• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak ayı tüp bebek transferi olacaklar

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. nerede yaptırdınız,
Çok uzun sürüyor mu, tüm gün yatmak mı gerekiyor, biraz bilgi verebilir misiniz
Tüp bebek tedavisine İzmir Tavmergen klinikte görüyorum bu benim ikinci tedavim ilk tedavim pozitif oldu ama altı haftalık düşük yaptım. 40 dakika falan yaptım

Kızlar merhaba ben mart ayında tüp bebeğe başlamıştım 1 negatıf ve suanda 4 dondurulmuşum var ve bu ay adetle 2.cıye baslıcam ıkı taraftarda sorun yok ama malesef daha gebelık elde edemedık suanda 2.ci 19 mılyar olmuş bugün zam. Gelmıs tekrardan gerçekten maddiyat olarak son yaptırmışım olacak dondurulmuslarda kullandığınız ilaçlar sanırım genel olarak aynı transfere kadar ne kadar odedınız yardımcı olur musunuz ona göre bütçe ayarlamaya çalışıyorum ve bana dikkat etmem gereken ne varsa söyler mısınız fıkır almak istiyorum sizden testlerı pozitif çıkan arkadaşlar umarım güzel sekılde ılerler darısı digerlerının

Kızlar merhaba ben mart ayında tüp bebeğe başlamıştım 1 negatıf ve suanda 4 dondurulmuşum var ve bu ay adetle 2.cıye baslıcam ıkı taraftarda sorun yok ama malesef daha gebelık elde edemedık suanda 2.ci 19 mılyar olmuş bugün zam. Gelmıs tekrardan gerçekten maddiyat olarak son yaptırmışım olacak dondurulmuslarda kullandığınız ilaçlar sanırım genel olarak aynı transfere kadar ne kadar odedınız yardımcı olur musunuz ona göre bütçe ayarlamaya çalışıyorum ve bana dikkat etmem gereken ne varsa söyler mısınız fıkır almak istiyorum sizden testlerı pozitif çıkan arkadaşlar umarım güzel sekılde ılerler darısı digerlerının
Nasıl 19.000 oluyor? Aynı merkezde sadece transfer ücreti mi bu?

Bende şuan 8.gunumdeyim bu tutmazsa ikinciyi dusnyorum ama en fazla 6/7 arası olur nasılsa donmus yumurtam var die ozaman yandık valla inşallah gerek kalmaz da .smdi elimde gebelik testi var yapıp yapmamak da gitgel yapıyorum yarın sabah mi yapsam smdi mi 🙈

Bu arada sizde izmirdesiniz herhalde değil mi doktorunuz kim ve tavmerganda mi ikinci denemeniz memnun kaldınız mı 🙏 bende irenbedeyim
Bende i
İnanın bende suan çok şaşkınım cidden 19 olmuş nasıl bu olacak maddi anlamda çok zorluyor zaten Buda son tedavim daha yaptırmam ımkansız
2 hafta önce dondurulmuş emriyo transferi oldum Bin TL hastane Bin TL Dr um aldı o nasıl oluyor 19 bin ya şaka gibiler 🤨🤷‍♀️

Bende i

2 hafta önce dondurulmuş emriyo transferi oldum Bin TL hastane Bin TL Dr um aldı o nasıl oluyor 19 bin ya şaka gibiler 🤨🤷‍♀️
Öyle mi iymiş ozaman fiyatı insallaj böyledir hepside .şuan daha test de yapmadım kanda vermedim ama insan ikinci bı planı düşünüyor şuan hemen ikinci transfer arastrmasindayim ya bu tutmazsa die zaten ilaçlar çok pahalı insallaj transfer çok tutmaz

Öyle mi iymiş ozaman fiyatı insallaj böyledir hepside .şuan daha test de yapmadım kanda vermedim ama insan ikinci bı planı düşünüyor şuan hemen ikinci transfer arastrmasindayim ya bu tutmazsa die zaten ilaçlar çok pahalı insallaj transfer çok tutmaz
İlaçlarla dahil benim 10 bini buldu bu seferki evet Dr ve hastane benim fazla almadı ilaçlara gidiyor bide dondurulma işlemi saklama için alıyorlar oda 1.800 fln tuttu toplamda bize 10 bin mal oldu sonuç negatif 🤦‍♀️😪

Bende i

Devlette mısın acaba ben özeldeyim med Amerikan hastanesi İstanbul’da kredı kartıyla 23 bın bende şok oldum siz gıbı ınanın nasıl olacak bu iş bılmıyorum

Feneryolunda bu hastane alla Allah ben anlamadım ki devleti anlarım da özelde bu kadar bılemedım ıstanbulda mı sızın hastane
amerıkan hastanesıde koç grubuna aıt..
baktım sımdı..
ben ıstanbuldayım koc unv. hastanesınde tedavı goruyorum ama bızım orda 11bın olmuş trasnfer ucretii..
sanırım yere ve kuruma gore degısıyor ..
özeller şişiriyor ya

Back