- 30 Mayıs 2022
- 25
- 11
- 3
- 34
- Konu Sahibi geceyagmuru
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. nerede yaptırdınız,Hayırlısı inşallah güzel haberler alırız
Çok uzun sürüyor mu, tüm gün yatmak mı gerekiyor, biraz bilgi verebilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. nerede yaptırdınız,Hayırlısı inşallah güzel haberler alırız
Tüp bebek tedavisine İzmir Tavmergen klinikte görüyorum bu benim ikinci tedavim ilk tedavim pozitif oldu ama altı haftalık düşük yaptım. 40 dakika falan yaptımMerhaba öncelikle geçmiş olsun. nerede yaptırdınız,
Çok uzun sürüyor mu, tüm gün yatmak mı gerekiyor, biraz bilgi verebilir misiniz
Nasıl 19.000 oluyor? Aynı merkezde sadece transfer ücreti mi bu?Kızlar merhaba ben mart ayında tüp bebeğe başlamıştım 1 negatıf ve suanda 4 dondurulmuşum var ve bu ay adetle 2.cıye baslıcam ıkı taraftarda sorun yok ama malesef daha gebelık elde edemedık suanda 2.ci 19 mılyar olmuş bugün zam. Gelmıs tekrardan gerçekten maddiyat olarak son yaptırmışım olacak dondurulmuslarda kullandığınız ilaçlar sanırım genel olarak aynı transfere kadar ne kadar odedınız yardımcı olur musunuz ona göre bütçe ayarlamaya çalışıyorum ve bana dikkat etmem gereken ne varsa söyler mısınız fıkır almak istiyorum sizden testlerı pozitif çıkan arkadaşlar umarım güzel sekılde ılerler darısı digerlerının
Nasıl 19.000 oluyor? Aynı merkezde sadece transfer ücreti mi bu?
Dondurulmuş kullanıcam 2. Tedavım evet 11 bindi bugün itibariyle 19 oda nakıt kredi kartına 23 bın olmuş ben bir şok oldumNasıl 19.000 oluyor? Aynı merkezde sadece transfer ücreti mi bu?
Dondurulmuş varsa transfer ücreti o kadar fazla olmamali çok fazla artmışDondurulmuş kullanıcam 2. Tedavım evet 11 bindi bugün itibariyle 19 oda nakıt kredi kartına 23 bın olmuş ben bir şok oldum
İnanın bende suan çok şaşkınım cidden 19 olmuş nasıl bu olacak maddi anlamda çok zorluyor zaten Buda son tedavim daha yaptırmam ımkansızDondurulmuş varsa transfer ücreti o kadar fazla olmamali çok fazla artmış
hangı merkez canım?Dondurulmuş kullanıcam 2. Tedavım evet 11 bindi bugün itibariyle 19 oda nakıt kredi kartına 23 bın olmuş ben bir şok oldum
Bende iBu arada sizde izmirdesiniz herhalde değil mi doktorunuz kim ve tavmerganda mi ikinci denemeniz memnun kaldınız mı bende irenbedeyim
2 hafta önce dondurulmuş emriyo transferi oldum Bin TL hastane Bin TL Dr um aldı o nasıl oluyor 19 bin ya şaka gibilerİnanın bende suan çok şaşkınım cidden 19 olmuş nasıl bu olacak maddi anlamda çok zorluyor zaten Buda son tedavim daha yaptırmam ımkansız
Öyle mi iymiş ozaman fiyatı insallaj böyledir hepside .şuan daha test de yapmadım kanda vermedim ama insan ikinci bı planı düşünüyor şuan hemen ikinci transfer arastrmasindayim ya bu tutmazsa die zaten ilaçlar çok pahalı insallaj transfer çok tutmazBende i
2 hafta önce dondurulmuş emriyo transferi oldum Bin TL hastane Bin TL Dr um aldı o nasıl oluyor 19 bin ya şaka gibiler
İstanbul’da med Amerikan bılıyor musunuzhangı merkez canım?
çok artmıs yaa
İlaçlarla dahil benim 10 bini buldu bu seferki evet Dr ve hastane benim fazla almadı ilaçlara gidiyor bide dondurulma işlemi saklama için alıyorlar oda 1.800 fln tuttu toplamda bize 10 bin mal oldu sonuç negatifÖyle mi iymiş ozaman fiyatı insallaj böyledir hepside .şuan daha test de yapmadım kanda vermedim ama insan ikinci bı planı düşünüyor şuan hemen ikinci transfer arastrmasindayim ya bu tutmazsa die zaten ilaçlar çok pahalı insallaj transfer çok tutmaz
Devlette mısın acaba ben özeldeyim med Amerikan hastanesi İstanbul’da kredı kartıyla 23 bın bende şok oldum siz gıbı ınanın nasıl olacak bu iş bılmıyorumBende i
2 hafta önce dondurulmuş emriyo transferi oldum Bin TL hastane Bin TL Dr um aldı o nasıl oluyor 19 bin ya şaka gibiler
yok canım duymadım..İstanbul’da med Amerikan bılıyor musunuz
tup bebek ucretı ne kadar pekı? trasnfer 23ise onu dusunemedımDevlette mısın acaba ben özeldeyim med Amerikan hastanesi İstanbul’da kredı kartıyla 23 bın bende şok oldum siz gıbı ınanın nasıl olacak bu iş bılmıyorum
Feneryolunda bu hastane alla Allah ben anlamadım ki devleti anlarım da özelde bu kadar bılemedım ıstanbulda mı sızın hastaneyok canım duymadım..
koç grubu sanırım?
ben koç unv. gıdıyorum ama ucret oyle degil...
amerıkan hastanesıde koç grubuna aıt..Feneryolunda bu hastane alla Allah ben anlamadım ki devleti anlarım da özelde bu kadar bılemedım ıstanbulda mı sızın hastane
Bana %65 civarı zam gelecek demıstı tup bebek ıcın 35 i bulur dedi oda 40 olmuştur herhalde dondurma ücreti 7.500 olmuştup bebek ucretı ne kadar pekı? trasnfer 23ise onu dusunemedım
evet tup bebek suan 35-36bın olmus...Bana %65 civarı zam gelecek demıstı tup bebek ıcın 35 i bulur dedi oda 40 olmuştur herhalde dondurma ücreti 7.500 olmuş