Hayır farklı yerlerde verdim ama aynı saatte verdim ve çok endişeliyim şuanAynı yerde aynı saatte mi verdin canım yüzde 60 oranında artışın olmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır farklı yerlerde verdim ama aynı saatte verdim ve çok endişeliyim şuanAynı yerde aynı saatte mi verdin canım yüzde 60 oranında artışın olmus
Nasıl sizce değerler düşük mü?Hayırlısı olsun inşallah tebrik ediyorum.Degerlerimiz yükselecektir Allahin izniyle.umutsuz olmamak lazımmış ben bunu anladım.
Canım laboratuvar çok fark edebilir yukselisin olması gerektiği gibi olmuş zatenHayır farklı yerlerde verdim ama aynı saatte verdim ve çok endişeliyim şuan
Bence laboratuvar farklı diye o şekilde çıkmıştır.illaki 2kati demiyor zaten %60 yükselişte yeterli görülüyor o da gerçekleşmiş.icinizi ferah tutun.Bende bunun endişesini yaşamak istemiyorum çünkü yine yine kan vermek zorundayım ayni sekilde.hicbirsey kesin değil.Allah hayırlısını nasip etsin. stres yapmak ise yaramıyor.Nasıl sizce değerler düşük mü?
Herşeyden nem kapar olduk panik atak olduk resmen. Rabbim acısın bize, nasip etsin hemencik bebeklerimizi sağlıkla, hayırlısıyla doğurmamızıBence laboratuvar farklı diye o şekilde çıkmıştır.illaki 2kati demiyor zaten %60 yükselişte yeterli görülüyor o da gerçekleşmiş.icinizi ferah tutun.Bende bunun endişesini yaşamak istemiyorum çünkü yine yine kan vermek zorundayım ayni sekilde.hicbirsey kesin değil.Allah hayırlısını nasip etsin. stres yapmak ise yaramıyor.
Bakalım yarın ne olacak yarında çok farklı yere gidice mecbur işten izin alıpCanım laboratuvar çok fark edebilir yukselisin olması gerektiği gibi olmuş zaten
Aynı anda verilen iki tüp kan farklı labaratuvarda bile farklılık gösterirki her cihazın referans aralığı birbirinden farklı çünkü. Artış gayet güzel. Zor bir süreç ama piztif çıkmasının tadını çıkarın. Yüzde şu kadar bu kadar artış takibi sadece stres yaratıyor. Yüzde atmış sınırının bile altında artıp sağlıkla doğum yapan hastalar var iki değil üç katına çıkıp sağlıksız gebelik yaşayanlar var. Ben de aslında çok böyle 50-100 değerinde birşey olmadığı sürece 2 günde bir artış takibini gereksiz ve yorucu buluyorum ama malesef bu süreçte hekimlerimiz istiyor. Benim dün ilk değerim 600 dü. Yarın bir kere daha verip sonra doktorumla konuşup 10 gün kadar sonra ultrason olmak istediğimi söyleyeceğim ortalama kalp atışı için belirlenen süreye denk gelmiş olur hem inşallahNasıl sizce değerler düşük mü?
bence gayet iyi hic morlalini bozma bir cok kisi öyle ilerleyip saglikli gebelik elde edenler vardiEvet ben bi nolduğunu anlayamadm arkadaşlar cuma test 170 çıktı, pazar 283,52 çıktı ama doktorum artış oranı sınırda çıkmış dedi yarın bir daha test vereceğim
İnşaAllah, Rabbim yar ve yardımcımız olsunbenim birde anlamadığım neden tedavi gördüğümüz merkezde yapmıyorlar bu testide yağıp sonucu söyleyin diyorlarbence gayet iyi hic morlalini bozma bir cok kisi öyle ilerleyip saglikli gebelik elde edenler vardi
Benim merkezde var aslında gebelik olursa iki kez kan takibi bir kez ultrason pakete dahil ama ben il dışında olduğum için başka hastanede verdim mecburİnşaAllah, Rabbim yar ve yardımcımız olsunbenim birde anlamadığım neden tedavi gördüğümüz merkezde yapmıyorlar bu testide yağıp sonucu söyleyin diyorlar
Ben tedavi olduğum şehirde yaşamıyorum.bana burda gelip tahlil verebilirsiniz demişlerdi tüp bebek paketine dahildi 1 adet tahlil bizim.ama ben şehir dışında yaşadığım için sonucun fotosunu çekip attım.Carsamba tekrar ayni merkezde verin kanı diye belirtti doktorun hemşiresi bana.İnşaAllah, Rabbim yar ve yardımcımız olsunbenim birde anlamadığım neden tedavi gördüğümüz merkezde yapmıyorlar bu testide yağıp sonucu söyleyin diyorlar
Pardon yanlış yazmışım 1 i 1. Kalite 4 ü 2. Kalite birde 4. Gün transfer olan oluyor mu acaba?Kızlar embriyolog yazmış 5 embriyo yola devak ediyor 2 i birinci kalite 4 ü ikinci kalite imiş 5. Güne bekleyecekler sanırım gelin demediler yarın için. Sabah tekrar bakacaklar mis .
Mrb iyi günler hakkınızda her şeyin hayırlısı olur inşallah . Tutmadığını nasıl anladınız kanamaniz fln oldu mu . Transferden sonra neler yaptınız . Bende 8 inde transfer oldu. 20 Mayıs'ta kan testi vericem her şeyin hayirlis olur inşallahSevgili anne adayları herkese merhaba. Kimimizin ilk tedavisi olacak. Kimimiz defalarca denedik belki olumsuz tecrübelerimiz oldu ama hiçbir zaman umutsuz olmamalıyız. Ben 3 kez denedim, 3 ü de negatif oldu. 4.denemem mayıs ayında dondurulmuş embriyolarla olacak nasipse❤. Gelin, tecrübelerimizi paylaşalım ve birbirimize destek olalım. Rabbim isteyen ve bunun için uğraşan herkese anneliği nasip etsin
İlkinde 60-70 çıkanlar var. Pozitif denen. Birde internette 3. Hafta 50-100, 4. Hafta 50-400 gibi rakamlar var beta sonucu. Ben anlamıyorum bizimki 4. Hafta aralığı ama ne alaka?Aynı anda verilen iki tüp kan farklı labaratuvarda bile farklılık gösterirki her cihazın referans aralığı birbirinden farklı çünkü. Artış gayet güzel. Zor bir süreç ama piztif çıkmasının tadını çıkarın. Yüzde şu kadar bu kadar artış takibi sadece stres yaratıyor. Yüzde atmış sınırının bile altında artıp sağlıkla doğum yapan hastalar var iki değil üç katına çıkıp sağlıksız gebelik yaşayanlar var. Ben de aslında çok böyle 50-100 değerinde birşey olmadığı sürece 2 günde bir artış takibini gereksiz ve yorucu buluyorum ama malesef bu süreçte hekimlerimiz istiyor. Benim dün ilk değerim 600 dü. Yarın bir kere daha verip sonra doktorumla konuşup 10 gün kadar sonra ultrason olmak istediğimi söyleyeceğim ortalama kalp atışı için belirlenen süreye denk gelmiş olur hem inşallah
Canım 3 kez negatif oldu ve doktorumu değiştirmedim.. zamanı değilmiş, elbet zamanı gelince rabbim nasip edecek dedim..yumurtalıkları besleyecek yöntemler araştırdım, uyguladım sonucunu gördüm ve 4.denememde aynı doktorumla buradayım..rabbim hepimize nasip etsin, kucağımıza bebeklerimizi versinBugün kam testi günüm. Hiç gidesim yok biliyorum negatif. İdrar testlerinde hep negatif aldım. Sırf ilaçları bırakmak için gideceğim kan vermeye. Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama kime gitsem onu da bilmiyorum. İstanbul’dayım ve inanılmaz bir doktor çoğunluğu var. Bu arada dondurulmuş 3cc ve 2bc embriyolarım da var. Ama düşük kalite olduğu için koydurmaktansa yeniden tedaviye mi başlasam diyorum.
Bülent tıraş, Semra kahraman, Bülent urman gibi doktorlar kendileri ilgilenmiyor diye biliyorum. Bu da beni rahatsız ediyor. Sosyal medyada sadece başarı hikayelerini paylaşıp duran fenomen doktorlar itici geliyor. Aklımda Cem fıçıcıoğlu, Emre Karatekelioğlu var. Napıcamı hiç bilmiyorum çıkmazda kaldım. İlk denememde negatif alıp bu kadar kafamın karışacağını düşünmemiştim. Negatif olsa bile kendi doktoruma devam ederim diyordum ama şimdi acabalar kafamda dönüp duruyor. Denemeleri sırasında negatifi alıp yola devam edenler neye nasıl kararlar verdiniz ?