2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Parkta koşturuyorum peşinden onun için Bi kaç gün çıkartmak istemiyorum.. Öyle diğer anneler gibi oturayım o oynasın diyemiyorum...

İnşallah sımsıkı sana bebişin canım, 9 ay sonra kucağına alırsın bebişini

Kuzum ben 41 yaşındayım ve 4.denemem olacak bu..rabbim zamanı gelince verecektir, bize de o xamanı bulmak kalıyor..sabredip gayret edeceğiz

Canım belirtiler herkeste farklı olur veya hiç belirti olmayabilir..inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin

Merhaba ben bugün ikinci kan tahlilini yaptırdım.15Mayis:299,26
17Mayis:966,1
Bir daha isterler herhalde 2gün sonra.hemsireden haber bekliyorum.Artis bana fazla geldi inşallah bir sorun yoktur
Tek embriyo mubtransfer edildi bu sanki ikiz gibi yükselmiş..gerçi tek embriyo anne karnında bölünüp tek yumurta ikizi de olabiliyor bi dahaki tahlilde belli olur, sağlıklı yükselsin inşallah

Canım bu yaşadığını çoğumuz yaşadık tabii ki biz bizi anlıyoruz..bir dahaki sefere daha tecrübeli gireceksin, rabbim en güzel zamanda nasip edecek şimdi adet gireceksin..sonraki adetinde dondurulmuş embriyonu transfer edebilirsin canım

Çoookkk güzel canım..sağlıcakla büyüsün karnında inşallah..rabbim bize de nasip etsin

Amiinnn..inşallah güzel bir transfer olur, bebişin sımsıkı tutunur sana
Aminnn çok teşekkür ederim2.denemem olacak tecrübem var transfer süreciyle ilgili ama yinede ister istemez heyecan oluyortransfer sonrası neler yaptınız? Ananas yemeyi tavsiye edenler oluyor tutunmaya faydası olduğu söyleniyor. Sizlerinde de önerileri var mıdır arkadaşlar

Kızlar bugün 4ab kalitede 5. Gün embriyo transferi oldum.29u test günüm İnşallah hayırla tutunur. Hepimizün hakkında hayırlısı olsun inşallah

Aynı yaştaymışız..hayırlı olsun, sağlıcakla büyüsün karnında, 9 ay sonra kucağına alırsın inşallah benim 4.denemem olacak..inşallah benim ve benim gibi bekleyenlerin de sonuçlarımız pozitif olur hayırlısıyla

Heyecan olması gayet normal tabii ki..benim 4.denemem olacak şimdiden heyecanlıyım ananas, avokado, ceviz, kabak çekirdeği iyi diyorlar

Kuzum ben 41 yaşındayım ve 4.denemem olacak bu..rabbim zamanı gelince verecektir, bize de o xamanı bulmak kalıyor..sabredip gayret edeceğiz
@momoruk 40 yasında basladım bu ise 41 bitti sanırım itiraf etmesem de 42 yim sonunda oldu, umarım iyi de bir hamilelik yasarsam elbette ama diyecegim, mutlaka mucadele mutlaka yılmamak ust uste denemek ve gelen olusan embriyolardan hangisi transfere uygun diye pgt ye yollamak. inanıyorum hepimiz basaracagım arkadasım cok guzel bir ifadede bulunmustu moralim bozukken " kac kere deneyen var bilmiyorum ama mutlaka oluyor, olmayanını hic duymadım cok deneyene nazaran" bitti demeyelim.

İnşallah ikisi de sağlıklıdır ve ikisi de sımsıkı tutunur sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…