• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak ayı tüp bebek transferi olacaklar

Evet kızlar sonucum pozitif cerenay000 cerenay000
N Nicerose
Allah sizede pozitif göstersin inşallah🙏🏼🙏🏼🙏🏼☺️
Ve benim düne kadar asla bir belirtim yoktu
Çok stres oldum çok korktum
Ama çok şükür herşey yolunda.
Dünden beri yani 10.gün karnımdamı kasıklarımda mı birşeyler var batma gibi ağrı gibi değişik birşey .
Ve ben ilk gün haricinde yatmadım
Ofise gittim araç kullandım avm gezdim

N Nicerose
Dünden beri yani 10.gün karnımdamı kasıklarımda mı birşeyler var batma gibi ağrı gibi değişik birşey .
Sağlıkla ilerlesin canımmm çok sevindim 🥰 sonucun kaç çıktı 🥲

N Nicerose
Ayyy maşallah canım benim biz o söylediklerinin hiç birini yapmadık malesef ev balkon bazen yukarı çıktım benim ev dubleks balkonlara teraslara oda mimik minik adımlarla demekki yatmayla alakası yok TV baktım 1 tane kitap bitirdim hep uzandım oturdum ne yazıkki negatif kaç çıktı değerin?

Ayyy maşallah canım benim biz o söylediklerinin hiç birini yapmadık malesef ev balkon bazen yukarı çıktım benim ev dubleks balkonlara teraslara oda mimik minik adımlarla demekki yatmayla alakası yok TV baktım 1 tane kitap bitirdim hep uzandım oturdum ne yazıkki negatif kaç çıktı değerin?
Doktorum alanında çok iyi bir prof
Özellikle dedi hiçbir sınırlama yapmıyorum lütfen hayatına aynı devam et . Ben yine ilk gün yattım ve ağır kaldırmadım 🙈
Ama işte bunlarla hiç alakası yok sanırım.
Be bence en önemlisi
O kadar çok dua ettim ki
Başka şehirde olmama rağmen istanbulda türbelere gittim dua etmeye. İnancım çok yüksek duanın gücüne .
Benim için hamile kalmak mucizeydi çünkü yumurtam oluşmuyordu.
Allah inşallah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

N Nicerose
Ben de canım hiç dinlemeden çalışmaya devam ettim darısı kanda da görmeyi nasip etsin inşallah 🥰🙏 sağlıkla kucaklarimiza alalım bebislerimizi benim bir önceki gebeliğim kimyasaldi şuan çok sevinemiyorum eşime bile söyleyemedim o yüzden gerçi ondan bir önceki gebeligimde bebeğimi dünyaya getirdim ama iki ay sonra vefat etti Alin kuzum ♥️🙏 yolumuz çok uzun sağlıkla doğana kadar annelik endişesi bitmeyecek sanırım 🙏🙏🙏

Doktorum alanında çok iyi bir prof
Özellikle dedi hiçbir sınırlama yapmıyorum lütfen hayatına aynı devam et . Ben yine ilk gün yattım ve ağır kaldırmadım 🙈
Ama işte bunlarla hiç alakası yok sanırım.
Be bence en önemlisi
O kadar çok dua ettim ki
Başka şehirde olmama rağmen istanbulda türbelere gittim dua etmeye. İnancım çok yüksek duanın gücüne .
Benim için hamile kalmak mucizeydi çünkü yumurtam oluşmuyordu.
Allah inşallah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Oyyyy çok duygulandım Rabbim dualarına icabet etmiş bende çok dua ettim bende duanın gücüne inananlardanım ama olmuyor işte benim yumurtam var ama olmadı işte belkide kalitesi yok bize hep kalitesi iyi dendi işte Rabbim vermedikten sonra hepsi hikaye ol demeden olmuyor 😔🤲😪

Ben de canım hiç dinlemeden çalışmaya devam ettim darısı kanda da görmeyi nasip etsin inşallah 🥰🙏 sağlıkla kucaklarimiza alalım bebislerimizi benim bir önceki gebeliğim kimyasaldi şuan çok sevinemiyorum eşime bile söyleyemedim o yüzden gerçi ondan bir önceki gebeligimde bebeğimi dünyaya getirdim ama iki ay sonra vefat etti Alin kuzum ♥️🙏 yolumuz çok uzun sağlıkla doğana kadar annelik endişesi bitmeyecek sanırım 🙏🙏🙏
Yaaa😞 başınız sağolsun
Nasıl zordur
Allah birdaha sizede,
kimseyede yaşatmasın inşallah🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Bu sefer inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gider dilerim🥰
Bende 3 aylık olana kadar kimseye söylememekten yanayım.

N Nicerose
Çok sevindim, tebrik ederim. Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.🤲 Benim de bugün 6. Günüm ama tık yok bir belirti yok. Tutmadı mı diye endişeleniyorum. Sizin de mi hiç belirti olmadı? Ben genel olarak evde dinleniyorum yatıp dinleniyorum arada kalkıp ev içinde ufak yürüyüşler yapıyorum. 4. Gün bir dışarı çıktım ama karnım çok ağrıdı hemen geri eve döndüm. Sizce belirti olmaması normal mi yani?

Oyyyy çok duygulandım Rabbim dualarına icabet etmiş bende çok dua ettim bende duanın gücüne inananlardanım ama olmuyor işte benim yumurtam var ama olmadı işte belkide kalitesi yok bize hep kalitesi iyi dendi işte Rabbim vermedikten sonra hepsi hikaye ol demeden olmuyor 😔🤲😪
Umudumuzu kaybetmememiz lazım
Evet çok üzülüyoruz olumsuzluklar karşısında
Ben çok zor zamanlar geçirdim.ama çok şükür ki şimdi herşey yolunda gidiyor.
Sizin içinde öyle olacaktır inşallah🙏🏼🙏🏼🌺
Fetih süresini okuyun bol bol
Perşembe kandil dua edin 🌺

Çok sevindim, tebrik ederim. Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.🤲 Benim de bugün 6. Günüm ama tık yok bir belirti yok. Tutmadı mı diye endişeleniyorum. Sizin de mi hiç belirti olmadı? Ben genel olarak evde dinleniyorum yatıp dinleniyorum arada kalkıp ev içinde ufak yürüyüşler yapıyorum. 4. Gün bir dışarı çıktım ama karnım çok ağrıdı hemen geri eve döndüm. Sizce belirti olmaması normal mi yani?
Teşekkürler darısı başınıza inşalllah 🙏🏼🙏🏼
Bende de 10.güne kadar sıfır belirti
Bende aynı hisleri yaşadım. Ortada sonuç yokken
Tutmadı galiba deyip ağladım kaç kere.
5. Günden sonra artık olan oldu deyip iyice saldım avm ofis dolandım hep.
Sizdeki karın ağrısı, bence kendimizi kasmaktan ve stresten oluyor bence

Yaaa😞 başınız sağolsun
Nasıl zordur
Allah birdaha sizede,
kimseyede yaşatmasın inşallah🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Bu sefer inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gider dilerim🥰
Bende 3 aylık olana kadar kimseye söylememekten yanayım.
Ben de öyle canım annelere bile istemiyorum biz uzulunce onlar daha çok üzülüyor hele biraz zaman geçsin biz alisalim sürece bakarız çok sağol canım 🥰♥️🙏

Teşekkürler darısı başınıza inşalllah 🙏🏼🙏🏼
Bende de 10.güne kadar sıfır belirti
Bende aynı hisleri yaşadım. Ortada sonuç yokken
Tutmadı galiba deyip ağladım kaç kere.
5. Günden sonra artık olan oldu deyip iyice saldım avm ofis dolandım hep.
Sizdeki karın ağrısı, bence kendimizi kasmaktan ve stresten oluyor bence
Amin inşallah.🤲 Bende de sıfır belirti var hissettiklerinizi şimdi ben hissediyorum umarım sonuç aynı olur. Ben de 2 gündür saldım biraz hiç belirti yok tutmadı heralde deyip gözyaşlarına boğuluyorum. Siz bana umut oldunuz umarım 0 belirtiye rağmen benim de sonuç pozitif olur. Gerçi benim başlangıç biraz sıkıntılı başladı ama umarım sonuç pozitif olur.

Amin inşallah.🤲 Bende de sıfır belirti var hissettiklerinizi şimdi ben hissediyorum umarım sonuç aynı olur. Ben de 2 gündür saldım biraz hiç belirti yok tutmadı heralde deyip gözyaşlarına boğuluyorum. Siz bana umut oldunuz umarım 0 belirtiye rağmen benim de sonuç pozitif olur. Gerçi benim başlangıç biraz sıkıntılı başladı ama umarım sonuç pozitif olur.
Hamilelerin duası kabul olurmuş ya
Bizde o tarafa geçtik sanırmm🙈
Allahım inşallah sizede hayırlısıyla pozitif gösterir 🙏🏼🙏🏼🙏🏼😍

Doktorumda bana testi erken yaptım diye kızdı belli olmaz dedi şimdi iki gün sonra tekrar test ver dedi. İlk kez böyle birşey duyuyorum 9. Gün negatiften sonra pozitife dönme ihtimali var mı?

Kızlar ben de 21 inde 2 tane 5. Gün 4ab embriyo transferi oldum 2 gündür üşütmüşüm ateşim var boğazım ağrıyor sesim kısıldı embriyoları etkiler mi çok çok üzülüyorum başına gelen var mı

Kızlar ben de 21 inde 2 tane 5. Gün 4ab embriyo transferi oldum 2 gündür üşütmüşüm ateşim var boğazım ağrıyor sesim kısıldı embriyoları etkiler mi çok çok üzülüyorum başına gelen var mı
Dikkat et bu dönemde kendine korkma etkilemez bol bol C vitamini al 💜

Back