- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.515
- 128
- 28
Ay ben kilo almışım zatennnnÇok değil ya doğuma kadar dikkat etmek lazımHamileyim diye her istediğinizi yemeyin ilk aylarda zaten bebişin ihtiyacı olan her şey vücudumuzda var.son aylarda ekstra kaloriye ihtiyaç var sadece. Son aylarda alacağınız kiloları ilk aylardan almayın
canım bende uzayan akıntıdan 3-4 gün sonra çatlama oldu hep, olgunlaşınca geliyor, mesala akıntının sabahısı doktora gitmişdim, 16-17 mm di, 3- 4 gün falan sonra çatlama iğnesi kullandık tam hatırlamıyorum, iğneden 36 saat sonra da çatlama oluyorduKızlar uzayan akıntı yumurtlamadan sonra mı oluyor? Az önce o şekilde akıntım oldu eşim de bu gece evde yokeger oyleyse yarın ıcın sansımız devam edıyor mu
Hadi ya o da mı kişiye göre değişiyorKişiden kişiye değişiyor canım benim uzayan akıntıdan 3 4 gün sonra oluyor yumurtlamaSende ovülasyon testi var mı takip yapsaydın
Yaa demek ki çatlama öncesi geliyor o akıntı buna sevındım eşim bu gece evde yok kaçırmamış oluruz yumurtlamayı. Teşekkür ederim yorumlarınız içincanım bende uzayan akıntıdan 3-4 gün sonra çatlama oldu hep, olgunlaşınca geliyor, mesala akıntının sabahısı doktora gitmişdim, 16-17 mm di, 3- 4 gün falan sonra çatlama iğnesi kullandık tam hatırlamıyorum, iğneden 36 saat sonra da çatlama oluyordu
Biraz şişkinlikte vardır şimdi yakında biraz hafiflersinAy ben kilo almışım zatennnn59 olmuşum
Umarım hafiflerimBiraz şişkinlikte vardır şimdi yakında biraz hafiflersin
10 üzeri kaliteli yumurtlama oluyormuş canım çatlamadan 1 hafta sonra progestoran testi yaptırıp ögrenebilirsinKaçtan sonra kaliteli çatlamış oluyor canım
Bende yumurtlamadan 3 4 gün önce geliyor uzayan akıntı canım. Yumurta olgunlaştıgı zaman geliyor benden o akıntı geldiginde gitmiştim 16mm demiştiHadi ya o da mı kişiye göre değişiyorYok maalesef testim oyle bir an da karar verdik kardese
Olmazsın İnşAllah canım sağlıkla kucağına almak nasip olsunUmarım hafiflerimhalen adet olucam dıye nasıl korkuyorum bır bılsen vallahı ya
Tamam canım yaptırırım unutmazsam10 üzeri kaliteli yumurtlama oluyormuş canım çatlamadan 1 hafta sonra progestoran testi yaptırıp ögrenebilirsin
Ben yaptıramıyorum düşük çıkınca psikolojim bozulur diyeTamam canım yaptırırım unutmazsam
Bu ay ikimizde azcık uzak durak bu çocuk işinden..gelen aya gücümüz olsun
Boyun kaç canım ben de 59 um ama bı 55 le kalsaydım geçen ay 57 idim kilo almıştım o ay hamile kalmışım shdjsjAy ben kilo almışım zatennnn59 olmuşum
Kanda nasıl çıkmayabilir ki beta hcg niz 0.5 ten küçük mü çıkıyor yani4 gun once ultrosana baktitrttim adetim 1 bucuk ay geciktigi icin bugun dokyor aradi 16 haftalik gebesin dedi kan testi vermis tim cikmamisti doktor ultrosonda var dedi ama kanda cikmiuor sizce neden gercekten fotoda gebelik varmi
Ay dimi bir de o varBen yaptıramıyorum düşük çıkınca psikolojim bozulur diyeadeti beklemek daha çok kasıyor olmıcanı erkenden ögrenmek
vauuuu tebrikler canım, 4 aylık hamilesin yani, üstüne görme de yaşamışsın ve kanda da çıkmamış, işte mucize kızlar4 gun once ultrosana baktitrttim adetim 1 bucuk ay geciktigi icin bugun dokyor aradi 16 haftalik gebesin dedi kan testi vermis tim cikmamisti doktor ultrosonda var dedi ama kanda cikmiuor sizce neden gercekten fotoda gebelik varmi
canım kaset olan artımed diğeri predictorCanım üstteki hangi marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?