pko yok ama bir pko var galiba canım
Adetim hep düzenli olur kiloluda değilimdir.bu değerlerle kendiliğinden gebe kalabilirm galibaÖzel olup öyle demesi de saçma olmuş değerleriniz çok kötü değil, ilaçla biraz sporla normale döner diye düşünüyorum
Yok canım 10 haftalıktı bebeğimi kaybettim şimdi tekrardan deniyorum daha önce doğal yoldan olmuştu yine olur diye düşünüyorum. Benimde öylesine gittiğim doktor pco görünümü var demişti diğerleri asla böyle bişey demedi o yüzden o adamı çokda önemsemedimSende bebiş var mıydı ne kadar denedin içimi rahatlattın ya canım sağol biraz aslında benimde doktorum prof alanında iyi ama enfeksiyon için yakınlarda bir özele gittim o böyle dedi
Öyle bir görüntü yokta çok yumurtam var yumurtalıklatımda zaten benim kendi doktorum farklı buna enfeksiyon için gitmiştim o bu kadar üstüne düşmemişti bu konunun 6 ay deneyin gelin demiştiCanım banada var gibi geldi ama istersen daha detaylı bir doktora görün canım pko varsa zaten ultrasonda minik minik siyah yuvarlaklar olur etrafında
Evet sende gebelik oluşmuş canım gebe kalabiliyorsun demek ki inşallah yakın zamanda bebeişte geliiir bende deniyorum bakalım olacak mı 6 ay deneyin dedi doktorum 2 ay oldu dahaYok canım 10 haftalıktı bebeğimi kaybettim şimdi tekrardan deniyorum daha önce doğal yoldan olmuştu yine olur diye düşünüyorum. Benimde öylesine gittiğim doktor pco görünümü var demişti diğerleri asla böyle bişey demedi o yüzden o adamı çokda önemsemedim
Özel hastanelerde eskisi gibi değil.Ben özele gittim ama artık ordada her doktor ilgilenmiyor onu anlıyorum vallahi canımı sıktı
Hayırlısı olsun canım bir kan ver bakalım ne aşamada inşallah sağlıkla ilerlesin seninle olsun. ❤Merhaba kızlar .Bunu yazdıktan tam 1 ay sonra sanırım hamileyim.ovulasyon tarihinden 1 hafta sonra ilişki olmuştu hiç ama hiç beklemiyordum.Adetime 1 hafta olmasına rağmen test pozitif çıktı.Umarım devam eder gebelik bu kadar erken öğrenmek de iyi değil.Umarım ki herkes yıpranmadan yorulmadan güzel haberleri alır.
İlla kilo değil canım mesele vücut dinç oluyor hareket önemliAdetim hep düzenli olur kiloluda değilimdir.bu değerlerle kendiliğinden gebe kalabilirm galiba
Devlet hastanesindeki doktor 1 yıl denemeden neden geldin dedi istanhuldayım canım yoğunluktan ilgilenmiyorlarÖzel hastanelerde eskisi gibi değil.
Düzenli adet görüyorsan şanslısın.
Canını sıkma.
İçin rahat etmediyse başka bir doktora tekrar git bence, bir de devlet Hastanesi'ne görün mesela :)
Peki nedeni ne neden öyle dedi durduk yere miİlla kilo değil canım mesele vücut dinç oluyor hareket önemlidüzenli sağlıklı beslenme. Bakın bu değerlerim, bu değerler için interfilite dedi bana
Evet Eminim,çünkü eşim muhtemel ovulasyon günümde ve o hafta şehir dışındaydı.1 hafta sonra tek korunmasız ilşki yaşadık zaten.muhtemelen bnm yumurtlama günüm 1 hafta gecikti ve tam o güne denk geldi. .ovulasyon takibi yapmadım nasıl olsa eşim yok yapamicaz o hafta diye .şans yani denk geldi işte.O ilişki olduğuna emin misin peki daha evvelinden olamaz mı
Yani çatlama sonrası oldu diyorsun de mi testle falan teyit ettin mi
(Kendime acaba mı kuracak kadar ışık atıyorum o açıdan , ben de çaylamayı değilde sonrasını değerlendirebilsim çünkü)
Aaa öyle mi diyorlarDevlet hastanesindeki doktor 1 yıl denemeden neden geldin dedi istanhuldayım canım yoğunluktan ilgilenmiyorlar
Bu sonuçlara bakarak dedi işte beynimden vurulmuşa döndüm başka doktora gösterdim saçmalamış dedi orda içime su serptilerPeki nedeni ne neden öyle dedi durduk yere mi
Ne güzel nasip işte olacağı varsa her olumsuzluğa rağmen yolunu buluyor demekki sağlıkla hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsun inşallahEvet Eminim,çünkü eşim muhtemel ovulasyon günümde ve o hafta şehir dışındaydı.1 hafta sonra tek korunmasız ilşki yaşadık zaten.muhtemelen bnm yumurtlama günüm 1 hafta gecikti ve tam o güne denk geldi. .ovulasyon takibi yapmadım nasıl olsa eşim yok yapamicaz o hafta diye .şans yani denk geldi işte.
Doktorlar bile birbirini böyle yorumlayabiliyor işte o yüzden ben de tek bir doktorun dediğine asla prim vermem hele de çok olumsuz konuşmalarınaBu sonuçlara bakarak dedi işte beynimden vurulmuşa döndüm başka doktora gösterdim saçmalamış dedi orda içime su serptiler
Olumsuzu bırakın bağıra bağıra kovdu beni kapısı açıktı dışarda millet bana acıyarak baktı psikolojim bozuldu o an eşim beni görünce iyi misin ne oldu dedi olmuşum sapsarı, bir süre donup kalmışım Allaha havale ettim o günü asla unutamamDoktorlar bile birbirini böyle yorumlayabiliyor işte o yüzden ben de tek bir doktorun dediğine asla prim vermem hele de çok olumsuz konuşmalarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?