• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak ayı tüp bebek transferi olacaklar

Amin kuzum hepimizin inşallah. 26 yaşındayım e faktörlü tedaviye başladık sperm az ve morfoloji bozuk :(
Biliyorum şu an çok üzgünsün ama bak umudunu yitirme sakın. Yaşının genç olması senin için büyük bir avantaj. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucağını doldursun inşallah.🤲

arkadaşlar selam, benim 18 ocakta transferim oldu bugün 8. gündeyim. dayanamayıp kan tahlili verdim 1.20 çıktı. doktorum "değer yükselebilir 12. güne kadar devam et ilaçlara" dedi. böyle olup yükselen var mı lütfen bir umut olun bana. çok üzülüyorum bu ikinci transferimdi ilkinde 12. gün 1.20 çıkmıştı :KK43:

arkadaşlar selam, benim 18 ocakta transferim oldu bugün 8. gündeyim. dayanamayıp kan tahlili verdim 1.20 çıktı. doktorum "değer yükselebilir 12. güne kadar devam et ilaçlara" dedi. böyle olup yükselen var mı lütfen bir umut olun bana. çok üzülüyorum bu ikinci transferimdi ilkinde 12. gün 1.20 çıkmıştı :KK43:
Kuzum benimde bugün 14. Günüm 3.3 çıkmış dr um arayacak benim yükselirse eğer benim de bir mucize olacak 💜💜

canım ne olursun kendini çok ümitsiz hissetme olur mu, ben inanıyorum ki eninde sonunda olacak ne problemliler bile çocuk sahibi oluyor bu şekilde biz de olacağız inşallah <3
Pes etmek yok yola devam araştırmaya başladım drları bakalım bizi neler bekliyor

Merhaba benimde donmuş tek 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün 7. Günüm nasıl bir belirti aramalıyım onu da bilmiyorum hiç bir şey hissetmiyorum :KK43:

Merhaba benimde donmuş tek 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün 7. Günüm nasıl bir belirti aramalıyım onu da bilmiyorum hiç bir şey hissetmiyorum :KK43:
Hiç bir belirti arama ben her belirtiyi yaşadım neredeyse ama negatif :( akışına bırak biliyorum zor ama Allah’a dua et inşallah olacak 🤲💜

Hiç bir belirti arama ben her belirtiyi yaşadım neredeyse ama negatif :KK43: akışına bırak biliyorum zor ama Allah’a dua et inşallah olacak 🤲💜
İnşallah hepimiz için en hayırlısı olur dediğiniz gibi akışına bırakmak lazım belki de. Olcağı varsa ne şartlarda da olsa oluyo çünkü

Back