Kesinlikle öyleGerginliği hiç sevmem de karşı taraftan hamle gelince altta kalmayı sevmiyorum minnosum normalde hiçbir şeye karışmam, ama hakedene de altta kalmamak lazım tepene cikiyolar sonra
Awox un foto atsana merak ettimİyi olan her şey pahalı
Daha getirmedi annem gelsin atıcammAwox un foto atsana merak ettim
Ayyy Allah korusunAhahahnefret edilen kaynana yükleniyor
Canım inşallah sağ salim kucağına alırsın kötüyü düşünüp çekmeKızlar merhaba sizden öncelikle dua istiyorum. Biz 6+3 olduk Dün akşam kanamam başladı hastaneye gittiğimizde 1 ped dolduracak kadar kanamam vardı pıhtı şeklinde de geldi. Doktor ultrasyonla baktı ama kese de bebekte gayet güzel gözüküyor kalp atışı da var dedi. Kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar progestan iğnesi yapıldı. Dün geceyi hastanede yatarak geçirdim kanamam kesildi ama peçeteye gelen kahverengi akıntım hala devam ediyor. Doktor yatıp dinlenmemi cumartesi tekrar bakacaklarini söyledi. Progestan fitil verdi onu kullancam var mı bu tarz birşeyler başına gelip sağlıklıca bebeğine kavuşan aramızda
İnşallah canım kötü düşünmek istemiyorum ama korkuyorum yine deCanım inşallah sağ salim kucağına alırsın kötüyü düşünüp çekme
Evet canım benim çok yakın bir arkadaşım dediğin gibi pıhtılı kanama yaşadı ama bir ped fln değil baya kanaması oldu.Kesin düştü dedik ama şimdi 1,5 yaşındaKızlar merhaba sizden öncelikle dua istiyorum. Biz 6+3 olduk Dün akşam kanamam başladı hastaneye gittiğimizde 1 ped dolduracak kadar kanamam vardı pıhtı şeklinde de geldi. Doktor ultrasyonla baktı ama kese de bebekte gayet güzel gözüküyor kalp atışı da var dedi. Kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar progestan iğnesi yapıldı. Dün geceyi hastanede yatarak geçirdim kanamam kesildi ama peçeteye gelen kahverengi akıntım hala devam ediyor. Doktor yatıp dinlenmemi cumartesi tekrar bakacaklarini söyledi. Progestan fitil verdi onu kullancam var mı bu tarz birşeyler başına gelip sağlıklıca bebeğine kavuşan aramızda
Kocişin kıskanır bu sözleriniAyyy Allah korusunvalla oğlum olursa onunla nefes alıcam hiç erkek kardeşim yok
Hep yanında diyorum şöyle edicem böyle edicem bana ters ters bakıyorKocişin kıskanır bu sözlerini
YaaEvet canım benim çok yakın bir arkadaşım dediğin gibi pıhtılı kanama yaşadı ama bir ped fln değil baya kanaması oldu.Kesin düştü dedik ama şimdi 1,5 yaşında
kadınlar kulübünde olan kadınlar kulübünde kalırKocişin kıskanır bu sözlerini
Kaynana bak ben hamileyim diye trip atıyorsizce en kötüsü kim kaynana mı elti mi görüncemi
Amin canım İnşAllahYaabu bana umut olsun o zaman inşallah bende bu süreci atlatabilirim.
Ahahahakadınlar kulübünde olan kadınlar kulübünde kalır
Canım ya dün atmıştım yarın pik olabir demiştin ama iyice siliklesti ne oldu ki şimdi acaba dün yumurtlamamiydi acabaÇok az kalmış sanırım yarın tam pik olabilir
Ayy neden bilmiyorum dünden beri hastanedekilerde oğlunu deyip durdularAmin canım İnşAllahBol bol inşirah suresini dinle iyi gelir. Sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah. Var ya tam oğlunu yazacaktım içime mi doğdu acaba ç
Alev emojisi eklemeliler tepkilere bu mesajdan sonraDoktorlar da o yüzden 1 dolu 1 boş diyor demekki. Gerçi içimizden nasıl geliyorsa öyle yapmak mantıklı. yine de ben şu tatilde kocamı tuhaf kıyafetlerle karşılayayım. Aklımda farklı fikirler var. Ablam japanyodan dönerken kimono getirmişti. Belki bir gün geyşa olurum dfghbjnkmö
Güzel değil mi artış bence gayet güzelKızlar 4+0 135 gelmişti 4+3 303 gelmiş bu artış beni korkutmali mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?