2023 Ocak ayı tüp bebek transferi olacaklar

Eşim şimdiden kendini kötüye hazırladı benim de inancımı kaybettirdi ateş direncimi düşürürmüş embriyo vücut atarmış o kadar kötüyüm ki rabbim ol der olur inşallah
Hiç o psikolojiye girme sakın. sen şimdiden tedbirini al kendini sıcak tut iyi beslen gerisini Allah’a Bırak.

Doktorumda bana testi erken yaptım diye kızdı belli olmaz dedi şimdi iki gün sonra tekrar test ver dedi. İlk kez böyle birşey duyuyorum 9. Gün negatiften sonra pozitife dönme ihtimali var mı?
Benim de ilaçlarım bitmek üzere ben de erkenden test yapıp ona göre ilaç alayım negatifse hiç almayım diyordum son güne kadar beklemek mi gerekiyor ama erkenden öğrenen de çok kişi var. Ama biz iyi düşünelim inşallah testiniz yanlış çıkmıştır da pozitifi görürsünüz inşallah.

Transferden sonra 3.5 saat yol geldim, transferin 2. Ve 3. Günü sürekli hapşırdım meğerse fena üşütmüşüm. Sonrasında kazara karnıma hafif de olsa darbe aldım ama her şeye rağmen insan bir umut diyor işte.. Doktorum bana eskiden annelerimiz ninelerimiz zamanında çocuk düşürmek için çok uğraşılırmış da kolay kolay düşmezmiş demişti. O yüzden verecek olan Rabbim.. Gerisi teferruat... Bebeklerimizin bu dünyada yiyecek ekmeği içecek suyu varsa hiçbir şey engel olamaz.....

Drum ilaçlarına devam et dedi bunu demesinde vardır bir hayır diyorum yarın tekrar test vereceğim bakalım Allah’ın izniyle inşallah bir mucize olur

Doktorumda bana testi erken yaptım diye kızdı belli olmaz dedi şimdi iki gün sonra tekrar test ver dedi. İlk kez böyle birşey duyuyorum 9. Gün negatiften sonra pozitife dönme ihtimali var mı?
Evet başka bir topik var yine Ocak 2023 transfer olacaklar için orada pazar günü okudum, bir arkadaş yazmıştı negatif pozitif e dönmüştü. Ama idrar negatifti 2 gün sonra kan testi pozitif çıkmıştı

Evet başka bir topik var yine Ocak 2023 transfer olacaklar için orada pazar günü okudum, bir arkadaş yazmıştı negatif pozitif e dönmüştü. Ama idrar negatifti 2 gün sonra kan testi pozitif çıkmıştı
Benim kan negatifti işte :/ o yüzden pek umudum yok

Drum ilaçlarına devam et dedi bunu demesinde vardır bir hayır diyorum yarın tekrar test vereceğim bakalım Allah’ın izniyle inşallah bir mucize olur
Evet, Dr.nuz devam edin dediyse ilaçları aksatmadan alın. Amin inşallah bir mucize olur, hepimiz seviniriz kendinizi üzmeyin her zaman en hayırlısını sağlıklısını isteyelim inşallah.

Pozitif mi oldu canım

Pozitif mi oldu canım
Ahh keşke ama henüz test yapmadık henüz 7. Günümüzdeyüz ama hiçbir belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…