• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak ayı tüp bebek transferi olacaklar

Kıyamam ya ☺️ Rabbim kucağınızı doldursun 🧡 test için daha çok erken gibi . Bende 19 Ocaktan önce yapmayı düşünmüyorum. 😄 kan zaten 23 -24 gibi yani çok çok erken
İnşallah güzel haberler alırsınız nasipse ay sonu benim de transferim olacak yorumları okudukça aynı heyecanı bende yaşıyorum 🫶

Benim 5. Gün ama sadece 1 embriyom oluştu
Zaten çok düşük amh.
Bende 2 gün hep yattım(ki doktorum normal hayata devam et dedi)
Sonra yine kalkıp hareket etmeye başladım biraz biraz .
Uyduruyor da olabilirim ama🙈🙈
Böyle batma gibi birşeyşer oluyor
Sürekli kendimi dinliyorum 😅😅
Belkide hep olan şeyler ama şimdi dikkatimi çekiyor
Beni ayaklarım fena üşüyor ve rahmim ağrıyor ne alakaysa bilmiyorum bu durumu yaşayan var mı?

Kıyamam ya ☺️ Rabbim kucağınızı doldursun 🧡 test için daha çok erken gibi . Bende 19 Ocaktan önce yapmayı düşünmüyorum. 😄 kan zaten 23 -24 gibi yani çok çok erken
Dun akşam dayanamadım yaptım tek çizgi çok kötü oldum.dayanamdim ağladım.esin sakinleştirdi erken daha kanda net belli olur ağlama die yoksa sabaha kadar ağlardım😔😔😔 bilmyorum ki erknmi yoksa tutmadimi.dun transfer hariç 7.gundu erkenmi oldu acaba uff

Dun akşam dayanamadım yaptım tek çizgi çok kötü oldum.dayanamdim ağladım.esin sakinleştirdi erken daha kanda net belli olur ağlama die yoksa sabaha kadar ağlardım😔😔😔 bilmyorum ki erknmi yoksa tutmadimi.dun transfer hariç 7.gundu erkenmi oldu acaba uff
Canım senin 3. Gündü deme daha çok çok erken çıkması için en erken 9. Gün gösterir kendini

Arkadaslar aranizda erkek infertilitesinden dolayi transfere girecek olan varmi? Bizim bir tane Embriyo ya dustu oda 4.gun, doktorumuz 4. Gun icin iyi dedi fazla detaya girmedi bizde yurt disindayiz, okuduklarima gore yurt disinda 4. Gunu transfer yapmiyorlar aklimda soru isaretleri var rabbim hakkimizdan hayirlisini versin vardir bir bildigi ama dusunmemek elde degil, geridede baska birsey yok tutunmazsa hersey bastan butun hastaliklarin zorlugu var elbette ama sperm yoksa hic bir sey yapamayiz

Amiiinn çok zor bir süreç gerçekten zor olduğunu tahmin ediyordum ama başına gelince insanın bu kadar maddi manevi zorluğu insanı yıpratıyor gerçekten.rabbim can sağlığı versin öncelikle. bazen olmayacak mı tutmayacakmi hissi bile çok kötü yapıyor insanı.rabbim sizinde işlerinizi kolaylaştırsin insalalh

Salı transfer oldu ve 3. Gün embriyosuydu değil mi ?kıyamam Çok çok erken ama . Üzüntün sevince dönüşür inşallah 🙏🏽 aynı heyecanı paylaşıyoruz .

Arkadaslar aranizda erkek infertilitesinden dolayi transfere girecek olan varmi? Bizim bir tane Embriyo ya dustu oda 4.gun, doktorumuz 4. Gun icin iyi dedi fazla detaya girmedi bizde yurt disindayiz, okuduklarima gore yurt disinda 4. Gunu transfer yapmiyorlar aklimda soru isaretleri var rabbim hakkimizdan hayirlisini versin vardir bir bildigi ama dusunmemek elde degil, geridede baska birsey yok tutunmazsa hersey bastan butun hastaliklarin zorlugu var elbette ama sperm yoksa hic bir sey yapamayiz
Canım benim de eşimden kaynaklı tedavi gördük bir benim 3 embriyom döllendi 3. Gün dondurdular

Back