• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar dayanamadım, başka bir hastanede tekrar kan testi yaptırdim. Bugün 10.günüm. çok şükür 69 çıktı beta hcg 🙏😍 umarım diğer günlerde test sonuçları olması gereken gibi çıkar 🙏 diğer hastane de mi problem vardı ben de mi vardı bilemiyorum ama çok kötü bir 2 gün geçirdık eşimle. Ama herkese tavsiyem gerçekten 12. Günden önce test yapmak, net olmayan sonuçlardan dolayı çok yıpratıyor. Sonucumu sizinle paylaşmak istedim. Umarım katlanarak gider sonuclarim. Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin 🙏
Cok sevindim canim hayirli olsun ben de bugun teste gidecektim gunumu bekliyecegim

Merhaba herkese, bende katılayım süreci konuşmak ve fikir almak istiyorum çünkü etrafımda tüp bebek yaptıran yok🙈 dün itibari ile 225 mg gonal iğne başladık. Çarşamba günü kontrole gideceğiz. Bundan sonrası için çok heyecanlıyımm umarım kısa sürer.
Hayırlısı olsun tedaviniz,inşallah çok yumurta gelişsin 🙏

Kızlar ben de bugün minigimi gördüm🥰 iki embriyo transfer edilmişti biri tutmuş ama olsun Rabbim bunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰 darısı da siz kader arkadaşlarıma olsun inşallah 🙏
Kızlar ben de bugün minigimi gördüm🥰 iki embriyo transfer edilmişti biri tutmuş ama olsun Rabbim bunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰 darısı da siz kader arkadaşlarıma olsun inşallah 🤲☺️
Merhaba biri tutunamadığı zaman kanama oluyor u bende de çift transfer olacak

Arkadaşlar yarın transfer günüm inşallah Rabbim bizlerede Anne olmayı nasip eder seneye anneler günümüzü kutlamış oluruz🤲Olumlu sonuç alanlar hayırlı uğurlu olsun inşallah kucağınıza alırsınız hayırlısı ile 🤲🥰 Anneler günü kutlu olsun inşallah
İnşallah güzel bir transfer olur, bebişin sımsıkı tutunur sana🤲🥰

Kizlar malesef benim kan tahlili negatif çıktı olmadı çok umutlanmistim çok üzgünüm 😭
Canım çok üzüldüm..bu yaşadığını 3 kez yaşadım ama inan daha güçlü ve tecrübeli olarak tekrar deneyeceksin..umudunu kaybetme, sadece doğru zaman değilmiş..doğru zamanda rabbim verecek buna inan

Kızlar dayanamadım, başka bir hastanede tekrar kan testi yaptırdim. Bugün 10.günüm. çok şükür 69 çıktı beta hcg 🙏😍 umarım diğer günlerde test sonuçları olması gereken gibi çıkar 🙏 diğer hastane de mi problem vardı ben de mi vardı bilemiyorum ama çok kötü bir 2 gün geçirdık eşimle. Ama herkese tavsiyem gerçekten 12. Günden önce test yapmak, net olmayan sonuçlardan dolayı çok yıpratıyor. Sonucumu sizinle paylaşmak istedim. Umarım katlanarak gider sonuclarim. Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin 🙏
Kuzum çok sevindim..ben de herkese gününüzü bekleyin diyorum..neyseki doğru sonucu gördünüz..rabbim kucağına almayı nasip etsin🤲🥰🥰

Çok sevindim sizin adınıza 🙏🏻şikayet edin bence diğer gittiğiniz hastaneyi de ..inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize 🌸

merhabalar, ben dün Gonal F ile başladım sürece. 3 gün boyunca 150 mg vurup Salı günü kontrole gideceğim. Ama süreç nasıl ilerleyecek, yumurtalar büyümüşse dondurulacak mı çatlatılacak mı? Toplandıktan kaç gün sonra transfer oluyor hiçbir şey bilmiyorum maalesef. Bilgisi olan var mı
Merhaba herkese, bende katılayım süreci konuşmak ve fikir almak istiyorum çünkü etrafımda tüp bebek yaptıran yok🙈 dün itibari ile 225 mg gonal iğne başladık. Çarşamba günü kontrole gideceğiz. Bundan sonrası için çok heyecanlıyımm umarım kısa sürer.
Merhabalar tabiiki tecrübelerimi paylaşayım..Dr kontrolde yumurta gelişimine bakar, ona göre gonal f in dozunu ayarlar..yumurtalar normalde 22 mm de olgunluğa ulaşır ama çatlama riski vardır..o yüzden 15 mm civarında cetroride veya oxotide gibi çatlamayı önleyici bir igne daha verir..yumurta toplama gününden 36 saat önce de çatlatma iğnesi yaptırır..iğneden sonraki 35-36 saat arası ilaç kullanılmaz ve yumurtalar toplanır o gün eşiniz sperm verir ve embriyolar geliştirilir..hormon durumunuza göre ve embriyo gelişimine göre 5.gün taze transfer yapılabilir, yapılacaksa farklı ilaçlar verecek doktorunuz ya da embriyolar dondurulur, 2.adette transfer yapılır..bazan hormonlar ve rahim kalınlığı uygunsa rahim dinlendirme yapılmadan ilk adet sonrası da transfer yapılabiliyor..

Tedaviniz hayırlı olsunn süreci çok güzel geçirin umarım. Sorun çıkmadan transfer olursunuz inşallah benimde salı yada Perşembe transfer günüm olacak bekliyorum.☺️

Ah benim kızımda da ilk testim 65 çıkmıştı ve sağlıkla ilerledi sizdede aynısı olur umarım 🙏🥰 gözünüz aydın.

Merhabalar tabiiki tecrübelerimi paylaşayım..Dr kontrolde yumurta gelişimine bakar, ona göre gonal f in dozunu ayarlar..yumurtalar normalde 22 mm de olgunluğa ulaşır ama çatlama riski vardır..o yüzden 15 mm civarında cetroride veya oxotide gibi çatlamayı önleyici bir igne daha verir..yumurta toplama gününden 36 saat önce de çatlatma iğnesi yaptırır..iğneden sonraki 35-36 saat arası ilaç kullanılmaz ve yumurtalar toplanır o gün eşiniz sperm verir ve embriyolar geliştirilir..hormon durumunuza göre ve embriyo gelişimine göre 5.gün taze transfer yapılabilir, yapılacaksa farklı ilaçlar verecek doktorunuz ya da embriyolar dondurulur, 2.adette transfer yapılır..bazan hormonlar ve rahim kalınlığı uygunsa rahim dinlendirme yapılmadan ilk adet sonrası da transfer yapılabiliyor..
Çok teşekkür ederim ne tatlısınız detaylı detaylı yazmışsınız

Merhaba arkadaşlar ,
Biz eşimle 3 buçuk yıldır bebek düşünüyoruz fakat gebelik gerçekleşmiyor. İş yoğunluğu dolayısıyla vakit ayıramadığım için hastaneye doğru düzgün gidemedim. Son 1 yıldır sperm testi , hsg, hormon testi gibi testleri yaptırıp iyi bir hastaneye gidiyoruz. Benin yaşım 27 eşimin yaşı 32 . Her şeye bakıldı normal. Doktorum, klomen +ovitrelle tedavisine başladı. Bu ay 4. Denememiz. 1 Mayıs’ta çatlatma iğnesi oldum , adeti bekliyorum. Umudum ne yazık ki yok. Ve bende adet olacağımı düşündüğüm için bir planlama yapmak istiyorum. Çok herkese bişeyleri anlatabilen biri değilim . Sizler dışında akıl alacağım kimse yok açıkcası. Ben diyorum ki adet olduğumda artık tüp bebeğe direk yöneleyim. Tekrar klomen ile vakit kaybetmek istemiyorum ki burdan okuduğum kadarıyla bundan sonraki evrede genellikle doktorlar Aşılamayı öneriyorlar . Doktorum tüp bebek yada aşılamaya dair herhangi bir şey söylemedi bende sormadım. Zaman kaybetmek istemiyorum açıkcası bana akıl verin lütfen.

Merhaba arkadaşlar ,
Biz eşimle 3 buçuk yıldır bebek düşünüyoruz fakat gebelik gerçekleşmiyor. İş yoğunluğu dolayısıyla vakit ayıramadığım için hastaneye doğru düzgün gidemedim. Son 1 yıldır sperm testi , hsg, hormon testi gibi testleri yaptırıp iyi bir hastaneye gidiyoruz. Benin yaşım 27 eşimin yaşı 32 . Her şeye bakıldı normal. Doktorum, klomen +ovitrelle tedavisine başladı. Bu ay 4. Denememiz. 1 Mayıs’ta çatlatma iğnesi oldum , adeti bekliyorum. Umudum ne yazık ki yok. Ve bende adet olacağımı düşündüğüm için bir planlama yapmak istiyorum. Çok herkese bişeyleri anlatabilen biri değilim . Sizler dışında akıl alacağım kimse yok açıkcası. Ben diyorum ki adet olduğumda artık tüp bebeğe direk yöneleyim. Tekrar klomen ile vakit kaybetmek istemiyorum ki burdan okuduğum kadarıyla bundan sonraki evrede genellikle doktorlar Aşılamayı öneriyorlar . Doktorum tüp bebek yada aşılamaya dair herhangi bir şey söylemedi bende sormadım. Zaman kaybetmek istemiyorum açıkcası bana akıl verin lütfen.
Herşeyin normal olması ve yaşının küçük olması nedeniyle doktorlar size aşılama önerir..2 aşılama sonrası tüp bebek yaparlar ve bu şekilde rapor da çıkarabilirler..ama aşılamada gebelik olusma olasılığı yüzde 15-20 civarıdır. Siz doğrudan tüp bebek isteyebilirsiniz ama onda gebelik oluşma olasılığı çok daha yüksektir, doktorunuz tahlillerinize göre bir oran verir size, ona göre karar verirsiniz.

Back