- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
inositol kullandın mı pkosa çok iyi geliyormuş :) inşAllah hemen hamile kalırsın :)Allahım çok aminnnBenim pko belası yüzünden günüm tam net değil ama olması gereken tarih 17 haziran günümde regl gelse ona da razıyız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inositol kullandın mı pkosa çok iyi geliyormuş :) inşAllah hemen hamile kalırsın :)Allahım çok aminnnBenim pko belası yüzünden günüm tam net değil ama olması gereken tarih 17 haziran günümde regl gelse ona da razıyız
Amin cnm ayenn ben seni birkac yerde gördüm önceden araştırma yaparken sürekli buraya bakıyordum seni gördüm birkacdefa msj denk geldim aşılama olmuştu herhalde yanılmıyorsam ❤Amin Allah.Anladım canım zor sürec Allah emeklerimizi görüyor bizimde çok geçmeden cocuğumuz olucak
1 aşılama 1 tüp bebek canım...aşilama zaten berbat doğal olarak ilişkiye girmek daha mantıklıAmin cnm ayenn ben seni birkac yerde gördüm önceden araştırma yaparken sürekli buraya bakıyordum seni gördüm birkacdefa msj denk geldim aşılama olmuştu herhalde yanılmıyorsam ❤
bu nasıl bir kadın her seferinde hayret ediyorum. umursamamakla iyi yapıyosun boşver hamileliğinin tadını çıkar :)
Ben elendim bile o zamanAmiiiin İnşAllah topicte gebelik için çalışandan çok hamile oldu maşaAllah maşaAllah darısı bizlere B Buffalosos imagination forever sizleri de hamile sayıyorum enerji bu yönde olsun
Hamilelikten o hormonlar coştu tabiAynen öyle boşver ya sadece biraz duygusallık var her şeye ağlıyorum ya
Nooooo sende hamilesiiiinnn pozitif enerji elenmek yokBen elendim bile o zaman
Ayy inşallah ya doğum günü sürprizi yapıyım bende eşime 16 temmuz bizimki deNooooo sende hamilesiiiinnn pozitif enerji elenmek yok
Hiç belli olmaz Allah'ım amin sen istiyorsun değil ki korunma diyince bı anKızlaaaar skandal bir olaya imza attım dün Ben hep korundum bu ay. 14. Gün yumurtlarım hep yumurtlama geçti nasıl olsa 20. Gün bugün bir kerecik korunmasız ilişki yaşayalım dedik. Nası olsa olmuyo öyle kolay kolay diye düşündüm.Sonrasında bi ovulasyon yapim bakim emin olmak için dedim ovulasyon pik çıktı ay delircem olursa tek kurşuna olur nasıl denk geldi anlamadım ya hiç ihtimal vermedim yumurtlamama 20. Günde
İstiyorum kuzum ama bu ay değil çünkü diğer kromozom analizi testim çıkmadı çıksın hematolojiye gidip ilaçları kesinleştirip öyle başlicam. Hayırlısı artık Rabbim ne derse o olur bakalımHiç belli olmaz Allah'ım amin sen istiyorsun değil ki korunma diyince bı an
Ya benim sabah belli belirsiz bişeyler vardı kasık bel bölgesi ağrısı olarak, şu an bildiğin yumurtlama ağrısı gibi ağrım var. Ben gerçi deneme yaptığımızdan beri her adetten bi hafta öncesi bu ağrıyı yaşıyorum. Senin de öyle mi? İnşallah bu sefer sağlıklı devam eden hamilelik oluşuyordur ne diyim.Yumurtlama günü ağrım oldu zaten tamam yumurtluyorum oh süper dedim de şu anki ağrılara anlam veremedim inşallah seninki de benimki de hamişlik belirtisidir
Ooo belki ikinci kez yumurtluyorsun olur mu olurKızlaaaar skandal bir olaya imza attım dün Ben hep korundum bu ay. 14. Gün yumurtlarım hep yumurtlama geçti nasıl olsa 20. Gün bugün bir kerecik korunmasız ilişki yaşayalım dedik. Nası olsa olmuyo öyle kolay kolay diye düşündüm.Sonrasında bi ovulasyon yapim bakim emin olmak için dedim ovulasyon pik çıktı ay delircem olursa tek kurşuna olur nasıl denk geldi anlamadım ya hiç ihtimal vermedim yumurtlamama 20. Günde
Ay ne güzel olur hepimiz doğum günü sürprizi yapmış oluruzAyy inşallah ya doğum günü sürprizi yapıyım bende eşime 16 temmuz bizimki de
Bizim de 27 Eylül de 3. evlilk yıldönümümüz. Aklıma geldi belki de benim de öyle olur diye. Ama Eylül ayına kalmadan Ağustosta tutar umarımAy ne güzel olur hepimiz doğum günü sürprizi yapmış oluruz
Evet bende oldum ama çok ağrı cektim yarım saat kivrandim normal dediler ve bugün agrim oluyor ara ara adet olcak gibi hayırlısı olsun rabim sana da nasip etsin bekleyen dua eden herkese hayırlısını nasip etsinamin1 aşılama 1 tüp bebek canım...aşilama zaten berbat doğal olarak ilişkiye girmek daha mantıklı
en kısa zamanda sağlıkla olsun da özel gün fln hiç önemli değilBizim de 27 Eylül de 3. evlilk yıldönümümüz. Aklıma geldi belki de benim de öyle olur diye. Ama Eylül ayına kalmadan Ağustosta tutar umarım
ben sabah yaptımmmmHaydi kızlar üşenmeyin, günün sıcaklığı geçti mis gibi oldu hava. Çıkıp hemen yürüyüşe. Yumoşlarınız canlansın.