- 8 Aralık 2022
- 1.480
- 1.437
- 53
- 30
Artış az olmasında fazla olsun Yeter ki .Birdaha isteyeceklerini sanmam, herşey çok güzel.Cift embriyo ise ikiz olma ihtimali var değerlerinize göreMerhaba ben bugün ikinci kan tahlilini yaptırdım.15Mayis:299,26
17Mayis:966,1
Bir daha isterler herhalde 2gün sonra.hemsireden haber bekliyorum.Artis bana fazla geldi inşallah bir sorun yoktur
En büyüğü 12 cm olmuş, çatlatma iğnesi vermedi henüz bize. Gonal f ile Tarlusal kullanıyorum sadece.Çok geçmiş olsun canım, okulda çalışıyorm dikkat ediyorum ama Allah korusun ne diyim, kaç cm olmuş yumurtalarin söyledi mi rahim kalınlığı falan? Bnm de pazartesi salı demiş eşime ama bilmiyorum çatlatmama ignelerini yapicam smdi her gün bende hayırlısı bakalim
Allah kucağınıza da almanızı nasip etsin inşAllah belirtiniz var mıydı ve erken gebelik testi yaptınız mı acabaaa benim bugün 5. Günüm ve hiç belirtim yoktaKızlar,herkese tedavilerinde kaliteli yumurtalar,sağlıklı embriyolar ve bunun sonucunda sağlıklı gebelikler dilerim Allahimdan.Ben ikinci sonucumdan sonra hemsireyle gorustum.Artik kan vermeme gerek olmadigini artışın iyi olduğunu söyledi.1Hazirana kadar prolutex iğne,coraspin ve estrofeme devam etmemi 1Haziranda muayeneye gelmemi istedi kese ve kalp atışı icin.Çok heyecanlandım yaşım 42 ve 3.gün dondurulmus embriyoydu üstelik.Kimse umutsuz olmasın dua ediyorum hepimize.Mucizeler hep beklenmedik zamanlarda gerçekleşir.Hepimiz anne olmayı hakediyoruz emeklerimizi boşa çıkarmasın Allahim.
bende yeni geldim hastaneden bize de herşey yolunda dedi, cts günü bende tekrar kontrole gideceğim . Haftaya salı veya çarşamba yumurta toplama olabilir dedi, ay çok heyecanlıyım bende aynı şeyleri yaşıyoruz :) yalnız ben grip oldum dikkat edin sizde
Anladım canım,Çatlatma iğnesi değil doktorun istediği zmanda olsun diye önceden çatlamasın buyuyenler diye verdiEn büyüğü 12 cm olmuş, çatlatma iğnesi vermedi henüz bize. Gonal f ile Tarlusal kullanıyorum sadece.
Amin inşallah.Benim transferin 8.günü sabah lekelenmem oldu.bu gün içinde birkac defa oldu.ve birkaç gün sürdü. Kimseye bile soylemedim tutunma kanamasi sanipta umutlanmasinlar diye.kendim bile inanmıyordum Ama günlük pede geçen bir leke değildi.peceteye silince görüyordum sadece açık kahverengi çok çok az.ilk günden beri kasık ağrısı vardı az az.3gündur o da kesildi.suan alt karnimda garip bir rahatsizlik hissediyorum sadece.bir kere belim ağrıdı o kadar.ben 12.gün direkt kan verdim evde test yapıp kafam karışsın istemedim.ama zor sabrettim psikolojim bozuldu doğrusu.Allah kucağınıza da almanızı nasip etsin inşAllah belirtiniz var mıydı ve erken gebelik testi yaptınız mı acabaaa benim bugün 5. Günüm ve hiç belirtim yokta
Bende 5 mayıs sizin doktor baya gec tarih vermiş gibi geldi bana.3 mayısta adet olmuştum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin benimde gözüm yerleşme kanaması arıyor yaşım 24 ilk denemem buyuzden çok umut ediyorumAmin inşallah.Benim transferin 8.günü sabah lekelenmem oldu.bu gün içinde birkac defa oldu.ve birkaç gün sürdü. Kimseye bile soylemedim tutunma kanamasi sanipta umutlanmasinlar diye.kendim bile inanmıyordum Ama günlük pede geçen bir leke değildi.peceteye silince görüyordum sadece açık kahverengi çok çok az.ilk günden beri kasık ağrısı vardı az az.3gündur o da kesildi.suan alt karnimda garip bir rahatsizlik hissediyorum sadece.bir kere belim ağrıdı o kadar.ben 12.gün direkt kan verdim evde test yapıp kafam karışsın istemedim.ama zor sabrettim psikolojim bozuldu doğrusu.
Ya evet bir daha gerek yok kana dedi hemsire vallahi bildiniz :) çift embriyo evet.eger bu dediğiniz de çıkarsa pes dicem artık:) Allahim hayırlısını versin sağlıklı olsunda tek ikiz farketmez.Artış az olmasında fazla olsun Yeter ki .Birdaha isteyeceklerini sanmam, herşey çok güzel.Cift embriyo ise ikiz olma ihtimali var değerlerinize göre
İlla herkeste olacak diye birsey yokmuş.bende ilk kimyasal gebelik yaşadım o zaman cok göğüs hassasiyeti vardı mesela ama bunda hiç olmadı.göğsüm sismedi ben hamile değilimdir diyordum hep 12.güne kadar.belirti aramak cidden stres yaratıyor.İnsallah olumlu düşün stres yapma.ben de çok stres yaptım şimdi pişmanım. kabız oldum çok zorlandım transferin ilk 3günü wcye çıkamadım hep ağladım.dedim tutunmaz bu ıkındım çünkü.vazgecmistim ama o vazgeçmemis benden. Allahin hikmetinden sual olunmaz derler bak oldu.yasin çok gencmis canım benim içini ferah tutRabbim isteyen herkese nasip etsin benimde gözüm yerleşme kanaması arıyor yaşım 24 ilk denemem buyuzden çok umut ediyorum
Ayy Allah razı olsun inşallahhhhh haklısınız belirti aramamak lazım ben pek ye dinlenmiyorum yatamıyorum yani ağır iş yapmıyorum ama hararet halindem madem siz tecrübelisiniz o konuda fikriniz nedir yatmak gerekir mi sürekliİlla herkeste olacak diye birsey yokmuş.bende ilk kimyasal gebelik yaşadım o zaman cok göğüs hassasiyeti vardı mesela ama bunda hiç olmadı.göğsüm sismedi ben hamile değilimdir diyordum hep 12.güne kadar.belirti aramak cidden stres yaratıyor.İnsallah olumlu düşün stres yapma.ben de çok stres yaptım şimdi pişmanım. kabız oldum çok zorlandım transferin ilk 3günü wcye çıkamadım hep ağladım.dedim tutunmaz bu ıkındım çünkü.vazgecmistim ama o vazgeçmemis benden. Allahin hikmetinden sual olunmaz derler bak oldu.yasin çok gencmis canım benim içini ferah tut
Benim bugün 14.günum , hiç lekelenme olmadı inşallah da olmaz.Daha önceki gebeliğimde olmuştu. O yüzden her insan, her gebelik farklı canınızı sıkmayınRabbim isteyen herkese nasip etsin benimde gözüm yerleşme kanaması arıyor yaşım 24 ilk denemem buyuzden çok umut ediyorum
Eşime de sabah aynısını söyledim ya belki sessiz sakin annesine hissettirmeden tutunmuştur yavrummmBenim bugün 14.günum , hiç lekelenme olmadı inşallah da olmaz.Daha önceki gebeliğimde olmuştu. O yüzden her insan, her gebelik farklı canınızı sıkmayın
Ben ilk 3gün istirahat ettim hic ev işi yapmamıştım.ama kalkip yürüyordum evde zaten kabizdim ağlaya ağlaya evi geziyordum :)3günden sonra dışarı çıktım ben eşimin hastane işleri vardı ben kosturdum hatta ordan oraya.pazara bile gittim eve hapsetmedim kendimi.ani hareketlerden hoplayıp ziplamaktan sakındım.yormadan ağır kaldırmadan ev işi yaptım yapiyorum da hala. Hareketsiz kalma,sağlıklı beslen ve bol su iç.hatta ben ne ananas ne avokado hiç yemedim.kabak çekirdeği yedim badem,ceviz,bol meyve.abur cuburu kesmeme vesile oldu bu süreç benim hatta iyide oldu :)Ayy Allah razı olsun inşallahhhhh haklısınız belirti aramamak lazım ben pek ye dinlenmiyorum yatamıyorum yani ağır iş yapmıyorum ama hararet halindem madem siz tecrübelisiniz o konuda fikriniz nedir yatmak gerekir mi sürekli
Ben 2 gün sonra ağır ev temizliği hariç herşeyi yaptım.Yemek yaptım, bulaşık yıkadım, banyo temizledim.Zaten işe başladım, işte de genelde ayaktayım , her gün en az 5 bin adım attım.Ve şu an tutundu, ki hareketli olmak bana daha iyi geldi. özellikle tutunsun diye birşey de yemedim, normal beslenme düzenine devam ettim, bol su içtimEşime de sabah aynısını söyledim ya belki sessiz sakin annesine hissettirmeden tutunmuştur yavrummmpeki dinlenip dinlenmeme konusunda fikriniz nedir ben çok haraketliyim sürekli yatmıyorum ani hareketlerde bulunmuyorum ama pekte dinlenmiyorum
Maşallah diyelim dua edin hepimize:)Ben 2 gün sonra ağır ev temizliği hariç herşeyi yaptım.Yemek yaptım, bulaşık yıkadım, banyo temizledim.Zaten işe başladım, işte de genelde ayaktayım , her gün en az 5 bin adım attım.Ve şu an tutundu, ki hareketli olmak bana daha iyi geldi. özellikle tutunsun diye birşey de yemedim, normal beslenme düzenine devam ettim, bol su içtim
Umarım bu defa bebeğinize kavuşursunuz bende ilk negatif 2. De pozitife ulaştım sizin gibi 2 defa opu yapıldı.şu konuda sanırım atladığınız bir yer olmuş çatlatma iğnesi yaptıysanız testte pozitif gösterebiliyor belli bir güne kadar ki belki de yaşadığınız böyle birşeydi ,siz yine garantiye alın 12. Gün kan tahlili verin yüksek yüksek beta hcg görmeniz dileğiyle…Merhabalar, ikinci tüp bebek denememdeyim. İlkinde 9 yumurta toplandı, 4'ü döllendi, 1'i 5.güne ulaştı. Bu denemem de 4 yumurta toplandı, 3'ü döllendi, 1'i 5.güne ulaştı. Ama kalite olarak diğerinden bi tık daha iyiymiş, fakat harfi vs nedir bilmiyorum.
Birinci de kanamam sonrası endişe edip burayı çok okudum ama ancak ikincide üye oldum. Yaşım 39. Benim tecrübem biraz ilginç, şöyle ki ilk denememde, kasık ağrım, göğüs hassasiyetim, bel, sırt ağrım, aşırı halsizliğim hepsi oldu. 7.gün çok az kanamam oldu (doktorum yerleşme kanaması olabilir dedi) Sonra bu siteyi okumaya başladım, idrardan test yapanlarda hafif belirgin ikinci çizgi çıktığını okudum. Hemen gittim erken gebelik aldım, hafif belirgin ikinci çizgim de çıktı. Aaa dedim tamam oldu bu iş... Hiç şüphem yoktu, 11.gün gittim kan verdim. 2 saat sonra doktor aradı, maalesef başarısız oldu diye... Yaşadığım şoku, hayal kırıklığını ve üzüntüyü anlatamam. Kendimi kesin diye şartlamasaydım belki de bu kadar yıkılmayacaktım. O nedenle bu defa test vs hiç birşey yapmıyorum. Bence gerçekten hiç belli olmuyor. Mesela bu defa neredeyse hiç belirti yok, ama belki de olumlu çıkar... O kadar farklı ki herkesin hikayesi. O nedenle çizgi çıktı çıkmadı, ağrı oldu olmadı bence hiç biri olumlu ya da olumsuz belirti değil. Tek önemli olan stres yapmadan kafamızın rahat olması...
Umudunuzu kaybetmeyin bende 38 yaşındayım dondurulmuş embriyonuz varsa çok daha kolay herşeyBilmiyorum inşallah dediğiniz gibi olur… bu ikinciydi yaşım 38 daha vakit var diye düşünüyorum ama inşallah öyledir. Zor süreçler, yaşayanlar bilirgüzel yorumunuz için teşekkür ederim motive oldum
Eşime de sabah aynısını söyledim ya belki sessiz sakin annesine hissettirmeden tutunmuştur yavrummmpeki dinlenip dinlenmeme konusunda fikriniz nedir ben çok haraketliyim sürekli yatmıyorum ani hareketlerde bulunmuyorum ama pekte dinlenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?