- 1 Nisan 2022
- 12.529
- 15.402
Heyacan yaptım karnım ağrıdıKalp krizi geçircem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyacan yaptım karnım ağrıdıKalp krizi geçircem
Gir benzinliğe yap hadiAy beni de heyecanlandırıyorsunuz yol bitmez bana bugün
Canım vücut bir kere betayı yükseltince diğer ay genelde tutuyor ara verme devam et iyi şeyler düşün korkma kimyasal olan zaten sağlıksızdır üst üste kimyasal olursa da en azından sıkıntıyı önden anlarsın ve tedavisini öğrenirsin ama kötü bişey yoktur için rahat olsun o yüzden gelişine vur geçBeni gaza getirdin ya hiç aklımda yoktu bu bi heyecan yaptım yapsam mı diye
Korkuyorum ama yine sağlıksız olur mu diye
Bizde çatlıycaz burda beklemekten kız çok mu daha yolKalp krizi geçircem
ben yoldan geldim bugün. Aşırı yorgunum uyucam birazdan. Artık sabaha öğrenirim herhalde. melisaa93Bizde çatlıycaz burda beklemekten kız çok mu daha yol
Canımmm ,kuzumuz nasıl sen nasılsınben arada gidip gelıyorum.sızlerı özlüyorum
Bir saat kaldı canımBizde çatlıycaz burda beklemekten kız çok mu daha yol
Tamam canım iyi uykular İnşAllah sabah güzel haber verdiğimi görürsünben yoldan geldim bugün. Aşırı yorgunum uyucam birazdan. Artık sabaha öğrenirim herhalde. melisaa93
Haydaaa bu ne sıgaraymıs bu aksam..sınırlenınce sıgara yakmak yerıne dısarı cıksaydın canım keske,bı hava alırdın,araban varsa bı tur atardın bı muzık acardın.kendıne zarar verme.üzülme bosver erkeklerın genel hali bu malesef ki..rahatlamak ıcın en sevdıgın şarkıyı fln dinle.eşini dinleme hiçEşimle kavga ettik, canımı sıktı çok. Bir sigara yaktım yarın doktor randevum var, goturesim bile yok yanimda
Aah ah hamilelik hormonları seni daha da hassas yapıyo.eşinin de sana anlayış göstermesi gerekiyor bu dönemde. Sigara muhabbetimizi okumuşundur canım. Yapma bunu bebeğineEşimle kavga ettik, canımı sıktı çok. Bir sigara yaktım yarın doktor randevum var, goturesim bile yok yanimda
O kadar haklısın ki. Sigara bir çıkış kapısı açmıyor hayatımıza. Battıkça batıyoruz sigara ileHaydaaa bu ne sıgaraymıs bu aksam..sınırlenınce sıgara yakmak yerıne dısarı cıksaydın canım keske,bı hava alırdın,araban varsa bı tur atardın bı muzık acardın.kendıne zarar verme.üzülme bosver erkeklerın genel hali bu malesef ki..rahatlamak ıcın en sevdıgın şarkıyı fln dinle.eşini dinleme hiç
Tamam bi bakayım cesaret edebilirsemCanım vücut bir kere betayı yükseltince diğer ay genelde tutuyor ara verme devam et iyi şeyler düşün korkma kimyasal olan zaten sağlıksızdır üst üste kimyasal olursa da en azından sıkıntıyı önden anlarsın ve tedavisini öğrenirsin ama kötü bişey yoktur için rahat olsun o yüzden gelişine vur geç
Gelmiyorsun yarın kontrole tek gidicem dedim ne saçmalıyorsun diyor, canımı sikarken iyiydi ama. Evet kalas bunlar en romantigi bile içinde kabalık barındırır, eminim bunaAah ah hamilelik hormonları seni daha da hassas yapıyo.eşinin de sana anlayış göstermesi gerekiyor bu dönemde. Sigara muhabbetimizi okumuşundur canım. Yapma bunu bebeğine
Kalp atışıni da duyayım da yapamam gibime geliyor artık zaten. Öğrendiğimden beri ilkti.Haydaaa bu ne sıgaraymıs bu aksam..sınırlenınce sıgara yakmak yerıne dısarı cıksaydın canım keske,bı hava alırdın,araban varsa bı tur atardın bı muzık acardın.kendıne zarar verme.üzülme bosver erkeklerın genel hali bu malesef ki..rahatlamak ıcın en sevdıgın şarkıyı fln dinle.eşini dinleme hiç
Canımmm testi olan arkadaşım benim testim yok hadi seni bekliyorum şenlendir gönlümüzü gözlerimiziHayır canım geceyi bulur yapmam Yapınca hepinizi etiketliycem İnşAllah
Bende stresten kanamam olmuştu..sen uzan yarın doktoruna söyle mutlaka korkma İn şa Allah bir şey olmaz..sigara içmeKızlar tuvalete gittim kanamam gelmiş o kadar sinir stres yaptim demek ki. Ondandır geçer demi
Benimde öyleydi ama ben doktora gittiğim de düşük riskim var dedi inşallah bebişe bı şey olmaz bol bol dinlenKızlar tuvalete gittim kanamam gelmiş o kadar sinir stres yaptim demek ki. Ondandır geçer demi