Ben acilde yaptırıyordum. Test yaptırmak istiyorum diye degil de geceden beri istifra ediyorum gebelik şüphem de var dersen o sekılde mecbur yapmak zorundalar. Hemşireyim bu aradaKızlar bugün sağlık ocağına yetişemiyorum 11e kadar alıyormuş kan , dün gece 3te uyanıp istifa ettim acaba acile mi gitsem öğlen kan alırlar mı
Ay yazamamışım istifra ettim kustum çok güldüm suan kendime telefon düzeltmiş yazarkendün gece 3 te uyanıp işinden mi istifa ettin ben anlamadım
Aşkım bazen hastanelerde aile hekimi oluyor bunu da değerlendir. 15 e kadar gidebilirsen .Senin mide bulantılarin başladı yoksa migrenden mi kaynakliKızlar bugün sağlık ocağına yetişemiyorum 11e kadar alıyormuş kan , dün gece 3te uyanıp istifa ettim acaba acile mi gitsem öğlen kan alırlar mı
Peki benim bunu da hamileliğe yormamAy hiç bilemedim. Bazen bazı pozisyonlardayken baskı hissediyorum ben ve şayet ilişkinin süresi eğer uzarsa o zaman alev almaya başlıyorum.
Kesinlikle biz haklıyızYani düşününce ben hep haklıymışım gibi geliyo ama
Oo süper. Sağlıklı yumurtlamışsın tebriklerKızlar progesteron 30 çıkmış.İyi bir değer mi acaba 2 yumurta vardı bu ay
Eğer regl geleceğinden eminsen hiç testlerle uğraşma strese sokma kendini ama bir ihtimal diyorsan yap gitsinCanimlar benjm ateş düşüşte hiç umudum yok gidip test almasam mi diye düşünüyorum luteal fazim 10 gün zaten iki güne regl gelmesi lazımmelisaa93 melegim can @imagination forever bebeğim sen yaptın mı test
Kesinlikle katılıyorumYap kız. Valla ben erkek annelerine kızıyorum çok, nolur alınmayın erkek annelerimgenellemiyorum hepsi değil ama çoğu oğlunu el bebek gül bebek büyütmüş. Erkek de evlenince annesini arıyor resmen evde. Aynı konfor alanını arıyor. Her şeyi hazır istiyolar. Lütfen oğluşunuz olursa daha anlayışlı yetiştirin bebeleri
Evet ya bende etiket yapamadım farkettim.bir sıkıntı yoktur İnşAllahBu arada bizim pozitifbirinin hesabı kapanmış ya neden acaba
İyi değilim dersen alırlar canım çok geçmiş olsunKızlar bugün sağlık ocağına yetişemiyorum 11e kadar alıyormuş kan , dün gece 3te uyanıp istifa ettim acaba acile mi gitsem öğlen kan alırlar mı
Süper canım tutar inşallahKızlar progesteron 30 çıkmış.İyi bir değer mi acaba 2 yumurta vardı bu ay
Günaydın canım. Maalesef göremedim ben arkadaşının kaç gün var regline?Günaydın canlarım.
Nasılsınız?
Herkes umarım iyidir ve güzel hamilelik haberlerini öğreniyordur inşallah
Ben yine geldim arkadaşımın testini atmaya görebilen var mı acaba?
Çok mu düştü ateşin kuzum sen al testini yine bebegim birde luteal faz için doktoruna danış bi ilaç verir belki benimkide çok kısa balım tutunamıyor bebekCanimlar benjm ateş düşüşte hiç umudum yok gidip test almasam mi diye düşünüyorum luteal fazim 10 gün zaten iki güne regl gelmesi lazımmelisaa93 melegim can @imagination forever bebeğim sen yaptın mı test
Ben göremedim canımGünaydın canlarım.
Nasılsınız?
Herkes umarım iyidir ve güzel hamilelik haberlerini öğreniyordur inşallah
Ben yine geldim arkadaşımın testini atmaya görebilen var mı acaba?
Gebe değilim ama malesefOo süper. Sağlıklı yumurtlamışsın tebrikler
Cuma ya da cumartesi regl olması lazımGünaydın canım. Maalesef göremedim ben arkadaşının kaç gün var regline?
Kaç gün var regle canım. Progestron yüksek olunca sağlıklı yumurtladığını gösteriyor inşallah hamişsindirGebe değilim ama malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?