• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bende 20 mayısta gidicem transfer günüm belli olacak inşallah, bugün adetin 4. Günü rahim kalınlığı 3 mm sizin kaçtı ?
Hayırlı olsun inşallah benim rahimde öyleydi reglin 2. Günü şimdi artış var artar daha sizinkide birde benim ilk bebeğim 8 mm de tutunmustu şuan son kontrolde en ince yeri 9,8 mm dedi doktor.

Hayırlı olsun inşallah benim rahimde öyleydi reglin 2. Günü şimdi artış var artar daha sizinkide birde benim ilk bebeğim 8 mm de tutunmustu şuan son kontrolde en ince yeri 9,8 mm dedi doktor.
İnşallah canım 🙏🏻 benim ilkinde reglimin 19. Günü transfer olmuştum rahim kalınlığım 11-12 mm tutunmuştu, kan verdim rahimle uyumlu dedi doktorum içim rahatladı 🙏🏻

Kızlar ben de bugün minigimi gördüm🥰 iki embriyo transfer edilmişti biri tutmuş ama olsun Rabbim bunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰 darısı da siz kader arkadaşlarıma olsun inşallah 🤲☺️
Amiiinnn canım nasıl mutlu oldum..rabbimden dileğim çok güzel gebelik dönemi geçirip bebişini kucağına alman🤲🥰 rabbim bize de nasil etsin🤲

5 gün embriyosu daha gelişmiş halde daha çok hücreli ve araştırmalarıma göre daha fazla rahme tutunma ihtimali olan embriyoymuş. Ancak ben bunu araştırdıktan sonra 3. Gün transferi olacağımı öğrenince çok üzülmüş ve ağlamıştım eşimde dr umuzu aramış sağolsun oda beni aradı çok sağlıklı embriyoların ağlama deyince bi rahatlamıştım 3-5 farketmiyor olacağı varsa bi şekilde oluyor kızlar içinizi ferah tutun ☺️☺️
Aynen öyle oluyor😅

Kızlar ben de bugün minigimi gördüm🥰 iki embriyo transfer edilmişti biri tutmuş ama olsun Rabbim bunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰 darısı da siz kader arkadaşlarıma olsun inşallah 🤲☺️
Maşallah maşallah Allahım hayırla sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin bize de çok dua edin emeklerimizin karşılığını hayırla alalım inşallah 🥰🤲🤲🤲

Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı her şey normalmiş çok şükür 17 Mayıs öğleden sonra transfer olacağım. Yalnız kızlar bu prolutex çok yakıyor ya nasıl geçecek günler bu ağrıyla 🤦🤦🤦

Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı her şey normalmiş çok şükür 17 Mayıs öğleden sonra transfer olacağım. Yalnız kızlar bu prolutex çok yakıyor ya nasıl geçecek günler bu ağrıyla 🤦🤦🤦
Tedaviniz hayirli olsun ilk önce. İğne konusunda Kesinlikle evet,bende ilk vurdugumda bu tepkiyi vermiştim ama zamanla alıştım.siz de alışırsınız ve duymazsınız acı ağrı.rutine bağlıyorsun görevin oluyor saati gelince hemen yapıyorsun.Herkesin emeklerinin karşılığını almasını dilerim kızlar.🙏

Maşallah maşallah Allahım hayırla sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin bize de çok dua edin emeklerimizin karşılığını hayırla alalım inşallah 🥰🤲🤲🤲
Aminnn canım Allah razı olsun 🤲🥰 inanki dualarım hep sizinle 🤲🥰 Rabbim el açıp yalvaran hiçbir kulunun kucağını boş birakmasin inşallah 🤲🥰

Back