2023 MAYIS/HAZİRAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🌸🌸

galiba vakti gelince insanın içine isteği yerleştiriyor rabbim :) ne güzel tam istediğin ayda olmuş sağlıkla büyüsün bebiş :anneadayı: :KK200:
Çok sağol canım benim ben de öyle düşünüyorum vakti saati budur belki de, nasipte bu ay olması vardı demek ki diyorum tabi çok yeni daha bat 13 Haziran 🤫😊 inşallah bişey olmaz da sağlıkla ilerler diyorum şimdi 😊 Allah'ım gönülden isteyen ve bakabilecek herkese nasip etsin grubun hepsi hamile kalsin inşallah 😊🤲

10 tane aldım bu testten canım sabah tekrar denerim umarım inşallah öyleyimdir bende bu sefer çok umutluyum nedense sağol canım 😍

10 tane aldım bu testten canım sabah tekrar denerim umarım inşallah öyleyimdir bende bu sefer çok umutluyum nedense sağol canım 😍

Çok sağol canım benim ben de öyle düşünüyorum vakti saati budur belki de, nasipte bu ay olması vardı demek ki diyorum tabi çok yeni daha bat 13 Haziran 🤫😊 inşallah bişey olmaz da sağlıkla ilerler diyorum şimdi 😊 Allah'ım gönülden isteyen ve bakabilecek herkese nasip etsin grubun hepsi hamile kalsin inşallah 😊🤲
Amiiin :) Hamilelerin duası kabul olur bizlerede bol bol dua edin :)

Vala canim sadece piskolijikmen hepsini atlatıyorsun 12 gün bekleme süreç oluyor sürekli dinleniyorsun felan bide okadar ümitli konuşuyorlar sonunda tutmadığında hüsrana uğruyorum tabi taktiri ilahi benimle birlikde tedavi görenlerin hepsinin oldu kismet degilmis ama insalah tek seferde olur cnm seninki hata başlamadan olur insalah☺🙏🙏
Canım sana doktorun ne söyledi 2 defa tutmayınca?bende 1 defa yaptım

kız niye yazmadın yaaa :KK70: sohbet muhabbet full burada kafan dağılırdı :KK70:
2018 de bu gruptaydim şifremi unutmuştum yenilemeye de üşendim 😅 13 Mayıs'ta adet olanlardan testi pozitif çıkan var mı diye bakıp duruyordum 😅😅 kaç gün sonra pozitif çıkmış vs diye de, bugün yeniledim şifremi daha 😅

35 geldi 🥹🥰🥰 dua edin olur mu hayırlısıysa devam etsin sağlıkla , daha önce 2 kimyasal olmuştu korkuyorum 🥲🙏 Allah en güzel zamanlarda hepimize en hayırlısını nasip etsin inşallah, sizlere de dua edeceğim bu gruptan çok güzel haberler gelecek çok inanıyorum Rabbime 🙏❤️
hayırlı olsun tatlım sağlıkla gelsin bebişin

Zaten buraları bilmedigim icin gidemiyorum bi yere ögrenene kadar hep benimle ama 2 ayda tiroitlerden dolayi sürekli hastaneye gittik adam bıkacak diye korkuyorum 🤭🤣 doktor konusunda ne yapacağımı bilemiyorum yanından çıktığımda o kadar kötüydüm ki eşim ciddi bi sorun oldugunu düşündü. Çünkü zorla baktırdım sorulara cevaplari zorla aldim ama onlarda bile tam cevap vermedi üstüne söylenerek daha çok erken demesi. Hatırlamak istemiyorum bu doktorlar yüzünden hastaneye gitmek istemiyorum Rabbim ellerine düsürmesin böylelerinin 🥺
canım başka doktora randevu al aynı şeyleri bende yaşadım bulundugun yer küçük özel yok mecbur devlete gidiyorum üçünçü gittiğim dr çok iyi çıktı onla devam edecem yanlız benim 10 ay oldu ama 1 yıl gecti dedim ne yapım 1 yıl olmadan başlarından savıyorlar sende gidince öyle de 😅

2018 de bu gruptaydim şifremi unutmuştum yenilemeye de üşendim 😅 13 Mayıs'ta adet olanlardan testi pozitif çıkan var mı diye bakıp duruyordum 😅😅 kaç gün sonra pozitif çıkmış vs diye de, bugün yeniledim şifremi daha 😅
bende öyle epey okudum okudum sonra dahil olmuştum :KK70: tabi buna aylar oldu şimdi gruba kazık çaktım

ağlattın beni :) tüm kalbimle amiiin diyorum.Rabbim bu ay sana ikizlerini bana da oğlumun kardeşini gönderir inşAllah :KK200:
Yaaa ağlatmak istememiştim gel sarılıcam😔 🫂 Bu dünyada herşey bizler için rabbim imtihan ediyor öyle düşün canım 🙏 ikiz olmasa da olur şimdi 🤣🤣

X