2023 Ocak ayı tüp bebek transferi olacaklar

Anladım kuzum. Transferinin 8. Günü müü

Evet ama maalesef idrar testi negatif sanırım tutmadı ama napalım Kısmet değilmiş bu sefer. Yarın tam olarak kesinleşecek. Embriyom da hiç yoktu benim. Tekrar başlayacağım artık napalım
Ama çok erken yapmışsın testi ben ilk transferden sonraki gebeliği mi 9. günün akşamı silik çizgi ile öğrendim. Bekle bakalım biraz daha ilk transferin miydi

Ama çok erken yapmışsın testi ben ilk transferden sonraki gebeliği mi 9. günün akşamı silik çizgi ile öğrendim. Bekle bakalım biraz daha ilk transferin miydi
Aynen ilk embriyo kalitem de pek iyi değildi benim. Yani 5. Güne gitti ama 4 ün sonu gibiydi. Zaten yarın kan testim var Anya Konya belli olacak

Merhaba arkadaşlar benimde Aralık sonunda yumurtam toplandı Şubat ortalarinda ikinci reglimde transfer olucak inşallah aksilik olmazsa sizin nasıl geçti
Benim ikinci transferim olacak Allah’ın izniyle
Kaç yumurta toplandı kaçı döllendi canım?

Benim ikinci transferim olacak Allah’ın izniyle
Kaç yumurta toplandı kaçı döllendi canım?
İnşallah pozitifi görürsün canım
Benim 19 yumurtam toplantı 15 i olgun çıktı dollendi 9 tanesi 5.gun embiriyosu olarak en kaliteli olarak donduruldu canım doktor rahim dinlendirmeyi tercih etti taze transfer istemedi senin kaç yumurtan dollendi

Çoookkk iyiii maşallah benim 22 yumurta toplandı 15 tane olgun çıktı 3 tanesi 3. Güne geldi ve donduruldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…