AhahaValla ben de kürtajdan sonra 3 hafta yok dediginde artık 3. Hafta çıldırmıştim, çünkü önceki 3 haftada yoktu 6 hafta olmuştu artık ahahah 3 gün kalmış gün sayıyorum son 2 son 1 diye hamilelikte naisl olcak bakalım
Birkaç saat bekleyip test yap canım yada sabah yaparsınOffff… ovülasyon yaptım şimdi normalden koyu çıktı ama pik değil
Evet canım 7. Hafta gibi duyarsın kalp atışını inşDoktorumda öyle dedi ama malesef yaşadığım kötü tecrübeler korkutuyo eşime kalp atışı duyana kadar söylemeyi düşünmüyorum oda heralde 2 haftalık bir süreç eğer gebelik varsa sanırım başından yakaladım test kopkoyu olsun öyle kan vereyim diyorum
İnşAllah öylesindirBenimde reglime 2 gün var normalde göğüslerim sızlar bel ağrım olur ama bu ay hiç bir şey yok. Karnım bile şişmedi normalde davul gibi oluracaba hamile miyim hiç bir belirtim olmadan
Benim kide benden kaçıyo korkuyo bişey olcak diyeHamileyken ben istiyordum o korkup istemiyordu bir şey olur diyeasıl bana yazıktı normalde çok istekli biri değilim ama hamileyken hormonlar tavan
Sağol canım.. her mesaja yetişiyosun valla helal olsun sana burda beni çok takmıyorlar sanki yeniyim diye mi bilmiyorum cevap alamıyorum pekBirkaç saat bekleyip test yap canım yada sabah yaparsın
Hayır canım kaç kere gittim hiç ni sıkıntı çıkmadı o yüzden artık gitmeyi düşünmüyorumDoktora gidecek misin canım?
Bak canım benimde adete 5 gün varken 3 olan ve hamileliğimi öğrendim resmini atarmısınOffff… ovülasyon yaptım şimdi normalden koyu çıktı ama pik değil
Ay eli kulağındaGünaydııınnn. Kızlar bu gece pik olur mu ne diyorsunuz ?
Ayyyy valla Zaman geçmiyo ki 23üne randevu aldım kese falan belki görünürEvet canım 7. Hafta gibi duyarsın kalp atışını inşHer hamilelik aynı olacak diye bir şey yok rahat ol sen
Predictor kadar hassas mı orasını bilmem ama forumda kullanan çok oldu gebeliğini öğrenen de.Kızlar ya predictor gebelik testi sanarak prodoctor gebelik testi almıştım internetten. Erken gebelik testi o da, ama diğerine göre bayağı ucuz olunca soğudumKullanan oldu mu daha önce?
Canımm atıyorumBak canım benimde adete 5 gün varken 3 olan ve hamileliğimi öğrendim resmini atarmısın
Koyu olan bugün mü adete kaç gün varCanımm atıyorumiki gün önceki hiç yok gibiydi onu da ekliyorum
Evet canımKoyu olan bugün mü
Adete kaç gün varEvet canım
Sağol kuzum.Öylemi demişti
Çatlamanın 10.günündeyim aslında 7 gün var adete ama çatlama erken oldu galiba 5 gün varKoyu olan bugün mü adete kaç gün var
Benimkine çok benziyor valla ben ümitliyim kuzum senden ayyy hadi güzel haberlerle gelÇatlamanın 10.günündeyim aslında 7 gün var adete ama çatlama erken oldu galiba 5 gün var
Yaaa kuzum benim çok sağol inşallahBenimkine çok benziyor valla ben ümitliyim kuzum senden ayyy hadi güzel haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?