- Konu Sahibi geceyagmuru
Çok üzgünüm hangi hastanede işlem yaptırmıştınız benimde negatif çıktı bende 7 ocakta doğuşta transfer yaptırdımNegatif canım umudum yoktu zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzgünüm hangi hastanede işlem yaptırmıştınız benimde negatif çıktı bende 7 ocakta doğuşta transfer yaptırdımNegatif canım umudum yoktu zaten
Güzelim üzülme vardır her şeyde bir hayır bende negatif oldum biliyorsun 9. Kez hemde yaşın kaç Rabbim bidakine doldursun kucağınıNegatif canım umudum yoktu zaten
İzmir Tavmergen tüp bebek merkezi canımÇok üzgünüm hangi hastanede işlem yaptırmıştınız benimde negatif çıktı bende 7 ocakta doğuşta transfer yaptırdım
Amin kuzum hepimizin inşallah. 26 yaşındayım e faktörlü tedaviye başladık sperm az ve morfoloji bozukGüzelim üzülme vardır her şeyde bir hayır bende negatif oldum biliyorsun 9. Kez hemde yaşın kaç Rabbim bidakine doldursun kucağını
Çok geçmiş olsun. Güçlü olmaya çalışın. En kısa zamanda hayırlısıyla müjdeli haber almak nasip olsun inşallah.Negatif canım umudum yoktu zaten
Biliyorum şu an çok üzgünsün ama bak umudunu yitirme sakın. Yaşının genç olması senin için büyük bir avantaj. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucağını doldursun inşallah.Amin kuzum hepimizin inşallah. 26 yaşındayım e faktörlü tedaviye başladık sperm az ve morfoloji bozuk
Amin canım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederimBiliyorum şu an çok üzgünsün ama bak umudunu yitirme sakın. Yaşının genç olması senin için büyük bir avantaj. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucağını doldursun inşallah.
Umudunu kaybetme sakın Rabbim yardımcın olsun en kısa sürede evladına kavuşursun inşallahNegatif canım umudum yoktu zaten
Rabbim sizin de yardımcınız olsun inşallah. Gayret ve emeklerimiZi karşılıksız bırakmasınGüzelim üzülme vardır her şeyde bir hayır bende negatif oldum biliyorsun 9. Kez hemde yaşın kaç Rabbim bidakine doldursun kucağını
Kuzum benimde bugün 14. Günüm 3.3 çıkmış dr um arayacak benim yükselirse eğer benim de bir mucize olacakarkadaşlar selam, benim 18 ocakta transferim oldu bugün 8. gündeyim. dayanamayıp kan tahlili verdim 1.20 çıktı. doktorum "değer yükselebilir 12. güne kadar devam et ilaçlara" dedi. böyle olup yükselen var mı lütfen bir umut olun bana. çok üzülüyorum bu ikinci transferimdi ilkinde 12. gün 1.20 çıkmıştı
allah'ım inşallah o mucize bizim başımıza gelir ya, tek tesellim 8. gün erken verdim belki bir ihtimal yükselir mi acaba günü gelene kadarKuzum benimde bugün 14. Günüm 3.3 çıkmış dr um arayacak benim yükselirse eğer benim de bir mucize olacak
Canım dr um aradı negatif dedi ilaçları bırak dedi. İnşallah senin ki inşallah yükselirallah'ım inşallah o mucize bizim başımıza gelir ya, tek tesellim 8. gün erken verdim belki bir ihtimal yükselir mi acaba günü gelene kadar
canım ne olursun kendini çok ümitsiz hissetme olur mu, ben inanıyorum ki eninde sonunda olacak ne problemliler bile çocuk sahibi oluyor bu şekilde biz de olacağız inşallah <3Canım dr um aradı negatif dedi ilaçları bırak dedi. İnşallah senin ki inşallah yükselir
Pes etmek yok yola devam araştırmaya başladım drları bakalım bizi neler bekliyorcanım ne olursun kendini çok ümitsiz hissetme olur mu, ben inanıyorum ki eninde sonunda olacak ne problemliler bile çocuk sahibi oluyor bu şekilde biz de olacağız inşallah <3
Hiç bir belirti arama ben her belirtiyi yaşadım neredeyse ama negatif akışına bırak biliyorum zor ama Allah’a dua et inşallah olacakMerhaba benimde donmuş tek 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün 7. Günüm nasıl bir belirti aramalıyım onu da bilmiyorum hiç bir şey hissetmiyorum
İnşallah hepimiz için en hayırlısı olur dediğiniz gibi akışına bırakmak lazım belki de. Olcağı varsa ne şartlarda da olsa oluyo çünküHiç bir belirti arama ben her belirtiyi yaşadım neredeyse ama negatif akışına bırak biliyorum zor ama Allah’a dua et inşallah olacak
Kuzum kesinlikle Fulya Bahçeci Mehmet Resit Asoglu kısaca MRA canım doktorum aşırı pozitif hastasıyla ilgili canım doktorumPes etmek yok yola devam araştırmaya başladım drları bakalım bizi neler bekliyor
Canımm ben izmirdeyim şehir dışına çıkma durumum yok Şuan İzmir için Araştırma yapıyorum bakalımKuzum kesinlikle Fulya Bahçeci Mehmet Resit Asoglu kısaca MRA canım doktorum aşırı pozitif hastasıyla ilgili canım doktorum