- 1 Nisan 2022
- 12.518
- 15.400
Bir bak idrara soktum çıkartdım anında çıktı ama ben çok idrar tutmadımPapatyamaviş yapmıştı canım pik çıkmıştı seninki nasıl çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir bak idrara soktum çıkartdım anında çıktı ama ben çok idrar tutmadımPapatyamaviş yapmıştı canım pik çıkmıştı seninki nasıl çıktı
Görcez bakalım belli olmaz hayat bu her herşey çıkabilir karşımıza cancazımİlk gebeliğimde 12.gün 41 beta ile öğrenmiştim o yüzden pek umudum yok
Senin aacileennn gebelik testi yapman lazımBir bak idrara soktum çıkartdım anında çıktı ama ben çok idrar tutmadım
İnşAllah canım İnşAllah hamileyimdirGörcez bakalım belli olmaz hayat bu her herşey çıkabilir karşımıza cancazım
Kuzum ben bu ovulasyon testini nerdeyse 7 ay var almışım bence bu bozuk ondan pek inanmıyorumSenin aacileennn gebelik testi yapman lazım
Senin bat bugün değil mi zaten Hadi yapKuzum ben bu ovulasyon testini nerdeyse 7 ay var almışım bence bu bozuk ondan pek inanmıyorum
Evet bu gün bat günüm..çıkınca alırım bir heyacan yaptımSenin bat bugün değil mi zaten Hadi yap
Kuzum ben bu ovulasyon testini nerdeyse 7 ay var almışım bence bu bozuk ondan pek inanmıyorum
Hadi ne zaman çıkcan ne zaman yapıcan senden güzel haber alalımEvet bu gün bat günüm..çıkınca alırım bir heyacan yaptım
Ayy bende valla zaten hiç idrarımı tutmadım yani öylesine yaptımBence de yap çok heyecanlandım bende
Ay kendime bu kadar heyecanlı değilim hadi çık alEvet bu gün bat günüm..çıkınca alırım bir heyacan yaptım
Ben senin yerine senin için yeterince heyecanlıyım aşkım merak etmeAy kendime bu kadar heyecanlı değilim hadi çık al
Öğlenden sonra çıkarım yemek yapıyorum şimdi eşime belli etmicem zaten hamile kalmayıda korkuyorumHadi ne zaman çıkcan ne zaman yapıcan senden güzel haber alalım
Nedennn korkuyosun korkmaaÖğlenden sonra çıkarım yemek yapıyorum şimdi eşime belli etmicem zaten hamile kalmayıda korkuyorum
Öylesine olan şeyler daha güzel oluyor. Sağlıklı olacaksa hayırlı olacaksa pozitif olsun inşallah.Ayy bende valla zaten hiç idrarımı tutmadım yani öylesine yaptım
Allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı bı evlatla kucağını doldursun canımPlasenta dekolmanı yaşadım canım. Doğumdan önce plasenta rahim duvarından ayrıldığı için oksijen akışı kesilmiş
Ya ben inanmıyorum valla bu kesin adetim gelicek diye öyle gösterdi ve ya eski test ondanAy kendime bu kadar heyecanlı değilim hadi çık al
Sağol bebeğiimmmBen senin yerine senin için yeterince heyecanlıyım aşkım merak etme
2 tane düşük var hep kanamam oldu korkuyorumNedennn korkuyosun korkmaa
Amiiin canım İnşAllah Tam bir yıl olduAllahım tez zamanda hayırlı sağlıklı bı evlatla kucağını doldursun canım