- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.395
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yinede bi çek at bakalım, birde sabah idarı ile yap yarın o daha güzel oluyor testteKızlarr benim bugün bat ama gelen giden olmadı bende şimdi bir test yaptım ve çok çok hafif bir ikinci çizgi görüyorum ama resimde çıkmadı için buraya atamıyorum şimdi ben yarın erken gebelik testimi alıp yapsam acaba
At bakalım canımKızlarr benim bugün bat ama gelen giden olmadı bende şimdi bir test yaptım ve çok çok hafif bir ikinci çizgi görüyorum ama resimde çıkmadı için buraya atamıyorum şimdi ben yarın erken gebelik testimi alıp yapsam acaba
Hiç bişey belli olmuyo resimde en iyisi yarın sabah tekrar yapmakAt bakalım canım
Aslında kan verme durumun varsa daha iyi olur senin için. Herşey netleşir. Kiii insallah vardır bebisinKızlarr benim bugün bat ama gelen giden olmadı bende şimdi bir test yaptım ve çok çok hafif bir ikinci çizgi görüyorum ama resimde çıkmadı için buraya atamıyorum şimdi ben yarın erken gebelik testimi alıp yapsam acaba
Malesef kan veremiyorum inşallah vardır canım bir kaç gün daha bekleyip tekrarlıcam testi Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamandaAslında kan verme durumun varsa daha iyi olur senin için. Herşey netleşir. Kiii insallah vardır bebisin
Amin inşallah ... benim De 3gun var daha geçmiyor günlerMalesef kan veremiyorum inşallah vardır canım bir kaç gün daha bekleyip tekrarlıcam testi Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda
Geçmez geçmezz çok iyi biliyorum bak batı bekledim bende gene net bişey yok bekle bekle nereye kadar canımAmin inşallah ... benim De 3gun var daha geçmiyor günler
Ya hiç sorma Sen nekadar süredir istiyorsun bebekGeçmez geçmezz çok iyi biliyorum bak batı bekledim bende gene net bişey yok bekle bekle nereye kadar canım
1 senedir her ay yeni Umut’la başlıyorumYa hiç sorma Sen nekadar süredir istiyorsun bebek
İyi yapiosun. İnşallah bu ay yüzün güler. Ben 5 senedir bekliyorum aynı umutla1 senedir her ay yeni Umut’la başlıyorum
İnşallah Allah hepimizin yüzüne gülsün tedavi olupta olmasını canım yineİyi yapiosun. İnşallah bu ay yüzün güler. Ben 5 senedir bekliyorum aynı umutla
Tedaviyle de olmadı bizim buay ovulasyonla denedim. Buay da olmazsa iğneye baslicaz dedi Dr. Oda olmazsa bilmiyorum süreç nasıl işlerİnşallah Allah hepimizin yüzüne gülsün tedavi olupta olmasını canım yine
Herşeyin hayırlısı cidden Allah geçiktiriyosa vardır bir bildiği tabi biz hepimiz istiyoruz hemen olsun diye ama en doğrusunu Allah bilir işte tez zamanda olur inşallahTedaviyle de olmadı bizim buay ovulasyonla denedim. Buay da olmazsa iğneye baslicaz dedi Dr. Oda olmazsa bilmiyorum süreç nasıl işler
Herşeyin hayırlısı cidden Allah geçiktiriyosa vardır bir bildiği tabi biz hepimiz istiyoruz hemen olsun diye ama en doğrusunu Allah bilir işte tez zamanda olur inşallah
Canım hiç gönlünü kafanı bulandırma, 4 ile 6 ile öğrenip hamileliklerini sağlıkla bitiren bir sürü insan var, ama 80 100 ile öğrenip adet olanda... Bu kısmet nasip işi... Kimseyi takma, hayırlısı sağlıklısı için dua et canım... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar bugün iş yerinde aşırı canımı sıktılar beta hcg değeri çok düşükmüş çoğu zaten adetle atılıyormuş falan gibi şeyler. Bu süreçten geçen arkadaşımız var mı değeri 20 gibi olup daha sonra artan
Amin canım benim Allah razı olsun nasıl iyi geldi mesajınCanım hiç gönlünü kafanı bulandırma, 4 ile 6 ile öğrenip hamileliklerini sağlıkla bitiren bir sürü insan var, ama 80 100 ile öğrenip adet olanda... Bu kısmet nasip işi... Kimseyi takma, hayırlısı sağlıklısı için dua et canım... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar benim dün reglime 1 gün varken yaptım ikinci çizgi çok belirgin, bu sabahta kan verdim yarın gidip sonuç alacağım. Sabah size haber veririm