• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar dün geceden beri çok fazla kasik ağrısı vardı sabah lavaboya gidince de camaşırımda kahverengi kan gördüm. 5 6 damla gelmiş silme ile de bulaş şeklinde geliyor. Tek taraflı kasik ağrısı çok fazla bugün. Merkezdeki hemşire ile görüştüm normal olduğunu ilaçlara devam etmemi test gününe kadar kan vermememi söyledi. Çok korkuyorum var mı aynı şeyleri yaşayan?
Tutunma kanamasıdır inşallah canım, sımsıkı tutunuyordur sana bebeğin🤲

Ne kadar bir süre var ? Bende soğuk algınlığı olmuştum takip surecindeydim doktorum ilaç kullanma dedi kendim atlatmaya çalıştım ama doktorunuza sorun bence çok emek veriyoruz yanlış bir şey olmasın . geçmiş olsun .. birde sakınan göze çöp batıyor aylardır iyi olan ben transfer zamanı hasta oldum çok takıyoruz kafaya 🤭😓
Henüz regl olmadım regl olduktan sonra başlaycak transfer süreci ilaçlardam dolayı ne zaman regl olacağımı bilmiyorum ortalama 7-10 günü bulur. Ama bana doktorum verdi zaten sıkıntı olsa vermezdi

Atiyor vucuttan bi kisimi bir sure sonra benim oyle oluyor en azindan
Tamam o zaman genel öyle teşekkürler 😇😇 siz transfer oldunuz mu olacak misin
Henüz regl olmadım regl olduktan sonra başlaycak transfer süreci ilaçlardam dolayı ne zaman regl olacağımı bilmiyorum ortalama 7-10 günü bulur. Ama bana doktorum verdi zaten sıkıntı olsa vermezdi
Tabi evet doktor uygun gorduyse sorun yoktur benim çok yakın zaman o yüzden sormuştum sizede siizn daha varmış 😇

Kızlar dün geceden beri çok fazla kasik ağrısı vardı sabah lavaboya gidince de camaşırımda kahverengi kan gördüm. 5 6 damla gelmiş silme ile de bulaş şeklinde geliyor. Tek taraflı kasik ağrısı çok fazla bugün. Merkezdeki hemşire ile görüştüm normal olduğunu ilaçlara devam etmemi test gününe kadar kan vermememi söyledi. Çok korkuyorum var mı aynı şeyleri yaşayan?
Bende de pembe renkte gelmişti endişelenmeyin yerleşme kanamasidir inşallah 🤲

Aynen hayırlı gün o gündür, inşallah pozitif olsun da🤲
5 gün embriyosu daha gelişmiş halde daha çok hücreli ve araştırmalarıma göre daha fazla rahme tutunma ihtimali olan embriyoymuş. Ancak ben bunu araştırdıktan sonra 3. Gün transferi olacağımı öğrenince çok üzülmüş ve ağlamıştım eşimde dr umuzu aramış sağolsun oda beni aradı çok sağlıklı embriyoların ağlama deyince bi rahatlamıştım 3-5 farketmiyor olacağı varsa bi şekilde oluyor kızlar içinizi ferah tutun ☺️☺️

Benim 14 ama 15inde gel dediler seçimden dolayı amaaa tabi ki iki çizgi görürsem ben ablamın hastanesine gidip hemen kan veririm😂😂😂😂
Ah bana da 15i dedi dr um kan için delirdim en son dün test aldım yaptım biri silik iki çizgi çıktı. Yumurta toplamadan önce çatlatma iğnesi vurulmuştum oda 27 nisanda vuruldum teste etki etmez heralde dün 11 inde test yaptım evde inş doğrudur sonucu🙏

Back