• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak ayı tüp bebek transferi olacaklar

amerıkan hastanesıde koç grubuna aıt..
baktım sımdı..
ben ıstanbuldayım koc unv. hastanesınde tedavı goruyorum ama bızım orda 11bın olmuş trasnfer ucretii..
sanırım yere ve kuruma gore degısıyor ..
özeller şişiriyor ya
11 su en son zaten de hatta önden odiyım dedim tedavıye başlamadan kabul etmediler sımdı ise 19 olmuş ılaclar ne tutar onu da bilmiyorum Artık

Cidden zor 4 tane kaldı işte 2 tane alıcam son 2 tanesı sanırım çöp olacak çünkü ona verecek param bile kalmadı çok zorlaştı
çöp olmasın keısnlıkle, ılerısını dusunun..
dondurulmus varken dondurun kalsın..
tekrar baslamak cok cok zor olacak cunku

Dondurulmuş kullanıcam 2. Tedavım evet 11 bindi bugün itibariyle 19 oda nakıt kredi kartına 23 bın olmuş ben bir şok oldum
Şuan bende şok oldum benim merkezim ikinci transfer için benim de dondurulmuş embriyo bu arada. 7500 istedi bende çok dedim hatta 500₺ indirim yaptılar. Sizin yer neresi böyle acayip fahiş fiyat yazık günahhh ya

Bende şuan 8.gunumdeyim bu tutmazsa ikinciyi dusnyorum ama en fazla 6/7 arası olur nasılsa donmus yumurtam var die ozaman yandık valla inşallah gerek kalmaz da .smdi elimde gebelik testi var yapıp yapmamak da gitgel yapıyorum yarın sabah mi yapsam smdi mi 🙈
Bekleeeee :KK17: Sabah yaparsın yada benim yaptığım gibi yarın akşammm🤩🤩

İlaçlarla dahil benim 10 bini buldu bu seferki evet Dr ve hastane benim fazla almadı ilaçlara gidiyor bide dondurulma işlemi saklama için alıyorlar oda 1.800 fln tuttu toplamda bize 10 bin mal oldu sonuç negatif 🤦‍♀️😪
Canım hangi hastane İrenbe mi bu şekilde uygun?

Merhaba bende 13 ünde transfer oldum . Sizin nasıl geçiyor süreç
Yatıyor musunuz
Hareket var mı☺️
Aynı gün transfer olmuşuz 🤗🥰 yatıyorum kalkıyorum arada yürüyüş yapıyorum o kadar kimse birşey elletmiyor 🙂 3. Gün embriyosun benim sizin kaç? Ve belirtiniz var mı? Benim hiç belirtim yok 😥

Aynı gün transfer olmuşuz 🤗🥰 yatıyorum kalkıyorum arada yürüyüş yapıyorum o kadar kimse birşey elletmiyor 🙂 3. Gün embriyosun benim sizin kaç? Ve belirtiniz var mı? Benim hiç belirtim yok 😥
Benim 5. Gün ama sadece 1 embriyom oluştu
Zaten çok düşük amh.
Bende 2 gün hep yattım(ki doktorum normal hayata devam et dedi)
Sonra yine kalkıp hareket etmeye başladım biraz biraz .
Uyduruyor da olabilirim ama🙈🙈
Böyle batma gibi birşeyşer oluyor
Sürekli kendimi dinliyorum 😅😅
Belkide hep olan şeyler ama şimdi dikkatimi çekiyor

Back