- 10 Ocak 2023
- 56
- 66
- 3
- 35
- Konu Sahibi geceyagmuru
Yokya testle bakisiyoruz yeminle yapsam mı die Sabah yaparım heraldeTest yaptınız mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yokya testle bakisiyoruz yeminle yapsam mı die Sabah yaparım heraldeTest yaptınız mı ?
Kıyamam ya Rabbim kucağınızı doldursun test için daha çok erken gibi . Bende 19 Ocaktan önce yapmayı düşünmüyorum. kan zaten 23 -24 gibi yani çok çok erkenYokya testle bakisiyoruz yeminle yapsam mı die Sabah yaparım heralde
İnşallah güzel haberler alırsınız nasipse ay sonu benim de transferim olacak yorumları okudukça aynı heyecanı bende yaşıyorumKıyamam ya Rabbim kucağınızı doldursun test için daha çok erken gibi . Bende 19 Ocaktan önce yapmayı düşünmüyorum. kan zaten 23 -24 gibi yani çok çok erken
Beni ayaklarım fena üşüyor ve rahmim ağrıyor ne alakaysa bilmiyorum bu durumu yaşayan var mı?Benim 5. Gün ama sadece 1 embriyom oluştu
Zaten çok düşük amh.
Bende 2 gün hep yattım(ki doktorum normal hayata devam et dedi)
Sonra yine kalkıp hareket etmeye başladım biraz biraz .
Uyduruyor da olabilirim ama
Böyle batma gibi birşeyşer oluyor
Sürekli kendimi dinliyorum
Belkide hep olan şeyler ama şimdi dikkatimi çekiyor
Ayak üşümesi tutunma belirtilerinde varmışBeni ayaklarım fena üşüyor ve rahmim ağrıyor ne alakaysa bilmiyorum bu durumu yaşayan var mı?
Dun akşam dayanamadım yaptım tek çizgi çok kötü oldum.dayanamdim ağladım.esin sakinleştirdi erken daha kanda net belli olur ağlama die yoksa sabaha kadar ağlardım bilmyorum ki erknmi yoksa tutmadimi.dun transfer hariç 7.gundu erkenmi oldu acaba uffKıyamam ya Rabbim kucağınızı doldursun test için daha çok erken gibi . Bende 19 Ocaktan önce yapmayı düşünmüyorum. kan zaten 23 -24 gibi yani çok çok erken
Benimde dün gündüz ayaklarım ve bacaklarım çok fazla üşüdü bnde dedim acaba mi die insalalh tutunma belirtisidir rabbim inşallah cümlemizi sewindir Allah'ımBeni ayaklarım fena üşüyor ve rahmim ağrıyor ne alakaysa bilmiyorum bu durumu yaşayan var mı?
Canım senin 3. Gündü deme daha çok çok erken çıkması için en erken 9. Gün gösterir kendiniDun akşam dayanamadım yaptım tek çizgi çok kötü oldum.dayanamdim ağladım.esin sakinleştirdi erken daha kanda net belli olur ağlama die yoksa sabaha kadar ağlardım bilmyorum ki erknmi yoksa tutmadimi.dun transfer hariç 7.gundu erkenmi oldu acaba uff
Hurafe diyorlar evet Umut fakirin ekmeği işte umut ediyoruz. Dünden beri midem ekşiyor şimdi yoldayım e2 ve p4 kan vereceğimAyak üşümesi tutunma belirtilerinde varmış
Ama rahim ağrısı psikolojik olabilir
Gününü bekle üzme hemen kendini testler yanıltıcı olabiliyor biliyorsun Allahım büyükYok 5.gun embryosuydu benim bı tane
Bu kan vermek ne için acaba ?Hurafe diyorlar evet Umut fakirin ekmeği işte umut ediyoruz. Dünden beri midem ekşiyor şimdi yoldayım e2 ve p4 kan vereceğim
İnşallah yarın kan vereceğimGününü bekle üzme hemen kendini testler yanıltıcı olabiliyor biliyorsun Allahım büyük
Rabbim sizede guzel haberler almanizi nasip etsin zor bir yoldayiz rabbim kolaylastirsinİnşallah yarın kan vereceğim
Rahimin kalınlığına bakmak için e2 ve p4 verdimBu kan vermek ne için acaba ?
Salı transfer oldu ve 3. Gün embriyosuydu değil mi ?kıyamam Çok çok erken ama . Üzüntün sevince dönüşür inşallah aynı heyecanı paylaşıyoruz .Dun akşam dayanamadım yaptım tek çizgi çok kötü oldum.dayanamdim ağladım.esin sakinleştirdi erken daha kanda net belli olur ağlama die yoksa sabaha kadar ağlardım bilmyorum ki erknmi yoksa tutmadimi.dun transfer hariç 7.gundu erkenmi oldu acaba uff
Kan verme günü bugün müydü ?İnşallah yarın kan vereceğim
Canım benim de eşimden kaynaklı tedavi gördük bir benim 3 embriyom döllendi 3. Gün dondurdularArkadaslar aranizda erkek infertilitesinden dolayi transfere girecek olan varmi? Bizim bir tane Embriyo ya dustu oda 4.gun, doktorumuz 4. Gun icin iyi dedi fazla detaya girmedi bizde yurt disindayiz, okuduklarima gore yurt disinda 4. Gunu transfer yapmiyorlar aklimda soru isaretleri var rabbim hakkimizdan hayirlisini versin vardir bir bildigi ama dusunmemek elde degil, geridede baska birsey yok tutunmazsa hersey bastan butun hastaliklarin zorlugu var elbette ama sperm yoksa hic bir sey yapamayiz