- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 35
Benim reglim ne zaman gecikse adaçayı içerim. Ya içtiğim gün ya da 2 gün içinde reglim geliyor genelde.Anladım canım ben de ters etki yaptı galiba adet olmak için yaptığınız ekstra bir şey var mı ben şu an söktürücü kullanıyorum masaj ve kekik çayı içiyorum
Hayırlısı insalah cnm gormedim ben msj lardan uzak durdum bende çıkmadı sonra akışına braktim dedim hayırlısı olsun diye bakalimVar gibi paylaştım canım . Ama henüz net emin değilim kan falan vermedim
Bismillahillezi ile başlayan duayı oku canım uyumadan önceKızlar iki gecedir beni korkutuyorlar kendimi nas süresini okurken uyanır buluyorum ilk gebeliğimde de böyle olmuştu hamileliğini öğrenmeden önce benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba ?
Amin canım inşallahHayırlısı insalah cnm gormedim ben msj lardan uzak durdum bende çıkmadı sonra akışına braktim dedim hayırlısı olsun diye bakalim
Benim eşim şubat ayında verdi hala sonucu çıkmadı.Kızlr birşey sormak istiyorum sma testi yaptırmak gerekir mi ? allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ama merak ettim yani gebelikten önce mi baktırmalıyız ? Devlet hastanesi bakıyor mu ?
Barkod no ile laboratuvar sisteminden bakmıştım canımdmlcm sen hastane sisteminden mi bakmıştın canım
Kızlar papatyamaviş arkadaşın gebelik testleri vardı gün gün.elinde olan atabilir mi
Teşekkür ederim canımBenim eşim şubat ayında verdi hala sonucu çıkmadı.
Lökosit yüksekliği enfeksiyon değil mi ben mi yanlış biliyorumAy sinirlerim bozuldu çıkmadı daha canım bekliyorum, pozitife tek işaret idrarda lökosit yüksekliği şu anda
Subyan muskası dediğim bu işteCnm buna korku diyorlar bizim burda bazen onlar da engel olabiliyor benim yengem de 3 düşük oldu gece sürekli korkuyormuş sicriyormus yerinden bir hoca ya giti geldi üstüne hamile kaldı korkusu giti
Akyuvar sayısında yükselme hamilelik başında çok az yukseliyormus canımLökosit yüksekliği enfeksiyon değil mi ben mi yanlış biliyorum
Bende 1 haftadır içiyorum normalde gelen adetim bir türlü gelmiyorBenim reglim ne zaman gecikse adaçayı içerim. Ya içtiğim gün ya da 2 gün içinde reglim geliyor genelde.
15 çıkmış da referans aralığı 0-5 inşaallah yoktur normaldir canım. Temizligime ve su içmeye çok önem veririm. Akıntım, idrarda yanma da yok. Umarım öyle bişey yoktur.Lökosit yüksekliği enfeksiyon değil mi ben mi yanlış biliyorum
Evet canım nette detayları yazıyor ben yaptım ama eşime de yapıldı takmıyor . Benim eşimden dolayı bana geliyor . Belirtilerinden biri uykusunda çok sıçrama yaşaması , korkulu rüya görmesi . Kişinin üstünde büyü varsa da musallat oluyormuş . Bazen de sadece şansızlık . Gelecek çocuk Topluma yararlı olacak kişi olacağı için engelliyor doğmasınıSubyan muskası dediğim bu işte
Canım maşallah baya koyu çıkmış bence hamilesin 20 dk da olsa bu kadar koyu çıkmaz yoksa . bitki çayı falan içmeyin korunmuyorsanız belki geç döllenmedir . Böyle durumlarda doktora gidin gerekli ilacı verir zaten.Marka prodoctor erken gebelik testi, 20 dk sonra böyle çıktı ilk 5 dakikada belli belirsiz şekilde hayali çizgiydi kızlar test son kullanma tarihi 2025 var mıdır birşey ne diyorsunuz? Güvenmeli miyim yoksa test yanlış mıdır? Dakika uzun diye soruyorum kimsenin aklıyla dalga geçmiyorum lütfen yanlış anlaşılmayayımDakikalar geçtikçe de koyulaşıyor Adetim geçti ama zaten düzensiz kaç gün nedir ne değildir bilmiyorum saçma sapan adet oluyorum
Eki Görüntüle 3260411
Kanda gebelik baktır canım adetin geçtiyse çıkar zaten kanda .Marka prodoctor erken gebelik testi, 20 dk sonra böyle çıktı ilk 5 dakikada belli belirsiz şekilde hayali çizgiydi kızlar test son kullanma tarihi 2025 var mıdır birşey ne diyorsunuz? Güvenmeli miyim yoksa test yanlış mıdır? Dakika uzun diye soruyorum kimsenin aklıyla dalga geçmiyorum lütfen yanlış anlaşılmayayımDakikalar geçtikçe de koyulaşıyor Adetim geçti ama zaten düzensiz kaç gün nedir ne değildir bilmiyorum saçma sapan adet oluyorum
Eki Görüntüle 3260411
Prodoctor yanlış filan olabiliyor yazmışlar güvenip aldım da emin olamadım gün ortasında yaptım 4 saatlik idrarCanım maşallah baya koyu çıkmış bence hamilesin 20 dk da olsa bu kadar koyu çıkmaz yoksa . bitki çayı falan içmeyin korunmuyorsanız belki geç döllenmedir . Böyle durumlarda doktora gidin gerekli ilacı verir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?