- 22 Mayıs 2021
- 63
- 125
- 23
Acıbadem Kayseri Mustafa Taş hocayla oldu benimki deBen Bahçeci Mehmet Reşit Asoglu'nda yaptırdım canim Sen nerede yaptiriyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acıbadem Kayseri Mustafa Taş hocayla oldu benimki deBen Bahçeci Mehmet Reşit Asoglu'nda yaptırdım canim Sen nerede yaptiriyorsun?
O kadar belirgin çıktı ki inanın ben de o yüzden çok ikilemde kaldım. Ayrıca 3 gündür kahverengi leke kasıklarda hafif sancı gibi şeylerde oluyor. Dün moralim çok bozuldu. O yüzden 12. Gün olmadan kan tahlili yaptırmayacaģim bir daha. Keşke dün de yaptırmasaydımMerhabalar.Bence kan tahlili yaptırdıgıniz yerde bir karışıklık vs olmuş olabilir.Bu kadar koyu çıkması pozitif bence.Burda bir üye de aynı sorunu yaşamıştı, tahlil yaptırdığı hastanede negatif çıkmıştı meğerse pozitifmis.
Hayırlı olsun sürecin saglikla devam etsin inşallahAcıbadem Kayseri Mustafa Taş hocayla oldu benimki de
Dün ki sonucunuzun yanlış olduğunu düşünüyorum, dün negatif oldum birden bu kadar yükselip bu kadar belirgin idrara geçemez.Baska bir hastanede verin bence bu seferO kadar belirgin çıktı ki inanın ben de o yüzden çok ikilemde kaldım. Ayrıca 3 gündür kahverengi leke kasıklarda hafif sancı gibi şeylerde oluyor. Dün moralim çok bozuldu. O yüzden 12. Gün olmadan kan tahlili yaptırmayacaģim bir daha. Keşke dün de yaptırmasaydım
Amin hepimizin süreci sağlıklı ve güzel geçsin inşallahHayırlı olsun sürecin saglikla devam etsin inşallah
Ayy aynı zamanda olucaz bende regl bekliyorumAmin canım inşallah sen de tez zamanda müjdeni alırsın benim de adet başlasa 2 hafta gibi bir süre sonra transfer olacak, muhtemelen mayıs sonu haziran başı gibi olacak tabi kesin değil
Senin adet tarihin belli mi canım? Ben zoladex iğne kullandım 2 ay o yüzden gecikti, bahtıma ne çıkarsa artık bekliyorumAyy aynı zamanda olucaz bende regl bekliyorum
İdrar testine göre pozitif görünüyor, ya kan testi yaptırdığın merkezde hata var ya da iki idrar testi de yanlış ama ama iki idrar testinin de yanlış olması düşük bir olasılık..başka bir merkezde baktır kanına bence..rabbim kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar. 4 Mayıs'da 5.gün çift embriyo transfer edildi. 8.gün (dün) dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silik çizgiyi gördüm. Sonra kan tahlili yaptırdım maalesef 0.100 cikti sonuç Bugun 9. gündü ve evde tekrar test yaptım bu sefer silok falan değil direk kırmızı çift çizgi çıkti. Sali günü 12. Günüm tekrar kan tahlili yaptiricam ama korkuyorum Sizce gebelik var mıdır? Benim gibi olanlar var mi aranizda?
Bence kan tahlili yaptırdığın merkezde hata var canım başka bir merkeze gitmelisin8.gün kan tahlili negatif çıkıp sonradan yükselen var mı acaba?
12.gebelik haftasına kadar kullanılıyor o iğnelerKızlar pozitif görüp progestan igne yaptıranlar dr ne zamana kadar kullanın dedi .pozitif görenler lekelenmeniz oldumu
Ben kullandım canımKızlar opudan sonra progestan kapsül ve iğneyi aynı anda kullandınız mı ilkinde bu kadar ilaç kullanmamıştım ben prednol ve estrofemde var.
Tutunma kanaması da olmuş canım moralini bozma bebeğin seninleO kadar belirgin çıktı ki inanın ben de o yüzden çok ikilemde kaldım. Ayrıca 3 gündür kahverengi leke kasıklarda hafif sancı gibi şeylerde oluyor. Dün moralim çok bozuldu. O yüzden 12. Gün olmadan kan tahlili yaptırmayacaģim bir daha. Keşke dün de yaptırmasaydım
İnşallah pozitif çıkar ve güzel bir gebelik geçirirsin canım 9 ay sonra miniğin kucağında olur inşallahHerkese iyi geceler anneler ve anne adayları .benim yarın tahlil günüm sonucu öğreneceğim gün.evde hiç test yapmadım yarını bekledim... sabırla ...zor geçen bir on günün sonuna geldim..dua edin ki insallah olumlu sonuç alayım öyle heyecanlıyım ki Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün duaniza talibim
Kızlar opudan sonra progestan kapsül ve iğneyi aynı anda kullandınız mı ilkinde bu kadar ilaç kullanmamıştım ben prednol ve estrofemde var.
Progestan kullanımı şöyle oluyor: Normal gebeliklerde yumurta çatlar spermle tüplerde döllenir ve rahime ininceye kadar geçen süre 5 gündür ve tutunmaya başlar. Bu arada yumurtanın çatladığı yerde corpus luteum kisti oluşur. Bu kist yumurta çıktıktan sonra progesteron salgılamaya başlar ve plasentanın görevi alacağı 12.gebelik haftasına kadar progesteron salgılamaya devam eder. Tüp bebekte yumurtalar suni yolla toplandığı için embriyo dışardan geldiği için corpus luteum kisti yok..dolayısıyla plasentanın 12.gebelik hastasında progesteron salgılamasına kadar geçen sürede bizler progesteronu dışardan alıcaz..Yani iğnelere muhtacızKızlar pozitif görüp progestan igne yaptıranlar dr ne zamana kadar kullanın dedi .pozitif görenler lekelenmeniz oldumu
Çok teşekkür ederim açıklama için canımProgestan kullanımı şöyle oluyor: Normal gebeliklerde yumurta çatlar spermle tüplerde döllenir ve rahime ininceye kadar geçen süre 5 gündür ve tutunmaya başlar. Bu arada yumurtanın çatladığı yerde corpus luteum kisti oluşur. Bu kist yumurta çıktıktan sonra progesteron salgılamaya başlar ve plasentanın görevi alacağı 12.gebelik haftasına kadar progesteron salgılamaya devam eder. Tüp bebekte yumurtalar suni yolla toplandığı için embriyo dışardan geldiği için corpus luteum kisti yok..dolayısıyla plasentanın 12.gebelik hastasında progesteron salgılamasına kadar geçen sürede bizler progesteronu dışardan alıcaz..Yani iğnelere muhtacız
Açıklama için teşekürler ederim canım ben ilk gebeliğim de ilacını almıştım iğne hiç yapmamıştı bu fazla geldi biraz ondan sordum normalmi diye.Progestan kullanımı şöyle oluyor: Normal gebeliklerde yumurta çatlar spermle tüplerde döllenir ve rahime ininceye kadar geçen süre 5 gündür ve tutunmaya başlar. Bu arada yumurtanın çatladığı yerde corpus luteum kisti oluşur. Bu kist yumurta çıktıktan sonra progesteron salgılamaya başlar ve plasentanın görevi alacağı 12.gebelik haftasına kadar progesteron salgılamaya devam eder. Tüp bebekte yumurtalar suni yolla toplandığı için embriyo dışardan geldiği için corpus luteum kisti yok..dolayısıyla plasentanın 12.gebelik hastasında progesteron salgılamasına kadar geçen sürede bizler progesteronu dışardan alıcaz..Yani iğnelere muhtacız