- 10 Ocak 2023
- 56
- 66
- 3
- 35
- Konu Sahibi geceyagmuru
-
İzmir Tavmergen de tedavi oluyorumHangi şehirde tedavi oluosun canim
Bekle yapma ama senin 5. Gün embriyosu olsa çıkar belirtilerin var mı?Bende ewde test yapayım diorum erken olur die beklyorum ne zaman yapsam acaba bugün 6.gun transfer günü dahil .7 yada 8.gun yapayım mı diorum elim gitmio valla
5.gun embriyosu ewt kasık ağrım ve bel ağrısı var amaBekle yapma ama senin 5. Gün embriyosu olsa çıkar belirtilerin var mı?
Erken gebelik testi yapabilirsin5.gun embriyosu ewt kasık ağrım ve bel ağrısı var ama
Asıl test günün ne zamanÇok korkuyorum ya pazartesi yapayım diyorum anca pazartesi çıkar gibi
Anladım canım teşekkür ederimKişiye göre değişiyor canım. Benim ilk transferim ve ikinci transferim farklı ilaçlar kullandım
Benim 5.gün embriyosuydu ve 6.günde çok silik belli olmuştu sonrasında giderek koyulaşmıştı testte, seninki 3 gün embriyosuysa o yüzden daha testte çıkmamış olabilirKızlar ben 3 gun ebiryosundan 2 tane transfer oldum bugün 7 günüm test yaptım ama negatif sizce beklemelimiyimm
Ay ne biliyim belki çıkar diye bir umut işte ama yarın bir kan tahlili mi versem yada gününü mu beklesem kafam çok kariskBenim 5.gün embriyosuydu ve 6.günde çok silik belli olmuştu sonrasında giderek koyulaşmıştı testte, seninki 3 gün embriyosuysa o yüzden daha testte çıkmamış olabilir
Canım valla sabır edebilirsen gününü bekle derim ama çok zor tabi ben üçüncü günde test yapmıştım meraktanAy ne biliyim belki çıkar diye bir umut işte ama yarın bir kan tahlili mi versem yada gününü mu beklesem kafam çok karisk
Evet canm çok zor bi süreç allah hepimizin yüzüne gülsün inşallah beklemek artık insanı yoruyor sabır bırakmıyor insandaCanım valla sabır edebilirsen gününü bekle derim ama çok zor tabi ben üçüncü günde test yapmıştım meraktanstres yapma hiç hayırlısını nasip etsin Allah'ım elimizden bişey gelmiyor her sonuca hazırlıklı olmalıyız
Bende sizi arıyordum gruplardaBenim dün oldu transferim amin canım amin
Ayyy bende 3. Gün 2 adet embriyo transferi oldum dünnnKızlar ben 3 gun ebiryosundan 2 tane transfer oldum bugün 7 günüm test yaptım ama negatif sizce beklemelimiyimm
Belirtilerin varmıydı canım?Benim 5.gün embriyosuydu ve 6.günde çok silik belli olmuştu sonrasında giderek koyulaşmıştı testte, seninki 3 gün embriyosuysa o yüzden daha testte çıkmamış olabilir
Canımmm transfer 10 dk bile sürmüyor ağrı sızı hiç yok. Dün transfer oldum bende. Şimdilik bir belirti yok bakalım bende beklemedeyimmmBende sizi arıyordum gruplardanasıl geçti transferiniz ne kadar sürdü. Bu işlem nasıl ilerliyo biraz anlatır mısınız zaman geçmiyo banada
Öncelikle hayrli olsun canm insallah herşey güzel olur hepimizin adına ilk başlarda belirtilerim vardı ama ilaçlardan olsa gerek diyorum şuan bi belirtim yok yarın 8 günüm bugün test yaptım ama çıkmadı erken daha bakalmAyyy bende 3. Gün 2 adet embriyo transferi oldum dünnnbelirtin var mı hiç canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?