• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ben yastıksız uyuyorum henüz ama rahat edememeye başladım artık. Gümüş kapak aldıysanız hangi markadan aldınız, fark ediyor mu markadan markaya acaba?

Yorumları inceleyip buna karar vermiştim. Silvernurse marka.

F96BC8DE-A2BB-4A4F-826C-F77039D88DD2.webp

Canım ya çok geçmiş olsun 😔 kimisi soğanı pişirirken de çok yakıyor yağı o da mahveder mideyi en temizini yapmışsın evden götürerek canına yazık. Bugün daha iyi olursun umarım 💐
canım öyle bi yanma ki gavisconu yutuyorum hiç hissetmiyorum bile dün akşam eve gidip 2 tane haşlanmış patates yedim tuzlu 1 kasede yoğurt o kadar. aç kaldım diye oturdum ona ağlaım yanıyor boğazım diye ona ağladım. bu sabah brokoli ve karnıbahar haşladım getirdim yanımmda öğlen yemeğinde onları yicem yemekhanecininde canına okucam bugün 50 kere yemekleri çok yağlı yapıyorsun diye uyardık var ya..

Çok geçmiş olsun 😔 siyatik olabilir mi acaba sebebi? İnsan her gün yaşayınca bazı şeyleri psikolojik olarak da yoruyor bazen, neyse ki son düzlüğe yakınız 😌
Malesef devam ediyor, hayatımın bir parçası oldu :KK43: Kas ağrısı gibi bir şey değil. Belimden bacağıma komple ağrıyor. Mühim bir şey değildir diye endişe etmiyorum. Doktora söyledim çünkü, gidince bir daha söylicem.

Aynısından aldım, yaklaşık bir ay oldu kullanıyorum, iyi geliyor, tavsiye ederim. Sanırım bacak arası için de bir şey lazım artık bana

Son aylarında bile Cam siliyordum yerleri siliyordum diye anlatan arkadaşlarım var benim. Bi de bize bak😂 dökülüyoruz.
Neyse ki burda çoğumuz aynıyız da normal diyorum. Endişe etmiyorum. 😅

Dün azıcık hızlı yürüdüm hemen belimin sağ tarafına ağrı girdi. Sabah da bel ve bacak ağrısıyla uyandım. Bacağımın altına yastık da koymamıştım. Galiba artık hep bir destekle uyumam gerekecek.
Hatta belki ebebekte satılan 2li yastıktan almak zorunda kalabilirim. Onu çok övüyorlar. Az zaman kaldı diye boşuna almayayım diyordum özel bir yastık. Ama ağrı çekmeye devam edersem alırım. 😏
Sen öyle bir yastık kullanmıyor musun?
En çok önerilen bu.
Eki Görüntüle 3189222
Benim de sirtim oyle agriyoki iki gundur uykumdan surekli uyanip duruyorum yastik sirta da etki eder mi acaba :(

Bacak için yastık kullanınca aslında direkt bele iyi geliyor. Ben o açıdan bu yastığı almasam mı diye düşündüm.
Bu arada doğru pozisyon bacak arasına değil bacağın altına yastık koyarak sağlanıyormuş. Bu
Şekilde.
Eki Görüntüle 3189237
Teşekkür ederim bu bilgi iyi oldu 😍 bence yastık bundan sonra daha çok gerekiyor, gittikçe uyumamız zorlaşacak. İkili olan yastık karnı da desteklediği için karın ağırlaştıkça iyi gelir diye düşünüyorum.

Canım ya çok geçmiş olsun 😔 kimisi soğanı pişirirken de çok yakıyor yağı o da mahveder mideyi en temizini yapmışsın evden götürerek canına yazık. Bugün daha iyi olursun umarım 💐

Çok geçmiş olsun 😔 siyatik olabilir mi acaba sebebi? İnsan her gün yaşayınca bazı şeyleri psikolojik olarak da yoruyor bazen, neyse ki son düzlüğe yakınız 😌
Teşekkür ederim 🤩 benim de aklıma o geliyor ama gebelikte tedavisi olan bir şey değildir zaten diye düşmedim üstüne. Aslında korkudan biraz da. Aman bir şey çıkmasın, ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza Bey modundan 😂😂

Kızlar düz kafa yastığı, reflü yatağı/yastığı alan var mı? Ben almayı düşünüyorum ama düz kafa yastığı için markaya karar veremedim. Reflü yatağı her bebeğe gerekli midir bilmiyorum?

Of evet kimisi maşallah canavar gibi her işini yapıyor. Ben en son 8. Haftadayken cam silip iş yaptım sonra ikiz olduğunu öğrendik mide bulantısı falan bulaşık makinasına çatal bile koymadım doğru dürüst 😂 çok şükür bi 10 gündür basitçe ortalık toparlayıp yemek yapmaya geri dönebildim. Ben e-bebekten şu yastığı aldım hem yatakta yer kaplamıyor, hem göbeği beli heryeri güzelce destekliyor, hem de sarıp sarmalayıp anne şefkati veriyo çok minnoş 😂 eşim de göz dikti hatta millet yorumlara yazıyodu da inanmıyodum 😂😂
Güzel görünüyor bu da. Ama 300 tl olması hiç hoşuma gitmedi. Son 3 aya girdik artık😅. Diğeri daha uygun. Yalnız onu bile gösterdiğimde anne olan arkadaşlarım ne gerek var yaa evdeki bir yastığı kullan diyor.
Senin durumun ayrı tabii. İkiz bebek annesi olacaksın. O yüzden kullanman iyi. 🥰
Ben de biraz evdeki yastıkla deneyip karar vericem.

Güzel görünüyor bu da. Ama 300 tl olması hiç hoşuma gitmedi. Son 3 aya girdik artık😅. Diğeri daha uygun. Yalnız onu bile gösterdiğimde anne olan arkadaşlarım ne gerek var yaa evdeki bir yastığı kullan diyor.
Senin durumun ayrı tabii. İkiz bebek annesi olacaksın. O yüzden kullanman iyi. 🥰
Ben de biraz evdeki yastıkla deneyip karar vericem.
Son yolculugumda thy nin ucagindan aşırdıgım bi kucuk yastik var 😂 boyutlari falanda kucuk tam bacak altina yada gobege destek yapmalik ben onu kullaniyorum suan baya isimi goruyo 😂

Kızlar düz kafa yastığı, reflü yatağı/yastığı alan var mı? Ben almayı düşünüyorum ama düz kafa yastığı için markaya karar veremedim. Reflü yatağı her bebeğe gerekli midir bilmiyorum?

Bana alma diyenler oldu ama ben de reflü yatağı alıcam. Kesin karar verdim. Sevi bebe markası var mesela ama ona da hep çok pis kokuyor diye yazmışlar. Marka önerisi bekliyorum.

Kafa yastığı da bunu gördüm ebebekte acaba nasıl olur? Mağazasında inceledim öyle ama almadım daha.

E566AC74-735B-4D9B-88A0-867AB848A4D1.webp

Amma uzun sürmüş yav. Arada da bişey yenmiyor tabi zor geçmiştir. Bişey çıkmaması iyi şükür 🙏 benim de belki gebelik sekerim vardır bu sefer ondan mı biri daha fazla büyüdü acaba diyorum gerçi beyaz ekmek sadece kahvaltıda az, pilav makarna tüketemiyorum mideme çok dokunuyor, tatlı ona keza doğru dürüst yemiyorum ki ne yükseltecek şekerimi bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
Ben de diyet besleniyorum ama hamilelikte bünye kendisi de yapıyor olabilir hormonlardan sıkmayın canınızı güzel sonuçlar alırsınız inşallah 😍

Rica ederim canım yeter ki bebişler iyi olsun 🥰 yanlış hatırlamıyor isem birine kaşar muz yararken diğerine ekmek yarıyordu. Hatta ekmek iyi bir şey değil diye bildiğimizden ilginç gelmişti.

Zaten ekmekte şeker oranı yüksek diye iyi gelmiştir sanırım. İyi derken şişirmiştir büyütmüştür bebeği. Kaşar da yağlı. Meyve ekmek yağlı şeyler bebeği büyütür.
Çok meyve tüketen kimi gördüysem iri bebek doğurdular.
Bunları yiyip bebeği kilo almayan da vardır illa ki ama hep böyle duydum.

Bana alma diyenler oldu ama ben de reflü yatağı alıcam. Kesin karar verdim. Sevi bebe markası var mesela ama ona da hep çok pis kokuyor diye yazmışlar. Marka önerisi bekliyorum.

Kafa yastığı da bunu gördüm ebebekte acaba nasıl olur? Mağazasında inceledim öyle ama almadım daha.

Eki Görüntüle 3189242
Canım ben sevi bebe kullandım kötü bi kokusu olmadı hatta kumaşını çıkarıp yıkardım ne yazık ki şu an aynı modeli bulamıyorum. Kumaşı öyle düz beyaz değildi desenliydi kirqz çekirdeği torba bölümü falan vardı. Bir de bu yataş , babyjem markasına ait şunu görüyorum bi incele istersen

Eklentiler

• 3C956ADA-B647-43B6-8D10-CD6B98E9B2C1.webp
    3C956ADA-B647-43B6-8D10-CD6B98E9B2C1.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 49
  • 5FDCC2D7-385E-4119-8B45-96EB6A32BC12.webp
    5FDCC2D7-385E-4119-8B45-96EB6A32BC12.webp
    23 KB · Görüntüleme: 48
Zaten ekmekte şeker oranı yüksek diye iyi gelmiştir sanırım. İyi derken şişirmiştir büyütmüştür bebeği. Kaşar da yağlı. Meyve ekmek yağlı şeyler bebeği büyütür.
Mutlaka ama kaşar bir bebeğe yararken diğerine pek etki etmemiş anne de böyle bir çözüm bulmuş. Neticede şeker durumu yoksa bebeğin gelişimi için abartıya da kaçmadan yenebilir.

Canım ben sevi bebe kullandım kötü bi kokusu olmadı hatta kumaşını çıkarıp yıkardım ne yazık ki şu an aynı modeli bulamıyorum. Kumaşı öyle düz beyaz değildi desenliydi kirqz çekirdeği torba bölümü falan vardı. Bir de bu yataş , babyjem markasına ait şunu görüyorum bi incele istersen

Asla bu paraları vermem ama ben canım ya😐 birkaç ay için hayır :KK43:
Gümüş kapağı falan alıyorum para bayıp ama orda bebeğimin sorun olursa süt alamama durumu var. Çok hayati bir şey o. Fakat bu reflü yastığı işi öyle değil bence😏 daha alternatif şeylere bakmam gerek.

Burda da kokusu havalandırınca geçti yazanlar var aslında. Ben bir daha bakayım en iyisi.
B455884B-5AA8-4297-9F86-0F19B46DD113.webp

Asla bu paraları vermem ama ben canım ya😐 birkaç ay için hayır :KK43:
Gümüş kapağı falan alıyorum para bayıp ama orda bebeğimin sorun olursa süt alamama durumu var. Çok hayati bir şey o. Fakat bu reflü yastığı işi öyle değil bence😏 daha alternatif şeylere bakmam gerek.

Burda da kokusu havalandırınca geçti yazanlar var aslında. Ben bir daha bakayım en iyisi.
Eki Görüntüle 3189260
E-Bebekte gördüm bundan bir gidip baksan poşetini açmaya izin verirler heralde, kokuyor mu kokmuyor mu anlarsın içine sinerse alırsın 🤔

Mutlaka ama kaşar bir bebeğe yararken diğerine pek etki etmemiş anne de böyle bir çözüm bulmuş. Neticede şeker durumu yoksa bebeğin gelişimi için abartıya da kaçmadan yenebilir.

Demek istediğim o gelişim pek de sağlıklı bir gelişim olmaz. şekerden gelen gelişim iyi değil çünkü. Kilo olarak artıyor ama bebek sağlıklı kalamıyor. Kaşar yine sağlıklı bir şey tabii. Bu arada ben de şekerim yok diye bildiğimden beyaz ekmek yiyorum canım isteyince. Ama abartmadan dediğin gibi. Bahsettiğim bebeği çok iri olan gruptakiler aşırı meyve yiyenler mesela. Günde 1 porsiyondan zaten zarar gelmez. Faydalı da olur.

Bu arada benim kuzen 3650 gr doğurdu bebeğini. Gayet güzel bir kilo bence. O da tavuk çok tükettiğini söylemişti. Çorbası yemeği vs. Çok yaramış ona. Tavuk da organik değil yeme diyen çok ama ben bayılıyorum tavuğa. 😋

Demek istediğim o gelişim pek de sağlıklı bir gelişim olmaz. şekerden gelen gelişim iyi değil çünkü. Kilo olarak artıyor ama bebek sağlıklı kalamıyor. Kaşar yine sağlıklı bir şey tabii. Bu arada ben de şekerim yok diye bildiğimden beyaz ekmek yiyorum canım isteyince. Ama abartmadan dediğin gibi. Bahsettiğim bebeği çok iri olan gruptakiler aşırı meyve yiyenler mesela. Günde 1 porsiyondan zaten zarar gelmez. Faydalı da olur.

Bu arada benim kuzen 3650 gr doğurdu bebeğini. Gayet güzel bir kilo bence. O da tavuk çok tükettiğini söylemişti. Çorbası yemeği vs. Çok yaramış ona. Tavuk da organik değil yeme diyen çok ama ben bayılıyorum tavuğa. 😋
Tavuk çok severim ama benim de içim hiç rahat değil yerken 😪 Keşke her şeyin doğalına ulaşabilsek.. sapphire_silk sapphire_silk tavuk önerisi geldi canım aklında bulunsun

ben de çok meyve tükettim bebeğimin gelişimi önden gidiyor. ama malesef şeker yüklemem yüksek çıktı.artık fazla yiyemiyorum meyve

Back
X