- 16 Ağustos 2022
- 552
- 384
- 31
İnşallah olmuştur oluyyor öyle bak kayınvalidem on yıl olmamış hep doktor a gitmiş vs en son bir otun buharına oturmuş öncesi de belini çektirmiş göbeğini vs kadın masaj yapmış o ay gebe kalmış on yıl sonra ilk defaya ben bu ay bişey yapmadım hiçbişeyde kullanmadım ama ne zamandır annemin ısrarı ile bi kadına gittik kasıkmı çekiyorlar öyle bişey yaptı karnıma kadının dediğine göre göbegim baya düşmüş o yüzden hamilelik olmuyormuş iki gün üst üste onu yaptırdım aslında öyle şeylerede hiç inanmam ama bu cocuk sevdası bize neler yaptırıyor şuan bata 3 gün var ama hiç umudum yok o yüzden içimden test yapasım yok hiçbir belirtide yok adeti bekliyorum öyle
İnşallah canım sen ne yapıyorsun ne durumda sin giremedim bayrağıdır özledim siziTamam canım İnşAllah gitgide koyulaşır
İnşAllah sağlıkla nasip olur ikinci çocuğun canımmerhabalar beni de eklermisiniz SAT: 15 mayıs BAT:12 Haziran
bir kızım var 5 yaşında ikinci gebelik düşünüyorum 30 yaşındayım 22 martta rahim için büyük bir myom sebebi ile histeroskopi oldum. muayene sırasında doktorum yumurtalıklarımı begenmedi ve 2. çocuk düşünüyorsam histeroskopi sonrası 2. ay bitiminde hemen gebelik için çalışmalara başlamamı söylemişti. amh degerim 0.11 çıktı.
Hani dıyolar ya eskidende kımyasal vardı ama erkenden test yapılmadıgı için bılınmıyordu yok arkadaş eskıden yoktuCovid sonrası oldu ne olduysa
Bende napim cuma günü bat günüm onu bekliyorum.Kendimce belirti buluyorum sonrada saçmalama her ay buluyorsun bu belirtileri diyorumİnşallah canım sen ne yapıyorsun ne durumda sin giremedim bayrağıdır özledim sizi
Hadi inşallah olmazsınBende napim cuma günü bat günüm onu bekliyorum.Kendimce belirti buluyorum sonrada saçmalama her ay buluyorsun bu belirtileri diyorumyarın test yapcam regl olursamda klomen ve çatlatma iğnesi istiycem doktordan
Belki de çok nadirdi varsa bile.şimdi sanki her kadının başından bir kaç kez geçiyorHani dıyolar ya eskidende kımyasal vardı ama erkenden test yapılmadıgı için bılınmıyordu yok arkadaş eskıden yoktu
Ben inanmıyorum buna
valla canım annem cok ısrar etki bi çok kişi ondan sonra hamile kalmış bizde denedik artık ugurlu gelir gelmezmi bilmiyorum rabbim ne zaman nasip ederse bişey vesile olurmuş sen ne durumdasın canımDediğini bel çekmesi olarak burada da çok yaparlar faydası olduğuna inanılır ne kadar doğru bilmiyorum İnşAllah sana uğurlu gelir
işte bazı şeyler vesile oluyor canım gercekten alternatıf tıpta cok örnek var umarım öyle olurİnşallah olmuştur oluyyor öyle bak kayınvalidem on yıl olmamış hep doktor a gitmiş vs en son bir otun buharına oturmuş öncesi de belini çektirmiş göbeğini vs kadın masaj yapmış o ay gebe kalmış on yıl sonra ilk defa
Persembe, cuma ve c. Tesi testlerle dolacak burasıBende napim cuma günü bat günüm onu bekliyorum.Kendimce belirti buluyorum sonrada saçmalama her ay buluyorsun bu belirtileri diyorumyarın test yapcam regl olursamda klomen ve çatlatma iğnesi istiycem doktordan
Sen ne yapıyorsun canım aşılama sayfasında görmüştüm sanki ne durumda sinAllah yardımcın olsun kuyruk sokumu ağrısı çok zor rabbim şifa versin
Ay aminnn inşallahPersembe, cuma ve c. Tesi testlerle dolacak burası
Bugunlerde test yapacak arkadaş çok bnde dahil
Hadi inşallah guzel haberler
İyi geleceğine inanıyorumvalla canım annem cok ısrar etki bi çok kişi ondan sonra hamile kalmış bizde denedik artık ugurlu gelir gelmezmi bilmiyorum rabbim ne zaman nasip ederse bişey vesile olurmuş sen ne durumdasın canım
aşılama ise doktorunun öncesınde ılıskı olmalı mı olmamalı mı bılgı vermesı gerekırdı, bı ara sor ıstersen..Ya bana cevap verecek kimse yok mumelisaa93 @Kristialia @fnd_50 @Belisimm @cnlrm @melegim can @Sunshine1 @canancan11 Tikabasa
Amiiiin bol pozitif testler olsun İnşAllah bizimkilerde dahilPersembe, cuma ve c. Tesi testlerle dolacak burası
Bugunlerde test yapacak arkadaş çok bnde dahil
Hadi inşallah guzel haberler
bat günlerimiz aynıymış bende perşembe cuma bekliyorum bakalım bu sefer test yapmıcam cumayı beklicemİyi geleceğine inanıyorumYakında güzel haberini alırız İnşAllah
Bende bat günümü bekliyorum canım az kaldı cuma günü. Bakalım ne olacak
Güzel sonuçlar görürüz İnşAllahbat günlerimiz aynıymış bende perşembe cuma bekliyorum bakalım bu sefer test yapmıcam cumayı beklicem
hayırlı olsun güzel çıkmış sonucunuz sağlıkla ilerlesin inşaallahKızçeler kan verdim bugün bat günüm 211 çıktı