- 27 Ocak 2014
- 833
- 2.479
- 313
- Konu Sahibi Papatya0593
- #22.821
Ara ara mart anneleri grubunu okuyorum ben de orda da baya gebelik sekeri olan var önceki sayfalarda örnek listeler de vardı bir bak istersen baya bilgi paylaşımı var şeker ve nelerin daha fazla yükselttiği hakkında. Sana da fikir olur. Çok geçmiş olsun gebelik şekerinden korkma bunun farkında olmasan kötüydü asıl. Bununla geçmiş olsun
Benim bildiğim 50lik yüklemede bir açken, bir de 1 saat sonunda kan alınıyor, 75 ve 100 lük yüklemelerde ise hem açken, hem 1. Saat hem de 2. Saat sonunda toplamda 3 tüp kan alınıyor. Kolayca atlatırsın insallah benim önceki gebeliğimde çok kolay geçmişti bu sefer daha vakti gelmedi yaptırmadım.

Sonuçların çıktı. Açlık ve 1. Saat tokluk normal iken 2. Saat tokluk 160 çıktı.malesef gebelik şekeri teşhis edildi.şimdi dahiliye doktoru ile ilerleyerek şekeri regüle etmem gerekecek . Eğer edemezsem insülin kullanmam gerekirmiş. Moralim bozuldu . Arada kalan şeker yüklemesi yaptırmak istemeyenler, tavsiyem siz de yükleme yaptırın arkadaşlar. Ben de eğer sadece tokluk baksaydım hiçbirşey farketmeyecektim.anca durum ilerleyince bana sıkıntı çıkarınca anlaşılırdı kim bilir ....
Benim bildiğim 50lik yüklemede bir açken, bir de 1 saat sonunda kan alınıyor, 75 ve 100 lük yüklemelerde ise hem açken, hem 1. Saat hem de 2. Saat sonunda toplamda 3 tüp kan alınıyor. Kolayca atlatırsın insallah benim önceki gebeliğimde çok kolay geçmişti bu sefer daha vakti gelmedi yaptırmadım.
50lik içtikten sonra kaç tüp kan alındı? Ve kaç kez? Sende fenalaşma oldu mubenim ailemde şeker yok kilom da yok suyum da iyi bebeğim de haftasına uygun. Bunlar normal olsa bile baktıralım önlem alalım dedi. Hiç beklemiyordum
![]()