- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
Bu kimyasal gebelikte normal adet tarihinde mi geliyor regl yoksa gecikmeli mi geliyorYine de adetiniz gecikmeden test yapmayın bence ama, 2 kez kimyasal geçirmiş birinden minik bir öneritabi umarım gecikir ve güzel haberler alırsınız
Gecikmeli geliyor canım ben iki kere yaşadım ikisinde de geciktiBu kimyasal gebelikte normal adet tarihinde mi geliyor regl yoksa gecikmeli mi geliyor
Anladım inşallah bu sefer ki sağ salim tutunduğu sağlam bir gebelik olacaktırGecikmeli geliyor canım ben iki kere yaşadım ikisinde de gecikti
Umarım inşallah canım sende en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun inşallahAnladım inşallah bu sefer ki sağ salim tutunduğu sağlam bir gebelik olacaktır
Kaç gün geçikmiştiGecikmeli geliyor canım ben iki kere yaşadım ikisinde de gecikti
İlki bir buçuk hafta falan gecikti gerçi kimi doktorlar düşük diyor ona diğeri ise 4 gün geciktiKaç gün geçikmişti
Ben bir tane doktorun videosunda görmüştüm bir çok kadın hayatında kimyasal gebelik geçirdiğini hiç farketmiyormus bile çoğumuz yaşayabiliyormuşuz hatta erken gebelik testi yapmayın diyordu bir doktor demek o yüzdenİlki bir buçuk hafta falan gecikti gerçi kimi doktorlar düşük diyor ona diğeri ise 4 gün gecikti
Evet kuzum ama genelde regli düzenli olanlar fark ediyor bu regli normalde de gecikebilen kişiler hiç farketmeden geçiriyor ki kimyasal kanaması da tıpkı regl gibiBen bir tane doktorun videosunda görmüştüm bir çok kadın hayatında kimyasal gebelik geçirdiğini hiç farketmiyormus bile çoğumuz yaşayabiliyormuşuz hatta erken gebelik testi yapmayın diyordu bir doktor demek o yüzden
Benimde geçen ay gebelik testlerim pozitif oldu doktora gitmedim tuttular reelden 5 gün önce testler pozitiften 2 gün gecikmeyle geldi tam regl günü test yaptım negatife dönmeye başladı negatif oldu 1 gün gecikince ve regl geldiYine de adetiniz gecikmeden test yapmayın bence ama, 2 kez kimyasal geçirmiş birinden minik bir öneritabi umarım gecikir ve güzel haberler alırsınız
Benim de ilki 10 15 gün gecikti balım istediğimiz için hemen fark ediyoruz genelde ama ben ilkinde 1 hafta gecikince kan vermiştim 1039 çıktı 5 6 gün sonra kanamam başladıEvet maalesef ondan dolayı diyorlar. Aslında tutunamamış bir gebelik 3-5 gün belki 1 hafta sonra kendiliğinden atılacak test yapmasak ama ben kan verdiğim için 2sini de yakalamış oldum ve insan üzülüyor tabi. O yüzden 1 hafta adet gecikmeden test yapmamak en iyisi . Gerçi ikincide 10günün üzerinde gecikmem olmuştu herhalde ikinciyi yakalardım her şekilde
Yaa üzüldüm baya da yükselmiş aslında olsun canın sağ olsun, umarım hepimiz için en hayırlı zamanda olurBenim de ilki 10 15 gün gecikti balım istediğimiz için hemen fark ediyoruz genelde ama ben ilkinde 1 hafta gecikince kan vermiştim 1039 çıktı 5 6 gün sonra kanamam başladı
Benim adetim bitti geçen hafta yapsam olur mu bide benim kuyruğum yamuk sıkıntılı biraz gene de işe yarar mı sizce bide bende pcos varYok bir zararı olmazeğer o bölgede ağrı şikayetin varsa çok fazla yakıyor, benim öyle çok yakmadı dayanılmayacak gibi değil yakarsa da dayanın biraz
Bnde 2 kez geçirdimKaç gün geçikmişti
Brn daha beta 50den yukarsını göremedim cnmBenim de ilki 10 15 gün gecikti balım istediğimiz için hemen fark ediyoruz genelde ama ben ilkinde 1 hafta gecikince kan vermiştim 1039 çıktı 5 6 gün sonra kanamam başladı
Benim son kimyasalı seninle aynı zamanda geçirdik canım hatırlıyor musun zaten doktorlar o 1039 olana düşük diyorlarBrn daha beta 50den yukarsını göremedim cnm
Ben ocak ve martta geçirdım cnmBenim son kimyasalı seninle aynı zamanda geçirdik canım hatırlıyor musun zaten doktorlar o 1039 olana düşük diyorlar
Benim de ocakti aşk olsun unutuldum muBen ocak ve martta geçirdım cnm
Senın hangi aydı.
yyaaaa inşallah canım, pozitiv gözüküyor bayaaynurland canım sanırım ben hamileyim cumartesi adet günüm... Pazartesi ve bugün yaptığım testler böyle... Köydeyim başka testimde kalmadı. Pazar döneceğiz. Kırmızılar gelmezse pazartesi netleşir canım...