Vakti gelmediyse ağzımla kuşta tutsam olmaz, rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsinBen o kadar şey kullansam garanti ikiz olur du heralde bende ama sıkıntı yapma doktor bana da diyor stres engel olur diye ama ben bu ay umutluyum kendimden aşılama falan tutucak gibi hissediyorum şuan göğüs ve kasık ağrım da var
Canım bat ne zaman senin.bende femara aldım bu ay.yakı yapıştırdım bat 30 Mayıs neklemdryim bakalım pkoyumBu testten kullandım hiç memnun kalmadım gerçi benim kullanmadığım ovülasyon yokşuan kullandığım ovülasyon vardı onu da denemiş oldum en güzeli laboquik benim için, bu arada ilk defa ovülasyon kullanmaya başladığım zaman hamile kaldım bende artımedin ovülasyon testiydi boş gebelik oldu oda 9 ay oluyor o zamandan beri de hamile kalamadım, hsg çekildim, clife kullanıyorum, multivitamin alıyorum, yakı bandı yapıştırdım, gynoseed kullanıyorum, arada propolis alıyorum yapmadığım şey kalmadı bu ayda olmazsa doktora gidip famera isticem
Aşılama aşamaları nasıl acaba anlatabilir misin canımBen o kadar şey kullansam garanti ikiz olur du heralde bende ama sıkıntı yapma doktor bana da diyor stres engel olur diye ama ben bu ay umutluyum kendimden aşılama falan tutucak gibi hissediyorum şuan göğüs ve kasık ağrım da var
İnşallah hepimizin duaları hayırlısıyla kabul olurVakti gelmediyse ağzımla kuşta tutsam olmaz, rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsinben elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum nasip umarım güzel haberlerini okurum canım benim
Bende pek bilmiyorum aslında ben çok düzensiz adet gördüğüm için gidip geliyorum sürekli kan alıyorlar dı benden sonra hsg çekildi sperm testi verildi ikisinde temiz çıktı sonra femara verdi kullandım şimdi çarşamba gününü bekliyorum sabah erkenden gel dediler gidicem ya iğne yada aşılama yapılıcak bildiğim daha doğrusu yaşadıklarım böyle canım benimAşılama aşamaları nasıl acaba anlatabilir misin canım
5 haziran canım daha çok var bana inşallah güzel sonuçlar alırsınCanım bat ne zaman senin.bende femara aldım bu ay.yakı yapıştırdım bat 30 Mayıs neklemdryim bakalım pkoyum
Allah Allah ben o kadar doktor gezdim biride al klomen kullan famera kullan demediler ya direk yolluyorlar elim boş boş dönüyorumİnşallah hepimizin duaları hayırlısıyla kabul olur
Bende pek bilmiyorum aslında ben çok düzensiz adet gördüğüm için gidip geliyorum sürekli kan alıyorlar dı benden sonra hsg çekildi sperm testi verildi ikisinde temiz çıktı sonra femara verdi kullandım şimdi çarşamba gününü bekliyorum sabah erkenden gel dediler gidicem ya iğne yada aşılama yapılıcak bildiğim daha doğrusu yaşadıklarım böyle canım benim
Canım sen talep etsene yumurta takibi istiyorum gerekirse çatlatma iğnesi verin dersinAllah Allah ben o kadar doktor gezdim biride al klomen kullan famera kullan demediler ya direk yolluyorlar elim boş boş dönüyorum
Bu ayda Olmazsa öyle yapıcam biride der ama klomen veriyorum kullan diyeCanım sen talep etsene yumurta takibi istiyorum gerekirse çatlatma iğnesi verin dersin
Demek ki senin doğal yolla gebe kalacağını düşündüler canım. Bakalım belki iyi gelir hemen gebelik oluşurBu ayda Olmazsa öyle yapıcam biride der ama klomen veriyorum kullan diyeherşeyi biz mi araştırıp öğrenmemiz gerekiyor ya
İnşAllah yaDemek ki senin doğal yolla gebe kalacağını düşündüler canım. Bakalım belki iyi gelir hemen gebelik oluşur
Deneyip bir yıl kadar olmamasını normal görüyorlar canım. Vakti gelince olacak endişe etme senİnşAllah ya9 aydır olmuyor
Benim 4 yıldır olmuyor ama bu sefer femara yazdı bakalım bende değerlendirmemi yaptım bekliyorum yarın da yakı bandı alıp kullanıcamAllah Allah ben o kadar doktor gezdim biride al klomen kullan famera kullan demediler ya direk yolluyorlar elim boş boş dönüyorum
2 buçuk senedir uğraşıyorum ama 1 tane boş gebeliğim olduktan sonra 9 ay geçtiDeneyip bir yıl kadar olmamasını normal görüyorlar canım. Vakti gelince olacak endişe etme sen
Rabbim kucağını doldursun canım inşallah faydasını görürsünBenim 4 yıldır olmuyor ama bu sefer femara yazdı bakalım bende değerlendirmemi yaptım bekliyorum yarın da yakı bandı alıp kullanıcam
Canım senin bir tane çocuğun vardı dimiBenim 4 yıldır olmuyor ama bu sefer femara yazdı bakalım bende değerlendirmemi yaptım bekliyorum yarın da yakı bandı alıp kullanıcam
Sağlıkla gelsinlerde sabırla bekleyelim canım2 buçuk senedir uğraşıyorum ama 1 tane boş gebeliğim olduktan sonra 9 ay geçti
Amin inşallah ben ilk çocuğuma kendiliğinden hamile kaldım korunmayı bıraktığım ilk ay hemde sonradan bu pcos olduRabbim kucağını doldursun canım inşallah faydasını görürsün
Aynen canım ellerinden öper Bi oğlum varCanım senin bir tane çocuğun vardı dimi
İnşAllah bekliyorumSağlıkla gelsinlerde sabırla bekleyelim canım
Allah bağışlasın annelik duygusunu tatmışsınız ne güzelAmin inşallah ben ilk çocuğuma kendiliğinden hamile kaldım korunmayı bıraktığım ilk ay hemde sonradan bu pcos oldu
Aynen canım ellerinden öper Bi oğlum vardarısı sana
Rabbim o duyguyu size de tattırsın inşallahAllah bağışlasın annelik duygusunu tatmışsınız ne güzel2.de olur Allahın izniyle