- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
Yarın da ben test yapıcam. Korktum iyiceBen de umutluydum kısmet değilmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın da ben test yapıcam. Korktum iyiceBen de umutluydum kısmet değilmiş
Adet günün geçmiş miydi? Normal gebelik testleri adet gününden biraz geçince anca çıkmıyor mu?Bu değil kuzum erken gebelikte çıkıyor normal gebelikte çıkmadı
Korkma kuzum inşallah çıkacak göreceksin pozitifi çatlamanın 11.günündeyim regl olana kadar umut var..Yarın da ben test yapıcam. Korktum iyice
Biraz içim ferahladı tasum teşekkür ederim bakalım akşam aynı saatte kan vereceğim umarım sağlıklı bir şekilde yükselmiştir.Canım hepsinin algılama seviyeleri farklı takılma sen onlara, kanaman yoksa keyfini çıkar, strese girme... Sağlıkla büyüsün minnoş
Eve gidince hepsinin resmini atayım canım 3 ü de ayrı marka. Öğrendiğim test AlBi markaydı sonra erken gebelik predictor yaptım sonra ki freely markaydıAy bakalım canım.Ama marka farkloysa malesef farklı koyulukta çıkar
Yok gibi değil bence gayet var ama koyulaşmamız yok sanırımKuzum bende de aynı sıkıntı oldu ya erken gebelik yaptım dün görselde ki gibi ama normal gebelik yaptım bu sabah çizgi yok desem yeridir
benim laboquick gayet günlük koyulaşma gösterirken freely iki gün üst üste daha az koyu çıkardı üstelik kan değerim yükselmişti. freelyi sevmiyorum ben. bence laboquickle koyulaşma takip edilebilir.Biraz içim ferahladı tasum teşekkür ederim bakalım akşam aynı saatte kan vereceğim umarım sağlıklı bir şekilde yükselmiştir.
Eve gidince hepsinin resmini atayım canım 3 ü de ayrı marka. Öğrendiğim test AlBi markaydı sonra erken gebelik predictor yaptım sonra ki freely markaydı
Yok gibi değil bence gayet var ama koyulaşmamız yok sanırım
Ya ama anlamıyorum. Özge senin reglin ilk sayfada 23 haziran diyor. 6 günün daha var. Erken testler bu kadar net mi oluyor %100 doğru mu oluyor sonucu?Ben elendim kızlar.. olmayınca olmuyormuş belirti falan hikaye
Aaay sağol canım 1ini eledim o zaman. Artık akşam kan verince belli olacak bakalım dua edin ne olur bebeğim tutunsun betam normal yükselişte ilerlesinbenim laboquick gayet günlük koyulaşma gösterirken freely iki gün üst üste daha az koyu çıkardı üstelik kan değerim yükselmişti. freelyi sevmiyorum ben. bence laboquickle koyulaşma takip edilebilir.
Reglin ne zaman geleceği önemli değil. Yumurtlama tarihi önemli canım. Diyelim bugün yumurtanın çatlamasının 13. günü, artık kesinlikle sonuç pozitif ya da negatif diye çıkar. İsterse regle daha 10 gün olsun.Ya ama anlamıyorum. Özge senin reglin ilk sayfada 23 haziran diyor. 6 günün daha var. Erken testler bu kadar net mi oluyor %100 doğru mu oluyor sonucu?
İlk testin ne kadar koyuydu bebeğimYumurtlama sonrası 16. Gün , hala silik soldaki sağa göre tam kıpkırmızı çıkaran günler ne zaman anlamadım
Bundan biraz daha silikti Pazartesi ikinci betaya gidicem bakalım..İlk testin ne kadar koyuydu bebeğim
Koyulaşma bende de bariz şekilde olmamıştı önemli olan kan , kaç doktora sordum idrar testleri hep yanıltıyor dedi kandan takip et canım tekrar ver pazartesi inşallah üçlü haneler olmuştur bileKızlar günaaaydınn 14 haziran akşam test yapip çift cizgi görmüştüm hemen kan verdim beta 13.59 çıktı. Bu arada dün tekrar gebelik testi yaptım bir de bu sabah yaptım aynı marka bulamadım hepsi birbirinden farklı marka hepsinde çizgi belli ama hiç koyulaşma yok
Ben gördüm alttakindeMerhaba dün silik çıkınca sabah ilk idrarla tekrar test yaptım sizce var mı kızlar
VarrrrrMerhaba dün silik çıkınca sabah ilk idrarla tekrar test yaptım sizce var mı kızlar
Yumurt sonra 11-12 dıye gıdıyor 15. Gun battan bır gun sonra bak bakalım ne zaman eşitlenmiş sen bana cevap vermıyorsun kız genelde ama yazammmYumurtlama sonrası 16. Gün , hala silik soldaki sağa göre tam kıpkırmızı çıkaran günler ne zaman anlamadım
Bundan biraz daha silikti Pazartesi ikinci betaya gidicem bakalım..
Sağol canım teşekkür ederim benimkide senin ki gibi az çok. Yalnız şuan dışardayım wc gittim kahverengi akıntım gelmiş pede silince bir şey yok ama korkuyorum akşama kadar nasıl dayanıcam..Koyulaşma bende de bariz şekilde olmamıştı önemli olan kan , kaç doktora sordum idrar testleri hep yanıltıyor dedi kandan takip et canım tekrar ver pazartesi inşallah üçlü haneler olmuştur bile
Var canım görüyorum tebrik ederim betana baktır artış takibi yapMerhaba dün silik çıkınca sabah ilk idrarla tekrar test yaptım sizce var mı kızlar
Yaaaaa vermiyor muyum askolsunnn ne zaman vermedim görmedim mi acaba kaçırıyorum bazı mesajları sayfalar geçiyorYumurt sonra 11-12 dıye gıdıyor 15. Gun battan bır gun sonra bak bakalım ne zaman eşitlenmiş sen bana cevap vermıyorsun kız genelde ama yazammm