2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Dün 2 adet 3 günlük embriyomu çözdürdüler ilerlemesini bekliyorlar duruma göre bugün ya da yarın transfer olacak,2 embriyo transfer hakkım var ama tek embriyo transferi olacağım umarım herşey yolunda gider hepimiz için

Hayırlısı olsun inşallah pozitifi görmeniz dileğiyle

İnşallah teşekkür ederim... Ben burada öğrendim çatlatma iğnesinin neden olabileceğini. Hatta yeni öğrendim. Ve haklısınız kesinlikle o nedenle çift çizgi çıkmış olmalı... Kan tahlilim cumartesi umarım pozitif olur :)

Günler geçmek bilmez şimdi güzel haberlerinizi bekliyoruz o halde

Arkadaşlar ilk ultrason günü mü belli oluyor kaç günlük kaç haftalık vs olduğu bebeğimizin?
Biliyorum çok zor insan hep endişeleniyor kucağına alana kadar ama rahat olmaya çalışın ne güzel bebeğiniz sizinle. Beta değerlerine çok takılmayın sadece Allah korusun kanamanız olursa endişelenmeniz gerekir ve hemen doktorunuza başvurursunuz.Bizde buradayız aklınıza takılan birşey olursa

Yani ultrasonda yaklaşık bir tarih veriyorlar ama yanlış bilmiyorsam son regl tarihinizden itibaren hamilesiniz
Son regli baz alıyorlar bana öyle demişlerdi. ama transfer tarihiyle arasında benim 16gün var.bu bana biraz saçma geliyor en azından tüp bebekte :)transfer edilen tarih biliniyor neticede.doktordan iyi bilecek değilim sadece bu benim şahsi fikrim.benim son reglim 17nisandi,Yani ben 4haftalik hamileyim öyle mi?ama transfer 3mayis :) aslında 2haftayi çıkarıp mi söylemek gerekiyor.ultrasondakine göre doktor bir zaman belirtir herhalde.

Kızlar merhaba 8. gün 55 çıkan değerim 9. gün bugün 99 çıktı normal midir sizce şimdi de kimyasal gebelik olur mu diye korkuyorum

Doğal yolla gebe kalanlarda yumurtaları çatlayınca döllenip hamile kalıyorlar ya onların yumurta çatlaması da reglden sonra yaklaşık 14. Gün gibi. Aynen siz 4 haftalık hamilesiniz, happy mom uygulamasni indirip sureci takip edebilirsiniz orda da sonr regl tarihi giriliyor bilgilere.

Kızlar merhaba 8. gün 55 çıkan değerim 9. gün bugün 99 çıktı normal midir sizce şimdi de kimyasal gebelik olur mu diye korkuyorum
2 günde 1 tahlil yapmanız gerekiyordu ve 2 kat artışı yeterli bildiğim kadarıyla siz peş peşe günler yaptırmışsınız endişelenmeyin

Deger yüksek değil diye endişelendiriyor sizi ama zaten erken tahlil verdiniz ve iki gün üstü üste güzelde artmış.12.gün baya yüksek çıkacak demekki :)gözünüz aydın şimdiden :)

Peki transferden sonra dinlenebiliyomusuz. Hareketini misiniz Ben yatamıyorum 2.5 yaş oğlum var 2 gündür dışarı çıkartamadım ama evdede haliyle oturulmuyo.. Şimdi dondurma verdim eline.. Azcık oturayım dedim.. Bide kullandığınız ilaçlar neler... Benim günde 3 kere duphaston 3 kere estrofem 2 kere inofolic 1 kere yatmadan prednol 1 kere enox kan sulandırıcı. 1 kere prulotex iğne. Ve lutinus fitil günde 3 kere. Gerisi rabbim kaldı..

Kızlar merhaba benim bugün oxodite çatlama önleyici iğnemi olmam gerekti saat 6 buçukta vurundum ama yarım saat sonra kızarıklık ve kabartı oluşmaya başladı kaşıntı hissi de var acaba yan etki mi yaptı var mi böyle bir durumla karsilasan

Canım hassas tenlilerde oluyormuş beni doktorum uyarmıştı 3-4 saat sonra geçmişti devam ederse haber vermem söylenmişti ama normal

Parka götürebilirsiniz dinlenmenize gerek yok o transfer günü için geçerli hem sizde yürümüş kafanız dağılmış olurdunuz,bende yarın transfer olacağım oğlum 3 yaşında bizde de durum aynı olacak bu arada bende muhtemelen estrofem prednol coraspin progestan dex kullanırım diye düşünüyorum

İkiz çok güzel olur valla hayırlısı inşallah..sağlıcakla ilerlesin gebeliğin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…