- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
Yap gitsin be beni yerime de yapOvülasyon yapcam kız yap dedin ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap gitsin be beni yerime de yapOvülasyon yapcam kız yap dedin ya
Evet test bozuk. Belki yerleşme kanaması gelmiştir. İlk kez başına gelenler adetim geldi diye düşünebiliyor bekle bakalım.Merhaba kizlar benim beklenen adetim 20 si falan di ve şimdi geldi sanırım anlamadım daha bir hafta vat ilk defa böyle birşey yaşadım test yaptım o şaşkınlıkla test bozuk sanırım dimi ya
Canım bu sabah bu şekilde çıktı silik olarak sanırım yanılttı biziCanım aynı markayla geçen ay erken gebelik testi yaptım gölge dahi çıkmadı 2 gün sonra bile bence gebelik var
Ben de demin hesapladım 4+1 çıkıyor. Acaba yazsam mı yazmasam mı tedirgin oldum dedim bacımı düzeltmim şimdi dfghjklKız yanlış saymışım 4+1 M muhendishanim98
Tamam fazla fazla yaparım benYap gitsin be beni yerime de yap
@Kristialia aynurland melisaa93 @heyet O ozgeeeee1 @Merve3553 A Afratafrac @imagination forever
kızlar 134 gelmiş beta hcgm
@sundy94 3.45 tsh canim
Saglıkla ilerlesin kuzum kan testi verdin miOnların yaptığı idrar testindedir gebeyim kızlar 4 haftalıkkk
Pazartesi gününü de eklemişim ilk hesaptaBen de demin hesapladım 4+1 çıkıyor. Acaba yazsam mı yazmasam mı tedirgin oldum dedim bacımı düzeltmim şimdi dfghjkl
Yok canım bunlarda idrar yaptı 7 ayın 20 a kontrol verdilerSaglıkla ilerlesin kuzum kan testi verdin mi
Amin canım darısı sana insaallahAyyy bu şimdiye daha bile artmıştır. Maşallah sağlıkla büyüsün eşek sıpası.
Bebiş sen hiç rahim filmi çektirdin mi HSG? Acaba çektirmediysen bir de bunu mu çektirsen?Yok bebısm ovulasyonla takıp ettık ya cıksa cıkardı uzerınden cıkması ıcın yeterlı zaman gectı..zaten yarın regl olurum yuzde yuz.hayırlısı bakalım olmasıdıgını kabullendım ben.mıgrenın varsa farmasıde mıgren tası al okoloptuslu masaj taşı cok etkılı Hem dogal hemde etkılı
Nası bişidir bu yaCanım bu sabah bu şekilde çıktı silik olarak sanırım yanılttı bizi Eki Görüntüle 3260748
Hiç iğne olmadınız mı siz 28. Haftada? Çünkü merak ettiğim o. Ben negatif eşim pozitif ve kan uyuşmazlık testimin negatif çıkması gerektiğini söyledi doktor ve öyle de çıktı yani bir sıkıntı yok ama ona rağmen 28. Haftada iğne yapılıomuş. O niye onu anlayamadım. Doğumdan sonra bebeğim pozitif çıkarsa tamam iğne yapılıyor onu biliyorum ama şuan yapılacak olan iğne neden? Madem testimde sıkıntı yok.Anne negatif sen negatif ondan igne gerek duyulmamış canım. Ben pozitifim eşim negatif bana igne yapılmadı igne için annenin negatif olması gerekir demişlerdi
Aaaa, kahve tutunmayı mı engelliyormuşKizlar merhaba. Bazi topiklerdeki gibi doktoruna sor diye saldırmayacaksaniz bisey soracağım. Bu ay femara kullandim. Yumurtlamanın üzerinden 7 gün geçti. Kahve içmeyi cok seviyorum ama tutunmada olumsuz etkisi oluyormuş galiba icsem zarari olur mu sizce
Canım kısaca bebekle anne negatifse sorun yok iğne yok herşey normal , anne negatif bebek pozitifse iğne var ( baba faktörü önemsiz )Bende de var annem negatif babam pozitif ben negatifim ama anneme sadece doğumdan sonra eğer bebek pozitif olursa iğne vurcaz demişler ama negatif olduum ve 2. çocuk olduğum için iğne vurulmamış. Tabi bu eskidendi. Şuan neden testim negatif olmasına rağmen iğne olcam onu anlamadım sadece. Ben de sapasağlamım iğnesiz:/
Kahve değil de aşırı kafein tüketiminin zarari var diye okumuştumAaaa, kahve tutunmayı mı engelliyormuş
Kahve değil de aşırı kafein tüketiminin zarari var diye okumuştum
Embriyolog idil bozkurt bahsediyor sürekliAaaa, kahve tutunmayı mı engelliyormuş