- Konu Sahibi geceyagmuru
-
Hiç o psikolojiye girme sakın. sen şimdiden tedbirini al kendini sıcak tut iyi beslen gerisini Allah’a Bırak.Eşim şimdiden kendini kötüye hazırladı benim de inancımı kaybettirdi ateş direncimi düşürürmüş embriyo vücut atarmış o kadar kötüyüm ki rabbim ol der olur inşallah
Aminn inşallah.Hamilelerin duası kabul olurmuş ya
Bizde o tarafa geçtik sanırmm
Allahım inşallah sizede hayırlısıyla pozitif gösterir
Benim de ilaçlarım bitmek üzere ben de erkenden test yapıp ona göre ilaç alayım negatifse hiç almayım diyordum son güne kadar beklemek mi gerekiyor ama erkenden öğrenen de çok kişi var. Ama biz iyi düşünelim inşallah testiniz yanlış çıkmıştır da pozitifi görürsünüz inşallah.Doktorumda bana testi erken yaptım diye kızdı belli olmaz dedi şimdi iki gün sonra tekrar test ver dedi. İlk kez böyle birşey duyuyorum 9. Gün negatiften sonra pozitife dönme ihtimali var mı?
Drum ilaçlarına devam et dedi bunu demesinde vardır bir hayır diyorum yarın tekrar test vereceğim bakalım Allah’ın izniyle inşallah bir mucize olurBenim de ilaçlarım bitmek üzere ben de erkenden test yapıp ona göre ilaç alayım negatifse hiç almayım diyordum son güne kadar beklemek mi gerekiyor ama erkenden öğrenen de çok kişi var. Ama biz iyi düşünelim inşallah testiniz yanlış çıkmıştır da pozitifi görürsünüz inşallah.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen de öyle canım annelere bile istemiyorum biz uzulunce onlar daha çok üzülüyor hele biraz zaman geçsin biz alisalim sürece bakarız çok sağol canım
Evet başka bir topik var yine Ocak 2023 transfer olacaklar için orada pazar günü okudum, bir arkadaş yazmıştı negatif pozitif e dönmüştü. Ama idrar negatifti 2 gün sonra kan testi pozitif çıkmıştıDoktorumda bana testi erken yaptım diye kızdı belli olmaz dedi şimdi iki gün sonra tekrar test ver dedi. İlk kez böyle birşey duyuyorum 9. Gün negatiften sonra pozitife dönme ihtimali var mı?
AminEşim şimdiden kendini kötüye hazırladı benim de inancımı kaybettirdi ateş direncimi düşürürmüş embriyo vücut atarmış o kadar kötüyüm ki rabbim ol der olur inşallah
Benim kan negatifti işte :/ o yüzden pek umudum yokEvet başka bir topik var yine Ocak 2023 transfer olacaklar için orada pazar günü okudum, bir arkadaş yazmıştı negatif pozitif e dönmüştü. Ama idrar negatifti 2 gün sonra kan testi pozitif çıkmıştı
Hiç belli olmaz ilaçlara devam Rabbim büyük moralini yüksek tutmaya çalışBenim kan negatifti işte :/ o yüzden pek umudum yok
Canım kan tahlili verdinmi sonucun ne şuanDoktorumda bana testi erken yaptım diye kızdı belli olmaz dedi şimdi iki gün sonra tekrar test ver dedi. İlk kez böyle birşey duyuyorum 9. Gün negatiften sonra pozitife dönme ihtimali var mı?
Yarın vereceğim kuzumm hiç umudum yok ama dr yarın tekrar ver dediCanım kan tahlili verdinmi sonucun ne şuan
Hayırlısı canım ya vardı herşey de Bir hayır napalm biz elimizden geleni yaptık.Yarın vereceğim kuzumm hiç umudum yok ama dr yarın tekrar ver dedi
Evet, Dr.nuz devam edin dediyse ilaçları aksatmadan alın. Amin inşallah bir mucize olur, hepimiz sevinirizDrum ilaçlarına devam et dedi bunu demesinde vardır bir hayır diyorum yarın tekrar test vereceğim bakalım Allah’ın izniyle inşallah bir mucize olur
Bizler elimizden geleni yapıyoruz, imkanlarımız çerçevesinde her yolu deniyoruz. Ama Rabbimin de vardır bir bildiği.Hayırlısı canım ya vardı herşey de Bir hayır napalm biz elimizden geleni yaptık.
Pozitif mi oldu canımTransferden sonra 3.5 saat yol geldim, transferin 2. Ve 3. Günü sürekli hapşırdım meğerse fena üşütmüşüm. Sonrasında kazara karnıma hafif de olsa darbe aldım ama her şeye rağmen insan bir umut diyor işte.. Doktorum bana eskiden annelerimiz ninelerimiz zamanında çocuk düşürmek için çok uğraşılırmış da kolay kolay düşmezmiş demişti. O yüzden verecek olan Rabbim.. Gerisi teferruat... Bebeklerimizin bu dünyada yiyecek ekmeği içecek suyu varsa hiçbir şey engel olamaz.....
Kan verdiniz mi tekrar umarım yolundadır herşeyYarın vereceğim kuzumm hiç umudum yok ama dr yarın tekrar ver dedi
Negatif canım umudum yoktu zatenKan verdiniz mi tekrar umarım yolundadır herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?