- 10 Ocak 2023
- 56
- 66
- 3
- 35
- Konu Sahibi geceyagmuru
-
5 gün embriyosu transferi bir tane oldu bugün transfer dahil 9 gün.insalaljlhh ya yarın kan vericem inşallah pozitif olur rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallahSalı transfer oldu ve 3. Gün embriyosuydu değil mi ?kıyamam Çok çok erken ama . Üzüntün sevince dönüşür inşallahaynı heyecanı paylaşıyoruz .
Amin5 gün embriyosu transferi bir tane oldu bugün transfer dahil 9 gün.insalaljlhh ya yarın kan vericem inşallah pozitif olur rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah
Merhaba benim eşimde de sperm sorunu vardı hatta azosprem teşhisi konuldu çok şükür alanında iyi bir dr ile karşılaştık eşime direk ilaç tedavisi başlattı 6 ay kadar kullandık sorasında güzel sprey çıkışları oldu şuan da da 8 tane embriyom dondurulduArkadaslar aranizda erkek infertilitesinden dolayi transfere girecek olan varmi? Bizim bir tane Embriyo ya dustu oda 4.gun, doktorumuz 4. Gun icin iyi dedi fazla detaya girmedi bizde yurt disindayiz, okuduklarima gore yurt disinda 4. Gunu transfer yapmiyorlar aklimda soru isaretleri var rabbim hakkimizdan hayirlisini versin vardir bir bildigi ama dusunmemek elde degil, geridede baska birsey yok tutunmazsa hersey bastan butun hastaliklarin zorlugu var elbette ama sperm yoksa hic bir sey yapamayiz
Hangi şehir acaba?Merhaba benim eşimde de sperm sorunu vardı hatta azosprem teşhisi konuldu çok şükür alanında iyi bir dr ile karşılaştık eşime direk ilaç tedavisi başlattı 6 ay kadar kullandık sorasında güzel sprey çıkışları oldu şuan da da 8 tane embriyom donduruldu
Ben izmirdeyim maalesefİstanbul prof.dr Bülent Erol doktorumuz instadan dm atarsanız falan cevap verir diye düşünüyorum
Anladım hayırlısı olsun hepimizin içinBen izmirdeyim maalesef
Yok artık yaaa ben de ikinci transferi 7500 istediler bende çok dedim 500₺ doktorum indirim yaptı. Bu bebeğim tutmazsa bir daha ki sürece nasıl başlarım hiç bilmiyorumtransfer ücreti çok artmış kızlar ikiye katlamış resmen 7-8 bin lira olan transfer ücreti 16,5 olmuş bugün aradım dondurulmuş yumurta var benim sadece transfer ücreti ne kadar dedim 16.500 dedi yazık günah ya bu kadar da artış olmaz Yeni yıldan sonra dedim kesin büyük patlak verir tüp bebek fiyatı da transfer ücreti de hepsi artmış Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Bende tutmazsa die kaç gündür sorym hastaneye diordum elim gitmiyordu.bgub arayıp sordum ki 16.500 demesin mi rabbim inşallah nasip eder tekrar yapmaya gerek kalmaz insalalh yarın sabah kan vericemYok artık yaaa ben de ikinci transferi 7500 istediler bende çok dedim 500₺ doktorum indirim yaptı. Bu bebeğim tutmazsa bir daha ki sürece nasıl başlarım hiç bilmiyorum
Şu anlık memnunum canım doktorundan özellikle ama bekliyorum bugün transferimiz 7.gunu cuma kan vericemEvet canım Tavmergen de görüyorum tedavi. Sen irenbede memnun musun? Ve sürecin nasıl geçti
Peki drun kim?Şu anlık memnunum canım doktorundan özellikle ama bekliyorum bugün transferimiz 7.gunu cuma kan vericem
Benim bu bebekler tutmazsa aklımda ilk İrenbe var sonra madikal point Funda göde sperm faktörlü olduğu için iyi Araştırmam gerekiyorProf. Ümit Inceboz canım
Funda hanımı da çok duydum Ümit hanımı tercih etme sebebim çikolata kisti üzerinde uzman alması ve sonuç alan arkadaşlarım vardı bide o yüzden benimBenim bu bebekler tutmazsa aklımda ilk İrenbe var sonra madikal point Funda göde sperm faktörlü olduğu için iyi Araştırmam gerekiyor
Evet canım hayırlı olsun yerleşme inşallahKızlar çok az kahverengi akıntım var afedersiniz.azcik ama lavaboda farkettim devam etmedi yerleşme ihtimali olabilir mi ki acaba 9.gun transfer saymazsak 8.gun Allah'ım insalalh yerlesmedir
İnsalalh yaa bı parca ümitlendim valla bacı yarın sabah kan vercem daha heyecanlıyım smdi.sende ilkinde böyle olmusmuyduEvet canım hayırlı olsun yerleşme inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?