- Konu Sahibi geceyagmuru
-
Anladım kuzum. Transferinin 8. Günü müüSabah bir kişiyle bir takım problemler yaşadıkta. Neyse ki adminler müdahale etti. Bi diğer ocak ayı topiğiydi neyse boşverelim ben geçen sefer sizle de böyle bi durum olduğunu hatırladım sanki o yüzden size yazmıştım neyse ki adminler gereken kişiye gereken cevabı verdiler sıkıntı yok
Evet ama maalesef idrar testi negatif sanırım tutmadıAnladım kuzum. Transferinin 8. Günü müü
rabbim sağlıkla tutunup kucağına almayı nasip etsin demeye geldim cnmBugün transfer günüm belli oldu13 ünde yani bu cuma günü Allah’ın izniyle transfer edilecek çok heyecanlıyım
Ama çok erken yapmışsın testi ben ilk transferden sonraki gebeliği mi 9. günün akşamı silik çizgi ile öğrendim. Bekle bakalım biraz daha ilk transferin miydiEvet ama maalesef idrar testi negatif sanırım tutmadıama napalım Kısmet değilmiş bu sefer. Yarın tam olarak kesinleşecek. Embriyom da hiç yoktu benim. Tekrar başlayacağım artık napalım
Amiiinnn bitanemmm Allah razı olsunrabbim sağlıkla tutunup kucağına almayı nasip etsin demeye geldim cnm
herşey gönlünce olsun sağlıkla
Aynen ilk embriyo kalitem de pek iyi değildi benim. Yani 5. Güne gitti ama 4 ün sonu gibiydi. Zaten yarın kan testim var Anya Konya belli olacakAma çok erken yapmışsın testi ben ilk transferden sonraki gebeliği mi 9. günün akşamı silik çizgi ile öğrendim. Bekle bakalım biraz daha ilk transferin miydi
İnşallah pozitifi alırsın mucizen şeyinledir ŞuanAynen ilk embriyo kalitem de pek iyi değildi benim. Yani 5. Güne gitti ama 4 ün sonu gibiydi. Zaten yarın kan testim var Anya Konya belli olacak
İnşallah nasipİnşallah pozitifi alırsın mucizen şeyinledir Şuan
Benim ikinci transferim olacak Allah’ın izniyleMerhaba arkadaşlar benimde Aralık sonunda yumurtam toplandı Şubat ortalarinda ikinci reglimde transfer olucak inşallah aksilik olmazsa sizin nasıl geçti
İnşallah pozitifi görürsün canımBenim ikinci transferim olacak Allah’ın izniyle
Kaç yumurta toplandı kaçı döllendi canım?
Çoookkk iyiiiİnşallah pozitifi görürsün canım
Benim 19 yumurtam toplantı 15 i olgun çıktı dollendi 9 tanesi 5.gun embiriyosu olarak en kaliteli olarak donduruldu canım doktor rahim dinlendirmeyi tercih etti taze transfer istemedi senin kaç yumurtan dollendi
HoşgeldinMerhaba kızlar uzun süredir takip ediyorum fakat yeni katıldım aranıza.bende dün transfer oldum
Canım senin içinde hayırlısı olur inşallahÇoookkk iyiiimaşallah benim 22 yumurta toplandı 15 tane olgun çıktı 3 tanesi 3. Güne geldi ve donduruldu canım
Amin amin inşallahCanım senin içinde hayırlısı olur inşallah
Çok teşekkür ederim çok heyecanlıyımHoşgeldinhadi hayırlısı olsun süreçlerimiz yakın hemen hemen bende cuma günü transfer olcak
Ayy benimde 20 ile 25 i arası görünüyo. 18 ocakta muayene gidicemAdetim 29 da bitti. 13 Ocak ise transfer günüm
Neden pişman olasın ki?? Kaç embriyonuz oluştuTek embryo transfer oldu 5a kalite iki embryo mu tekmi çok kararsız kaldım son anda tek olmasına karar verdik şuan beklemedegiz insalalh iki embryo transfer yaptirmadgima pişman olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?