- Konu Sahibi geceyagmuru
Benim 12. Gün gelmişti leke ondan bir hafta sonda düşük yapmıştım zatenİnsalalh yaa bı parca ümitlendim valla bacı yarın sabah kan vercem daha heyecanlıyım smdi.sende ilkinde böyle olmusmuydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 12. Gün gelmişti leke ondan bir hafta sonda düşük yapmıştım zatenİnsalalh yaa bı parca ümitlendim valla bacı yarın sabah kan vercem daha heyecanlıyım smdi.sende ilkinde böyle olmusmuydu
Anliyorum canim bizim durumumuz da azospermi ikinci tesede Yikama sonrasi goruldu ama cok zorlandik denildi bize Embriyo konusunda sukurler oldun bir tane var ona ne kadar mutlu olduk ama arkadada baska bir sey yok rabbim Hayirlisini versin bizlere sukrediyorum bu bile bizim icin Allahin mucizesi tutunursaCanım benim de eşimden kaynaklı tedavi gördük bir benim 3 embriyom döllendi 3. Gün dondurdular
Bizde tese yapildi ilaclarla imkansiz dediler 2.tesede bir dokuda gorulmus ama tek tükMerhaba benim eşimde de sperm sorunu vardı hatta azosprem teşhisi konuldu çok şükür alanında iyi bir dr ile karşılaştık eşime direk ilaç tedavisi başlattı 6 ay kadar kullandık sorasında güzel sprey çıkışları oldu şuan da da 8 tane embriyom donduruldu
Kesinlikle çok şükür Allahım yüzümüze gülsün inşallahAnliyorum canim bizim durumumuz da azospermi ikinci tesede Yikama sonrasi goruldu ama cok zorlandik denildi bize Embriyo konusunda sukurler oldun bir tane var ona ne kadar mutlu olduk ama arkadada baska bir sey yok rabbim Hayirlisini versin bizlere sukrediyorum bu bile bizim icin Allahin mucizesi tutunursa
Yaa ne güzel hayırlı sonuçlar alalım inşallah bu süreçte nelere dikkat ediyorsunuz acaba off vakitte geçmek bilmiyorBenimde Şubat'ta transferim olucak canım inşallah hayırlısı olur
inşallaahhh ,Kızlar çok az kahverengi akıntım var afedersiniz.azcik ama lavaboda farkettim devam etmedi yerleşme ihtimali olabilir mi ki acaba 9.gun transfer saymazsak 8.gun Allah'ım insalalh yerlesmedir
hadi inşallaaahhhh saglıkla pozıtıf gelsınnn.aminnnKan verdim geldim beklemedeyim kızlar dua edin
İnsallahhyaaa beklemek çok zor ya 4 gibi çıkar dedi sağlık ocağında ki hemşire ama e-nabıza düşer heralde çok büyük sürpriz olur valla inslaalh pozitifdir bacilarhadi inşallaaahhhh saglıkla pozıtıf gelsınnn.aminnn
Ayyyy hadiiii Allahım pozitif olsunİnsallahhyaaa beklemek çok zor ya 4 gibi çıkar dedi sağlık ocağında ki hemşire ama e-nabıza düşer heralde çok büyük sürpriz olur valla inslaalh pozitifdir bacilar
Zaten bu sürecin en zor kısmı beklemek maalesefYaa ne güzel hayırlı sonuçlar alalım inşallah bu süreçte nelere dikkat ediyorsunuz acaba off vakitte geçmek bilmiyor
Canım izmirde hangi merkez ve Dr un kimBen izmirdeyim maalesef
Tavmergen tüp bebek merkezi doktorum pro dr Erol TavmergenCanım izmirde hangi merkez ve Dr un kim
Erol beyde bir kez transferim olmuştu ama tutmadı malesef hayırlısı Rabbim sende pozitifi göstersin cnmTavmergen tüp bebek merkezi doktorum pro dr Erol Tavmergen
Amin amin şimdi nerede görüyorsun peki?Erol beyde bir kez transferim olmuştu ama tutmadı malesef hayırlısı Rabbim sende pozitifi göstersin cnm
Pek dikkat ettiğim söylenemez sağlıklı besleniyorum avakado yiyorum günlük doktorum vitamin verdi onu içiyorum. Elimde olmadan bende çok stres yapıyorum malesefYaa ne güzel hayırlı sonuçlar alalım inşallah bu süreçte nelere dikkat ediyorsunuz acaba off vakitte geçmek bilmiyor
hadı hayırlı olsuuunnnnKızlaaaarr 24 ocakta transfer var heyecanlandım. estrofeme devam ediyordum yarında progestana başlıcakmışım