Nasıl ya senin testin pozitif değil miydi?Gebe değilim ama malesef
Otobüsteyim belki ondan göremedimHalbuki senden çok umutluydum canım
Bende bilemedim ki hiç sen inince bidaha inceleOtobüsteyim belki ondan göremedimbirazdan iyice incelerim ama geçen gün baktığımda gördüğüm çizgi gerçek olsaydı şimdiye koyulaşmalıydı
Hayırlı olsun canım, yeni görüyorum ben hamile olduğunu çok mutlu oldum sağlıkla kucağına al inşallahCanlar biz doktordan çıktık, her şey yolunda çok şükür6+2 idim ben doktor 6+4 ölçtüm, kese, bebek, kalp atışı hepsini gördük duyduk çol şükür Rabbim hamişleri tamamına erdirsin, bekleyenlerinde bir an önce göbişleeini doldursun @imagination forever melisaa93 @melegim can @Mervenur277 @destinesiaa @Deepblues @pozitifbiri @Papatyamaviss @fnd_50 @canancan11 @cnlrm Niqu @Woodys @bebekheyecani @ekimm24 @Safransari @savascii @sevayd B Buffalosos @onbirmayis @mucizeOldu @mutluanne2779 ve diğer canlar
Allah razı olsun canımHayırlı olsun canım, yeni görüyorum ben hamile olduğunu çok mutlu oldum sağlıkla kucağına al inşallah
İnşallah ben bu kişi olurum çünkü 78 kiloyumÇok geçmiş olsun
Ancak kilon takacağın gibi değil gerçekten iyi. Hamilelikte de eminim zayıf bir anne olacaksın. Sadece göbükSağlıklı beslendikten sonra sorun olmaz. Hamileyken kilo verdi benim arkadaşım. Normalde abur cubur yiyen tiptir. Hamileyken bebem vitamin alsın zarralı şeyler yemeyim dedi kız hamile kaldığından daha zayıf çıktı doğumdan dfghjkl meğer abur cubur ona ne kadar zarar veriyormuş.
Aynen öyle bir de eşinizle ilk evlendiginizdeki iş bölümümüz, tavrıniz, çizginiz çok önemli. Taviz vermeyin shshjsYap kız. Valla ben erkek annelerine kızıyorum çok, nolur alınmayın erkek annelerimgenellemiyorum hepsi değil ama çoğu oğlunu el bebek gül bebek büyütmüş. Erkek de evlenince annesini arıyor resmen evde. Aynı konfor alanını arıyor. Her şeyi hazır istiyolar. Lütfen oğluşunuz olursa daha anlayışlı yetiştirin bebeleri
Yaaa minik kuşumKızlar çıktım doktordankeseyi yolku ve aşırı minik bir bebiş gördük alttan baksam kalbi de görürüz ama riske gerek yok 10 gün sonra gel dedi
Kanama olunca bende çok duydum ama kanda göstermemesinin ilk defaBende MFK’nın sayfasında okumuştum ürünleri kullanmış kanama olunca gitmemiş doktora aradan epey zaman geçince muayeneye gitmiş 24 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş. Bu nasıl mümkündür bilmiyorum ama doktor kendisi paylaşmış
İnşallahYaaa minik kuşumsağlıkla büyüsün İnşAllah
Tekrar iyice inceledim canım ama umutlanacak bir çizgi göremedim maalesefGünaydın canlarım.
Nasılsınız?
Herkes umarım iyidir ve güzel hamilelik haberlerini öğreniyordur inşallah
Ben yine geldim arkadaşımın testini atmaya görebilen var mı acaba?
İnşAllah doğrudur diyelim çünkü ultrasonda da görünmüyorKanama olunca
Kanama olunca bende çok duydum ama kanda göstermemesinin ilk defa
İnşAllah canım hayırlsı olsun bakalımTekrar iyice inceledim canım ama umutlanacak bir çizgi göremedim maalesefdaha varmış regl gününe İnşAllah o zamana kadar belirir
Barkod alsaydın canım gün içinde laboratuvardan görebiliyorsun öyle oluncaYetiştim sağlık ocağına kızlar boştu allahtan hemen aldılar beni kan ve idrar aldılar gebelik şüphem var demir vitamin de bakalım dedim yarın çıkacakmış
Çok iyi olmuşYetiştim sağlık ocağına kızlar boştu allahtan hemen aldılar beni kan ve idrar aldılar gebelik şüphem var demir vitamin de bakalım dedim yarın çıkacakmış
Daha oradadır belki dönüp al bence B BuffalososBarkod alsaydın canım gün içinde laboratuvardan görebiliyorsun öyle olunca
Amin canım benimAllah imtihanını kolaylaştırsin canım
5 Mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?