- 20 Ocak 2023
- 308
- 389
- 23
İlacın hepsi eriyor mu yoksa vücuttan atıyor mu ?Gunde 4 adet kullaniyorum sabah aksam olmak uzere.transferden sonrada devam edeceksindir fitile
Atiyor vucuttan bi kisimi bir sure sonra benim oyle oluyor en azindanİlacın hepsi eriyor mu yoksa vücuttan atıyor mu ?
Canım ben önceki transferde yaşamıştım Aspirin kullanıyor musunKızlar dün geceden beri çok fazla kasik ağrısı vardı sabah lavaboya gidince de camaşırımda kahverengi kan gördüm. 5 6 damla gelmiş silme ile de bulaş şeklinde geliyor. Tek taraflı kasik ağrısı çok fazla bugün. Merkezdeki hemşire ile görüştüm normal olduğunu ilaçlara devam etmemi test gününe kadar kan vermememi söyledi. Çok korkuyorum var mı aynı şeyleri yaşayan?
Aspirin günde bir kez clexane 0.6 igne iki kez kullanıyorum evetCanım ben önceki transferde yaşamıştım Aspirin kullanıyor musun
Bu kadar kan sulandırıcı kanama yapabilir normal.Kan pıhtılaşma sorununuz mu varAspirin günde bir kez clexane 0.6 igne iki kez kullanıyorum evet
Evet iki tane düşüğüm var genetiğimde de pıhtılaşma bozukluğu çıktığı için verdiler. Biz normalde bize böyle kanama şikayeti ile gelen hastanın kan sulandırıcı dozunu düşürüp progesteron dozunu artıyoruz ama her merkezin prosedürü farklı demek ki ilaçlara devam dedi. İnsan kendi başına gelince süreci bilse de endişe ediyor gerçektenBu kadar kan sulandırıcı kanama yapabilir normal.Kan pıhtılaşma sorununuz mu var
İdrar testleri hala pozitif değil mi , içinizi rahat tutun bu dönemlerde olması çok normal .Evet iki tane düşüğüm var genetiğimde de pıhtılaşma bozukluğu çıktığı için verdiler. Biz normalde bize böyle kanama şikayeti ile gelen hastanın kan sulandırıcı dozunu düşürüp progesteron dozunu artıyoruz ama her merkezin prosedürü farklı demek ki ilaçlara devam dedi. İnsan kendi başına gelince süreci bilse de endişe ediyor gerçekten
Erken gebelik testi pozitif çıkmıştı iki gün sonraki normal kaset testte ikinci çizgi varla yok arası çok dikkat edince görünüyordu sonra tekrar yapmadım inşallah hâlâ pozitiftirİdrar testleri hala pozitif değil mi , içinizi rahat tutun bu dönemlerde olması çok normal .
Pozitiftr içinizi rahat tutun, bugün kaçıncı gün içiniz rahat etmiyorsa kan verin bence.Erken gebelik testi pozitif çıkmıştı iki gün sonraki normal kaset testte ikinci çizgi varla yok arası çok dikkat edince görünüyordu sonra tekrar yapmadım inşallah hâlâ pozitiftir
17 sinde dedi doktor ama ben pazar gunu kan testine gidicem dayanamiyorumAynı duygular içerisindeyiz senin test günün ne zaman belirtilerin nasıl
Doktor 17 si dediKorkmayın lütfenn Allah'tan hayırlısını dileyin Rabbim dilediğinize kavuştursun.Ne zaman test gününüz?
Baktirdin mi nasil sonuclar hakkinda hayirlisi olsunBenim yarın ve etrafımda herkes bana olumsuz bakıyır resmen
4 Mayıs'ta oldum bugün 8. Gün kan vermeyin dediler bilmiyorum kiPozitiftr içinizi rahat tutun, bugün kaçıncı gün içiniz rahat etmiyorsa kan verin bence.
Bende 4 Mayıs transfer oldum dün verdim dayanamayıp pozitifi gördüm çok şükür.4 Mayıs'ta oldum bugün 8. Gün kan vermeyin dediler bilmiyorum ki
Hayırlı olsun inşallah..güzel bir transfer okur ve bebeğin sımsıkı tutunur sana inşallahMerhaba nelere dikkat ettiniz neler yaptınız transfer sonrası benimde 25 mayısta dondurulmuş iki embriyo transferim olacak
Evet ben kullandım önceki 3 transferimde..şimdi de kullanıcamBenimde p.tesi transfer bugün lutinus fitil kullanmaya başladım bugün , sabah akşam kullancam var mıdır kullanan ?
Fitil tarzı ilaçlar vücut ısında eriyince bir kısmı dışarı çıkıyor, normal buİlacın tamamı eriyor mu vücuttan atıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?