- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 53
- 26
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın beta 135 ten 303 e çıkmış 3 günde beni korkuttu biraz. Ferahlamaya çalışıyorumCnm merhaba nasıl oldun nasılsın birkacgundur yokdum
Çok iyi cnm yükseliyor sadece bebisimiz biraz inadı var kendini göstermiyor annesi inslaah güzel haberler alirsin kuzum az daha sabır ben abim düğün telaşı var onunla ilgileniyorum ve hala adet olmadim bakalimMerhaba canım iyiyim sen nasılsın beta 135 ten 303 e çıkmış 3 günde beni korkuttu biraz. Ferahlamaya çalışıyorum
Amiiinn. İnşaallah sen de güzel haberler alirsin. Test yaptın miÇok iyi cnm yükseliyor sadece bebisimiz biraz inadı var kendini göstermiyor annesi inslaah güzel haberler alirsin kuzum az daha sabır ben abim düğün telaşı var onunla ilgileniyorum ve hala adet olmadim bakalim
Canım gelmedi ben ona gidicem
Benimki de aynı test çiziklerde aynı koyuluktaydı benim değerimi de 9 çıkardıTest bu kuzum ama bana az geldi yani bence hastanenin referans aralığı çok düşük yoksa 5 değildir ya
Heyecan doruktaCanım gelmedi ben ona gidicemen geç 1 saate atarım
Adam seni evliliğe bu şekilde ikna edebilmiş bellikiHeyecan dorukta
melisaa93 hem de çöpsüz. Annem diyor mumla arasan böyle bulamazdın. Çünkü gerçekten çok cins biri olabiliyorum bazen
H heyet bir elti gözlemlediğim en iyi durum. Hele iki kardeş arasında kıskançlık türü bir şey yoksa yaşanmıyorsa çok tatlı geçim olur diye geliyor bana. Ama her türlü bi tık uzaklık da fena değil
Olabilir canım gaz problemi, şişkinlikte gebelik belirtisi olabilirAy kızlar yemekten sonra bir anda davul gibi şiştim karnım gaz doldu sanki hem karnım ağrıyo hem kasığım ağrıyo sığamıyorum yerime hamişler tecrübeliler böyle mi oluyo ya vücudumdaki her alışılmadık olayda hevesleniyorum
Kuzu yapılmış halini istiyosan testin sabah yapıcam he benAwox un foto atsana merak ettim
Ay inşallah ya inşallahOlabilir canım gaz problemi, şişkinlikte gebelik belirtisi olabilir
Kutusunu merak ettim yaKuzu yapılmış halini istiyosan testin sabah yapıcam he ben
Ay tamam doğru anlamışım kutusunu çektimKutusunu merak ettim yaenisteniz de erken gebelik testi almış iki tane bak sana hediye aldım diyor bende bu markayı ilk defa gördüm star check ismi
Kutusu güzele benziyorAy tamam doğru anlamışım kutusunu çektimyaaa hediye gibi hediye benimki de eve gidince yapalım hadi diyo başımda beklicek resmen Eki Görüntüle 3261917
Erkekler bizden daha çok heyecanlanıyor merak ediyorlar ya ben eşime bu ay regl oldum derken zorlanıyorum cidden üzüldüğü o kadar belli oluyor kiAy tamam doğru anlamışım kutusunu çektimyaaa hediye gibi hediye benimki de eve gidince yapalım hadi diyo başımda beklicek resmen Eki Görüntüle 3261917
Ooo süper yaKutusunu merak ettim yaenisteniz de erken gebelik testi almış iki tane bak sana hediye aldım diyor bende bu markayı ilk defa gördüm star check ismi
Daha erken ama tutamıyorum işte kendimi negatif görünce de moralim bozuluyo ama napim negatifse de benim pozitifse deKutusu güzele benziyorinşallah doğru sonuç verir canım sabah beni de etiket yaparsın
Naptın ne güzel heyecanlı odaAy tamam doğru anlamışım kutusunu çektimyaaa hediye gibi hediye benimki de eve gidince yapalım hadi diyo başımda beklicek resmen Eki Görüntüle 3261917
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?