Predictor var bi tane ama 6 gün kala yazıyor bugün yapıp harcamak istemedim açıkçası. Yarın 7 gün kalmış oluyor yarın yapsam onda çıkar mı acabaEvet sanki gördüm imkanın varsa predictor alsana kuzum kesin çözüm 5 betayı gösterdi benim ben bugün comfort yaptım bak o çok çok silik
Bende öyle öğrendim dayanamadım gittim predictor aldım onda bariz çıktı gittim kan verdim 5.98 kuzum bugün bile erken yaptım predictor kadar iyi göstermedi imkanın varsa o testi al kafanda soru işareti kalmasın kuzum inşallah vardırYa varya benden başka kimse görmüyor evde ağlıycam :))) belki kuruma çizgisi ya da bi iz filandır diye kendimi tutuyorum coookk teşekkür ederimmm 2 güne kırmızılar gelmezse giderim kan testine inşallah. Tam da gelecek gibi nasıl bir ağrı var ….
Kuzum benim geç döllenme oldu adetime 3 gün varken yaptım çıktı beta 5.98 çıktı varsa onda 5 değeri bile algılıyorPredictor var bi tane ama 6 gün kala yazıyor bugün yapıp harcamak istemedim açıkçası. Yarın 7 gün kalmış oluyor yarın yapsam onda çıkar mı acaba
Kuzum geç döllenme nasıl oluyor yumurtlamanı geç mi görüyorsun ben bilmiyorum benim yumurtlamanın 12 çatlamanın 10.günü yine de geç döllenme olabiliyor muKuzum benim geç döllenme oldu adetime 3 gün varken yaptım çıktı beta 5.98 çıktı varsa onda 5 değeri bile algılıyor
Perlitik kızlar durun daha bu ay vajinismusu yenip ilk kez ilişki yaşayıp , çocuk denemesi yapan ablanız var 37 yaşında sipser :)) devammmm
Seninle aynı yaştaymışızBen de 34. Benim de henüz hiç çocuğum yok. İnşallah olacak bebek
Gece bir uyandım midem bulandı ama iyiyim canımm sanırım çıkarınca rahatladım..Krisssss Ay hayır yaaaa ağlarımama neden sadece ben görüyorum neden bu kadar gölge gibi acaba kuruma çizgisi filan mı ?
Bu arada miden de bir şey yok değil mü
Küflü pastadan sonra ?
Ben alttakinde gördüm usttekinde yok bence hamilesinizBu da dün akşam üstteki
Alttaki de bu sabah(((
Kuzum bak görüyormusun var predictor bendede 57 değerle çok koyu gösterdiEvet sanki gördüm imkanın varsa predictor alsana kuzum kesin çözüm 5 betayı gösterdi benim ben bugün comfort yaptım bak o çok çok silik
Çok teşekkür ederim cevap içinBen alttakinde gördüm usttekinde yok bence hamilesiniz
Ay hamileyiz yazıyorum hamileyim çıkıyorBu arada kızlar kırmızı çizgi görmeden kimseye umut olsun diye yazamıyorum..kaç defa burda yalancı çizgilerle tebrikler aldımİn şa Allah hepimiz bu ay hamileyim
hepsi birbirinden beter diyorsun yaniSeçim yapmak zorundamıyız bunlar arasındançekilme hakkımı kullanmak istiyorum
Analı kızlı olanlar aynı zatenhepsi birbirinden beter diyorsun yani
bende gördüm tatlım bugün tekrarlasaydın testiİnşallah bebeğim bel ağrısı ve göğüs ağrısı da olunca umutlandim ya gerçi neredeyse her ay böyle de
Ayy inşallah doğru goruyorsunzudurbende gördüm de yine kendimi kabdirmaktan korkuyorum
Evet kuzum kan verdim onaylandı 4 gün sonra kan vericem tekrar bakalımKuzum bak görüyormusun var predictor bendede 57 değerle çok koyu gösterdi
Bu mesaj için sıradaki bizizz inanıyorumŞu mesajı yazmakvar bir hayalimiz
bende 36 daha cocuk yok inş bu ay hepimiz hamileyizdir35 benden gelsin hiç çocuk yok..ama olucak hepimizin az kaldı
Güzelce artsınEvet kuzum kan verdim onaylandı 4 gün sonra kan vericem tekrar bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?