Mavili olan da gördüm diğerinde de çok çok silik bsy gördüm ama mavili de baya gördümKizlar bunlar da aksam testlerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mavili olan da gördüm diğerinde de çok çok silik bsy gördüm ama mavili de baya gördümKizlar bunlar da aksam testlerim
Evet canim ilk 5 dakika aslinda gerceginde daha belli sanki fotoda pek cikmamis.. yine de gorebilmene cok sevindim mavi freely beyaz olan bir gebenin günlüğüMavili olan da gördüm diğerinde de çok çok silik bsy gördüm ama mavili de baya gördüm
Yerleşme olabilir mi kırmızıya dönmez belkiArkadaşlar daha sabah pozitif ti şimdi kahwerengi lekelenme yaşadım
Süt kesiği gibi miKizlar beyaz yoğun bi akıntı başladi bende bu durum ile karşilaşan var mi katı kokusuz beyaz bi akıntım var
Beyazlar da daha da geç çıkıyor ya inşallah vardırEvet canim ilk 5 dakika aslinda gerceginde daha belli sanki fotoda pek cikmamis.. yine de gorebilmene cok sevindim mavi freely beyaz olan bir gebenin günlüğü
Ne göz varmış maşallah sendeMavili olan da gördüm diğerinde de çok çok silik bsy gördüm ama mavili de baya gördüm
Ahh kuzum gözlük takıyorum olsun okadar ayrıca artık yerini bile biliyorum resmen hemen şak diye bakıyorum o noktaya kendim son testlerimde de görüp duruyordumNe göz varmış maşallah sende
Yine karaları bağladım yaaYerleşme olabilir mi kırmızıya dönmez belki
mavide daha net, mav, zaten kaliteli testKizlar bunlar da aksam testlerim
Ben de predictorde oyleyim ya hatta bazen negatiflerde biraz daha zorlasam gozumle pozitife donusturebilirim o derece yalniz sonradan gönderdiğim fotoğrafa baktim da fotoda hic goremedim gerceginde gorunuyor bana suan.. gerci freely e hic aliskin degilim o da varAhh kuzum gözlük takıyorum olsun okadar ayrıca artık yerini bile biliyorum resmen hemen şak diye bakıyorum o noktaya kendim son testlerimde de görüp duruyordum
Evet ya freely bir donemde cok övülmüştü burda o yuzden toplu siparis verdim.. artimed t1 t2 de tescilli iyilerden benim icin. Bir gebenin gunlugunu begenmedim amamavide daha net, mav, zaten kaliteli test
Ayyyy kız wallahi varrrBen de predictorde oyleyim ya hatta bazen negatiflerde biraz daha zorlasam gozumle pozitife donusturebilirim o derece yalniz sonradan gönderdiğim fotoğrafa baktim da fotoda hic goremedim gerceginde gorunuyor bana suan.. gerci freely e hic aliskin degilim o da var
Benimde bana görünüp fotoğrafta görünmüyordu. Işık açısını ayarlayım falan fotoğraf çekmeye çalışıyordum ama inşallah var canım yaBen de predictorde oyleyim ya hatta bazen negatiflerde biraz daha zorlasam gozumle pozitife donusturebilirim o derece yalniz sonradan gönderdiğim fotoğrafa baktim da fotoda hic goremedim gerceginde gorunuyor bana suan.. gerci freely e hic aliskin degilim o da var
EvetSüt kesiği gibi mi
Ayyyy kız wallahi varrr
Teyy teyyyy...
Frely olanda daha net
Hangi gün çatlamıştı canişkoo senin yumoş
Ayyy zor sabredıyom wallahiii
Cnm bnım süt kesiği akıntım adetten önce gelir
Ayyyy kız wallahi varrr
Teyy teyyyy...
Frely olanda daha net
Hangi gün çatlamıştı canişkoo senin yumoş
Ayyy zor sabredıyom wallahiii
Bnım pazar ve p. Tesi gecesi pik idiSen de test yap sen de test yap sen de test yaap 22si pazar oglen pikti aksama silinir gibi oldu. Pazartesi silinmisti artik. Bence 23unde olmustur gercekten varsa