• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Evet iki aşılama sonrasında ilk tüp bebek denemesi
Canım bu yaşadıklarımız sarsıcı, üzücü ve yıpratıcı ama amaç çok muhteşem bir amaç..o amacın yolunda düşüyoruz, kalkıyoruz bazan yanımızda yürüyenler oluyor bazan itekleniyoruz koşup kaçmak istiyoruz ama bunların hepsi tecrübe..öğreniyoruz..unutuyoruz da..bir daha deneyeceksin ve şimdiki yaşadıkların yolunu aydınlatacak..benim 4.denemem olacak.. rabbim şimdi vermedi sana ama en güzel zamanda verecektir..Allah hepimizi en güzel zamanda evlatlarımıza kavuştursun🤲🤲🤲

Kızlar merhaba ben meraklı olmaktan alıkoyamıyorum kendimi. Yine test yaptım. Böyle çıktı. Size sormak istiyorum. Yanılabilir mi? Erken gebelik testi . Heyecanlanıyorum çünkü. ( transfer 4 mayıstı)
Canım pozitif bu çok da net çıktı, hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini inşallah 🤲🤲🤲

Ben kullandım canım. Rahim filminden sonra kullandım. Film temiz çıkınca hemen transfer hazırlıklarına başladık.
Bana toplamada verdiler ama bir sonraki ay transfer
Kanımda enfeksıyon cıkmıs da bıraz hazırlık sürecindeyiz suan kullanılır mı dıye aklıma takıldı tesekkurler kızlar Rabbim saglıkla bekledıklerımıze kavusmamızı nasıp etsın ınsallah

Bana toplamada verdiler ama bir sonraki ay transfer
Ne kadar bir süre var ? Bende soğuk algınlığı olmuştum takip surecindeydim doktorum ilaç kullanma dedi kendim atlatmaya çalıştım ama doktorunuza sorun bence çok emek veriyoruz yanlış bir şey olmasın . geçmiş olsun .. birde sakınan göze çöp batıyor aylardır iyi olan ben transfer zamanı hasta oldum çok takıyoruz kafaya 🤭😓

Back