- 15 Ekim 2022
- 2.648
- 2.879
- 63
- 44
Canım sen olumlu ol önemli olan bu..inşallah yarın yüksek bhcg görürsünBenim yarın ve etrafımda herkes bana olumsuz bakıyır resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen olumlu ol önemli olan bu..inşallah yarın yüksek bhcg görürsünBenim yarın ve etrafımda herkes bana olumsuz bakıyır resmen
Canım bu yaşadıklarımız sarsıcı, üzücü ve yıpratıcı ama amaç çok muhteşem bir amaç..o amacın yolunda düşüyoruz, kalkıyoruz bazan yanımızda yürüyenler oluyor bazan itekleniyoruz koşup kaçmak istiyoruz ama bunların hepsi tecrübe..öğreniyoruz..unutuyoruz da..bir daha deneyeceksin ve şimdiki yaşadıkların yolunu aydınlatacak..benim 4.denemem olacak.. rabbim şimdi vermedi sana ama en güzel zamanda verecektir..Allah hepimizi en güzel zamanda evlatlarımıza kavuştursunEvet iki aşılama sonrasında ilk tüp bebek denemesi
Canım pozitif bu çok da net çıktı, hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini inşallahKızlar merhaba ben meraklı olmaktan alıkoyamıyorum kendimi. Yine test yaptım. Böyle çıktı. Size sormak istiyorum. Yanılabilir mi? Erken gebelik testi . Heyecanlanıyorum çünkü. ( transfer 4 mayıstı)
Hayır ovitrelle değil, net olarak bebeğin bu seninEki Görüntüle 3246164
Bunun ovitrelle ile olma imkanı var mı peki dayanamadım gittim kan verdim
Çok güzel bir sonuç..rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinKızlar bn de kan verdim 195 cikti sonucum.yarin test günümdü 2 mayısta 3.gün embriyo transferiydi
Amin canım inşallah, daha tam sevinemiyorum önceki yaşadıklarımdan dolayı , inşallah sağlıklı bir gebeliktir Rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok güzel haber tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah inşallah sıkıntısız bir gebelik olur canım
Amin çok saol cnm darısı isteyen herkese olsn insÇok güzel bir sonuç..rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Saol cnmTebrikler :) sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz inşallah.
AminİnşaAllahCanım sen olumlu ol önemli olan bu..inşallah yarın yüksek bhcg görürsün
Ya harikaaa inanılmaz sevindim, sağlıkla al kucağına inşallahaminKızlar bn de kan verdim 195 cikti sonucum.yarin test günümdü 2 mayısta 3.gün embriyo transferiydi
İnşallah muradına erdirsin Rabbim, bizlerinde sonuçları hayırlısıyla istediğimiz gibi olsun inşaAllah AMİNAmin canım inşallah, daha tam sevinemiyorum önceki yaşadıklarımdan dolayı , inşallah sağlıklı bir gebeliktir Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok saol cnmYa harikaaa inanılmaz sevindim, sağlıkla al kucağına inşallahamin
Merhaba nelere dikkat ettiniz neler yaptınız transfer sonrası benimde 25 mayısta dondurulmuş iki embriyo transferim olacakÇok saol cnm
Ben kullandım canım. Rahim filminden sonra kullandım. Film temiz çıkınca hemen transfer hazırlıklarına başladık.Kızlar transfer öncesi antibiyotik kullanan oldu mu?
Bana toplamada verdiler ama bir sonraki ay transferKızlar transfer öncesi antibiyotik kullanan oldu mu?
Ben kullandım canım. Rahim filminden sonra kullandım. Film temiz çıkınca hemen transfer hazırlıklarına başladık.
Kanımda enfeksıyon cıkmıs da bıraz hazırlık sürecindeyiz suan kullanılır mı dıye aklıma takıldı tesekkurler kızlar Rabbim saglıkla bekledıklerımıze kavusmamızı nasıp etsın ınsallahBana toplamada verdiler ama bir sonraki ay transfer
Ne kadar bir süre var ? Bende soğuk algınlığı olmuştum takip surecindeydim doktorum ilaç kullanma dedi kendim atlatmaya çalıştım ama doktorunuza sorun bence çok emek veriyoruz yanlış bir şey olmasın . geçmiş olsun .. birde sakınan göze çöp batıyor aylardır iyi olan ben transfer zamanı hasta oldum çok takıyoruz kafayaBana toplamada verdiler ama bir sonraki ay transfer
Gunde 4 adet kullaniyorum sabah aksam olmak uzere.transferden sonrada devam edeceksindir fitileBenimde p.tesi transfer bugün lutinus fitil kullanmaya başladım bugün , sabah akşam kullancam var mıdır kullanan ?