- 18 Haziran 2022
- 4.262
- 5.986
- 88
Kız heyecanlandirmayin beni geneKız sanki ben çok hafif gölge görüyorum güzel bir test al yap. Testi geçtimde ateşine baktım şimdi güzel yükselmiş bence geliyor gelmekte olan balımmm
Aaaa çok güzelmiş bu bak ben bunu kesin yaparım hamile kalırsam çünkü artık psikolojim bozuldu güzel bagırabilirimToplu fotoğraf çekinirken aslında videoya kaydedip o sırada ben hamileyim diye bağırbunu da instagramdan görüp çok beğendim herkes şok oluyo
Aa evet cidden baya uzakmişUzakmışız baya kuzum emek mahallesinde bu ibrahimliye çıkarken
Aminn inşallah ya ama yorukduk da yorulacagimiz kadarAh bebişler bizi yormadan gelinn
Sanki gölge varrr gibiiiEki Görüntüle 3261803 kizlaarr benim ateş bugün tekrar yükselişe geçti ama daha beş günüm var bu testte çok hassas değil dün o fotoğrafı görünce negatifine guvenemedim ama yaptım yine de çünkü varsa da bu testin göstermemesi normal diyorummelegim can @imagination forever melisaa93
Kız ben hafif gölge görüyor gibiyim yaEki Görüntüle 3261803 kizlaarr benim ateş bugün tekrar yükselişe geçti ama daha beş günüm var bu testte çok hassas değil dün o fotoğrafı görünce negatifine guvenemedim ama yaptım yine de çünkü varsa da bu testin göstermemesi normal diyorummelegim can @imagination forever melisaa93
Yaaaa sen mi ben mi heycan yaptım kalp ritmim degişti resmenKız heyecanlandirmayin beni genebende ateşi görünce inanmadım inanır mısın bebeğim belki 10 kere tekrarladım doğru mu diye başta 8 çıktı sonra hepsi 7 çıktı
Bak görüyo musun?Evet aşkım sende hamilesin bende hamileyim seloşumuz da hamile olacak inşallahkız ben göremedim hiç bir şey yakında şaşı kalır gözlerim
Bende sanıyordum ki hemen hamile kalınıyorAminn inşallah ya ama yorukduk da yorulacagimiz kadar
Canım sen de sonuç bekliyordun ne oldu naptınKız sanki ben çok hafif gölge görüyorum güzel bir test al yap. Testi geçtimde ateşine baktım şimdi güzel yükselmiş bence geliyor gelmekte olan balımmm
Kalp atışını duyana kadar bende kimseye söylemicemBenim eşim böyle şeylere kapalı kuzum ya kendi ailesine bile 3 4 ay olduktan sonra söylemek istiyor özel konuymuş akrabalara oraya buraya yayılmasına gerek yokmuşama ben kendi aileme söylicem hemen hahahaha
Ciddi misiniz sanırım ben artık goruyorsam da inanmiyorumSanki gölge varrr gibiii
Aman şu an çok heyecanlandım ya bu testi niye alsdiysam alsana kız bir tane erken gebelik almadım dedim heralde t1 lidir bu ayy inşallah kızlar varsa iki güne belirginleşir heraldeKız ben hafif gölge görüyor gibiyim ya
Yaa yerimm seni canımm birbirimizin aldığı güzel haberlere bu kadar sevinip kötü haberlere de bı bu kadar uzulebiliyoriz işte çok seviyorum hepiniziYaaaa sen mi ben mi heycan yaptım kalp ritmim degişti resmen
Aaa harbi çok ince var sankiBak görüyo musun?
Bende öyle sanıyordum ki ilki de öyle oldu ama sonrakiler hem baya bekletti hem baya yordu yaBende sanıyordum ki hemen hamile kalınıyor
Bence çıkarKızlar çatlamanın 9.günündeyim innovita yapsam çıkar mı sizce yoksa boşa harcamayayım mı onu
İnşallah bebeğimCiddi misiniz sanırım ben artık goruyorsam da inanmiyorum
Aman şu an çok heyecanlandım ya bu testi niye alsdiysam alsana kız bir tane erken gebelik almadım dedim heralde t1 lidir bu ayy inşallah kızlar varsa iki güne belirginleşir heralde
Yaa yerimm seni canımm birbirimizin aldığı güzel haberlere bu kadar sevinip kötü haberlere de bı bu kadar uzulebiliyoriz işte çok seviyorum hepinizi
Şişkinlik fln yok mu canım4 gün gecikme var testler negatif. Sanki daha yeni regl olmuşumda bitmiş gibi regl olmayacak hissi var içimde.. Böyle mevsim geçişine..
Canım beni bu ay dinlenmeye aldı doktorum adet düzenim bozuldu şimdi 21 günlük ilaç kullanıyorum bitince adet olcam sonra tedaviye başlıcak zaten klomen tedavisi görüyordum olmadı ne yapacak hiç bilmiyorum süpriz yumurta gibi bekliyorum alıştım artıkCanım sen de sonuç bekliyordun ne oldu naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?