- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 53
- 26
Canım eşin yardımcı olmuyor mu? Bırak o yapsın 1 ay işleri kendini çok yorma, yardım iste birileri varsaİnşallah kuzum ya valla bugün daha yeni oturdum evde iki çocuk yeterince beni yoruyor şuan (biri koca biri oğlum )
270 gibi olması lazım canım yarınKızlar değerim normal mi sizce, adete 1-2 gün kala 135 çıkması yani(dün vermistim). Perşembe tekrar ver dedi kan bandında beklemeliyim değeri
İki günde iki kat mi yani Perşembe 600-800 arası beklemeliyim o zaman. Teşekkür ederim270 gibi olması lazım canım yarın
İnşAllah yerleşmedir canım yailk 2 gün siyahımsı geldi, sonrakı günler leke tarzında, ya da sulu evet
Her şeyin fazlası zararlı canım elinden geldiğince azaltsan çok iyi olurAyy ben bağımlığım kuzum ya önceden 10 bardak günde içiyordum yavaş yavaş düşürdüm şuan 2 bardak içiyorum bazen 3 ama sabah uyanır uyanmaz içmezsem kendime gelemem
Benim battan 2 gün önce 41 çıktı 4 gün sonra 225 çıktı. Doktor normal demişti canımKızlar değerim normal mi sizce, adete 1-2 gün kala 135 çıkması yani(dün vermistim). Perşembe tekrar ver dedi kan bandında beklemeliyim değeri
Hayır canım dünkü 135 değil miydi onun iki katı 270 yarın olur perşembe de 410 gibi olması lazımİki günde iki kat mi yani Perşembe 600-800 arası beklemeliyim o zaman. Teşekkür ederim
Anladım canım bazıları da her gün iki kat diyor ondan sordum teşekkürlerHayır canım dünkü 135 değil miydi onun iki katı 270 yarın olur perşembe de 410 gibi olması lazım
Öyle beklersen çok fazla beklemiş olursun bence 300- 500 arası bekleİki günde iki kat mi yani Perşembe 600-800 arası beklemeliyim o zaman. Teşekkür ederim
Yok canım kimde artmış o kadar ya genelde çoğul gebelikte öyle oluyor bildiğimAnladım canım bazıları da her gün iki kat diyor ondan sordum teşekkürler
Anam nescafede mi zararlıııı allahım sigarasız tamam ama nescafesiz nasıl olcakNescafe hiç içme canım gebelik haricinde bile hatta evine sokma.full kimyasal. Türk kahvesini de taze çekilmiş al gözünün önünde çeksinler
Bence cok iyi değerinKızlar değerim normal mi sizce, adete 1-2 gün kala 135 çıkması yani(dün vermistim). Perşembe tekrar ver dedi kan bandında beklemeliyim değeri
Yok yok 2 günde 2 kat olmalıAnladım canım bazıları da her gün iki kat diyor ondan sordum teşekkürler
Tamam kızlar hepinize çok teşekkürlerBence cok iyi değerin2 güne 2 kat diye biliyorum pazartesi 135 Çarşamba 270 Perşembe 300-400 aras bi şey gibi
Ben bildiklerimi söyleyim canımAnam nescafede mi zararlıııı allahım sigarasız tamam ama nescafesiz nasıl olcak
Kişiden kişiye değişiyor canım benim uzayan akıntıdan 3 4 gün sonra oluyor yumurtlamaKızlar uzayan akıntı yumurtlamadan sonra mı oluyor? Az önce o şekilde akıntım oldu eşim de bu gece evde yokeger oyleyse yarın ıcın sansımız devam edıyor mu
Yeterince açıklayıcı bir yazıBen bildiklerimi söyleyim canımAz pişmiş yumurta ve et kesinlikle yasak.ikisi de iyi pişmiş olmalı. Şarküteri ürünleri komple yasak.pastırma salam sucuk sosis hepsi yasak. Yeşil çay form çayı gibi ödem arttırıcı çaylar yasak. Kahve günde bir fincandan fazla olmayacak. Hurma yenmemeli. Paketli gıdalar ve fastfoodlar yenmemeli. Karbonhidrat fazla tüketilmemeli. Hamurişi makarna pilav konusunda dikkatli tüketim olmalı. Yeşillikler kararında yenmeli maydonoz tüketilmemeli düşüğe sebep olabilirmiş. Bol su içilmeli.Unuttuğum varsa ekleme yaparım. Ekleme yapacak arkadaşlar sizde yazın Ha birde kullandığınız kozmetik ürünleri bakım ürünleri temiz içerikli olsun. Elinizden geldiğince makyaj yapmayın parfüm sıkmayın
Çok değil ya doğuma kadar dikkat etmek lazımYeterince açıklayıcı bir yazıbenım sevdiğim herşey uzaklaşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?