• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak ayı tüp bebek transferi olacaklar

Canım benim de eşimden kaynaklı tedavi gördük bir benim 3 embriyom döllendi 3. Gün dondurdular
Anliyorum canim bizim durumumuz da azospermi ikinci tesede Yikama sonrasi goruldu ama cok zorlandik denildi bize Embriyo konusunda sukurler oldun bir tane var ona ne kadar mutlu olduk ama arkadada baska bir sey yok rabbim Hayirlisini versin bizlere sukrediyorum bu bile bizim icin Allahin mucizesi tutunursa

Merhaba benim eşimde de sperm sorunu vardı hatta azosprem teşhisi konuldu çok şükür alanında iyi bir dr ile karşılaştık eşime direk ilaç tedavisi başlattı 6 ay kadar kullandık sorasında güzel sprey çıkışları oldu şuan da da 8 tane embriyom donduruldu
Bizde tese yapildi ilaclarla imkansiz dediler 2.tesede bir dokuda gorulmus ama tek tük

Anliyorum canim bizim durumumuz da azospermi ikinci tesede Yikama sonrasi goruldu ama cok zorlandik denildi bize Embriyo konusunda sukurler oldun bir tane var ona ne kadar mutlu olduk ama arkadada baska bir sey yok rabbim Hayirlisini versin bizlere sukrediyorum bu bile bizim icin Allahin mucizesi tutunursa
Kesinlikle çok şükür 🙏 Allahım yüzümüze gülsün inşallah 💜

Transferimin 5. Gününden selamlar. Dün drum bana progestan iğne yazdı ilaveten p4 düşük çıktı baya. Ve ben o iğneyi vurulduğumdan beri felçli gibiyim :( drum yağlı bir iğne normal dedi kolonyalı pamukla direkt bastır dedi ve soğuk kompres uygula dedi offf ne zaman bitecek çilem 😢

Kızlar bu erken yapılmış bı test ve akşam yapmistim var gibi mi yokmu

Eklentiler

• IMG_20230117_100634.jpg
    IMG_20230117_100634.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 103
Back